Dopadení ROMSKÝCH ZLODĚJŮ v přímém přenosu!!!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lindbergh »

decker: Já s nima bydlel. Nikdy bych neklesnul na jejich úroveň, abych jim ubližoval, natož abych je střílel, že... Na druhou stranu nesnesu, aby tito příživníci byli placeni z mých daní, nepracovali, dělali si kupu dětí, aby nás poctivě pracující vysávali jako pijavice a v důchodu jim z těch dávek vypočítali výši důchodu vyšší než ostatním důchodcům, kteří poctivě pracovali celý život. Když se ale zamyslím nad tím, co vše jsem s nima v jednom baráku zažil, tak docela chápu, že pak někdo emotivně vezme zbraň a střílí. Celé bych to shrnul jako druhou stranu mince jménem demokracie...ale taky mě to se.e a hodně, to mi věř :twisted:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
nostromo

#17 Příspěvek od nostromo »

Hele hazet cikany do jedne kupy, je chyba. Mam v praci zamestnaneho cikana, nikdy bych ho nezamestnal, ale dostal jsem doporuceni. A NEMOHU SI STEZOVAT, nikdy zadny problem a dokonce dre vic nez ostatni, co mame ve firme. Vim, ze to asi je jen svetla vyjimka, ale docela mi to zmenilo nazor.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od sharkcom »

Ono de o to, že tech pár slušnejch má prostě smolíka. Svezou se s tou většinou. A pokud se chtěj dostat mezi normální civilizovaný lidi, dá jim to víc úsilí. Zajímavý že pár takovejch znám, od cigánů se distancujou a v životě jsem neslyšel, že by si stěžovali na nějakej rasizmus. Nicmémě ta většina dělá všechno pro to, aby je lidi víc a víc nenáviděli. Samo ani já nejsem výjimkou....
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
AR1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od AR1 »

Furt se jim nadává do cikánů špinavých a jen si vyrazej pro zubní pastu a ústní vodu, hned je plno keců. Se zamyslete, gádžové.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od sharkcom »

Dokud jim za to nebudou sekat ruce ( bez nároku na inv. důchod ) budou vesele krást dál. Vždyť jsou hájený a policie jim nemůže říct křivýho slova.
Náš stát si je totiž vzdrzuje ja Tokijská ZOO pandy zlaté.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pkotatko »

Když vidím jak tady žijí černouši co se snaží pracovat a chtějí pracovat. Jakou neskutečnou bídu tu někteří mají. Tak si říkám, jestli to s tím sociálním soucítěním není u nás nějak špatné.
Cikán by u nás v tomhle nežil ani deset minut. Natož pracoval.
Pro představu, ceny tu jsou jako u nás, spíš dráž. Běžná výplata cca. 120Euro. Ti nejlepší mají tak do 300Euro max.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Bull
Kontaktovat uživatele:

re

#22 Příspěvek od Bull »

Tato skupina nepřizpůsobivých občanů se dělí na dva druhy ,cikány a romové ani u jedné z těchto skupin neobsahuje slovník výrazy typu práce nebo zaměstnání,za to obsahuje několik skloňovaných slov jako je podpora,přídavky,dejte mi razítko pro úřad práce že mě nechcete zaměstnat atd,když nastupuje takovýto člověk do naší firmy uzavíráme s kolegy sázky jak dlouho vydrží v podniku pracovat rekordman drží něco přes dva roky,rekordman v nejkratší době do svačiny to je cca 4 hodiny + se ztratilo cca 10 kg hliníku.Mnozí z kolegů se diví proč nechci dělat v práci přesčasy je to jednoduché více hodin-více peněz-více daní-což se rovná snědočeši maj pěkný vánoce a já se dřu.Jinak nehanobím ani rasu ani národ vono mezi bílejma je taky pár ksindlů co si budem vykládat že jo stačí se podívat v 19:30 na zprávy.
http://3505173.rajce.idnes.cz/
bitovod

Re: re

#23 Příspěvek od bitovod »

Bull píše:... Jinak nehanobím ani rasu ani národ vono mezi bílejma je taky pár ksindlů co si budem vykládat že jo stačí se podívat v 19:30 na zprávy.

No jestli ono to v těch zprávách nebude tím, že tam hnědočecha uvidíš pouze ve chvíli, kdy je tento oběť, v opačném případě se tam vyskytují pouze anonymní "mladíci". Zvláštní je, že třeba vietnamce nebo číňany média nijak nešetří a i kdyby ČOIka našla jednoho švába dvěstě metrů od bistra, bude z toho hlavní reportáž večera (a kupodivu na všech kanálech).
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
error414
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od error414 »

zadnej rasismus neexistuje. strach z veci co nam muzou ublizt nebo zkomplikovat zivot je normalni. proste je to o minimalizaci nebezpeci.

je to stejne jako vidime nebezpeci ve Lvu tak vidime i nebezpeci v ciganech, bezdomovcich atd...
Logo 600 + spirit
kovaco

Dopadení ROMSKÝCH ZLODĚJŮ v přímém přenosu!!!

#25 Příspěvek od kovaco »

:roll: Njn, kluci a představte si, že já měl v první třídě základní školy učitele roma, na kterého budu do smrti vzpomínat. Děkuji mu za to, že dnes umím to co umím. Takový pedagog už v mém životě nebyl. To jsou ale paradoxy,co? :lol:
OK53
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Kuba78 »

kovaco - no dekujes mu za to co ses naucil.. zalezi na tom cim se zivis :-)

nostromo : bacha na vyrazivo. jses si skutecne jist ze rikat o cikanovi ze je "svetla vyjimka" neni rasisticke?
kovaco

romové

#27 Příspěvek od kovaco »

:lol: No čím se živím, tím, co uživí moji rodinu, ale krást zatím neumím, protože mám hoooodně pokročilý věk. No a ještě jednu perličku. Milovat mě naučila skoro bílá romka, hoši, kam se hrabe Lucka Bílá. Takže tak. A nezlobte se v černé kronice je daleko víc nás s bílou pletí. Co vy na to? nEBYLO BY LEPŠÍ SE VĚNOVAT NAŠEMU KONÍČKU? :lol:
OK53
Andy1pl
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Andy1pl »

Kolegove, samozrejme souhlasim s vetsinou prispevku tady, ale zase ...
Treba uz nekolik krat jsem videl ze i mladi smradi nemaji co delat a treba rozflaknou nekomu okno, znicej detske hriste jen tak ze srandy, rozmlati ceduli, etc... a jsou spolecenskou vetsinou. no, jak nekdo tady pise - nehazejte vsehno do jednoho pytle" .. myslim ze 90% bude to spatne , zase musime videt ze i flakaci a smradi jsou z "dobrych" rodin, a kdyz jdete za rodicema tak jeste Vam vynadaji ze obtezujete .. proste nemam slov :cry:
zlomit ruce je malo ... policie s tim nic delat nemuze, ... kde jsme ...

Panove, pojdme na letiste, do hangaru, zalitejme si at nevidime a nemyslime na to co je tady za bordel
kovaco

Andy1pl

#29 Příspěvek od kovaco »

To:Andy1pl :roll: Naprosto s tebou souhlasím. Jsme fandové létání a ne politici, ať se na to podívají a něco udělají. Vím, udělají zákony pro sebe, takže kluci, letu zdar. :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od arda1 »

Kluci nechcete se raději bavit třeba a tý šukačce než tady řešit Romy? :wink:
ICQ 638556901
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“