Aky 3D akrobat 1,5-1,6 m?

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
patty111

#91 Příspěvek od patty111 »

no..prosim :D :D presne, jak tady mistr pise..
velke vychylky, lehke letadlo, odvaha :D :D
a cim niz, tim lip.. :D :D
a vela penazi.....

a takhle se zalitava.... :D

http://www.youtube.com/watch?v=gbCFUnD9JvI
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od EPPmaniac »

to éro z videa má super povrchovku :)
počuj čo mi povieš o tom diferenciovani kridielok? bartos pisal ze je to tak schválne.
keby som to chcel eliminovat musel by som kridielkove servo nacpat niekde za motor aby som dostal uhol medzi pakou serva a tiahlom ku kridielku 90stupnov. a to sa mi prerábat zrovna nechce.
máte na to nejakú teóriu ? mna napadá jedine to že vrchná čast trupu je vyššia preto ide nahor krídielko viac a nadol menej ,no v torque rolle sa to potom netočí velmi v osi.tak uvidím ako to lieta lebo som to mal čas "zalietAť" len tak ako vy na videu.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
patty111

#93 Příspěvek od patty111 »

idealni je mit na kazdem kridelku po servu, jinak reseni je taky toto..nebo spis ukazka ..idealni je mit na servu paku, ktera ma vice moznosti + stelovaci tahlo:-) ovsem realita je jina, takze az to vyzkousis, tak napis, neco s tim vyvedem..je to jednoduchy.

CHNAPES?? :D v tomto pripade taha jedno tahlo o 1.21(neceho:-) nahoru vic, priklad , je to jenom, miry nejsou realne..

Obrázek
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od EPPmaniac »

je piatok v noci,pozriem sa na to zajtra keď budem čerstvý
jasné Že ideál by bol mať tam 2 servá na kridielkach.v torque rolle to trocha uhýba tak uvidíme že čo to spraví v hale.teda dúfam Že sa tam zajtra dostaneme.
Dám ti vedieť.
:wink:
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
BARTOSS.cz

#95 Příspěvek od BARTOSS.cz »

EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od EPPmaniac »

No pekné,
mne sa dnes tieŽ celkom fajn lietalo ale to servo má s kridielkami dosť proble´m hlavne na rýchlostiach.
pri plnom plyne neurobím pomaly ani vykrut.
musim to prerobiť ,prípadne niečo vymyslieť.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
patty111

#97 Příspěvek od patty111 »

:D :D to je naky zrychleny , ne?? :D :D
to je ale uplne jinej setup, nez ma Epp Maniac...uplne jina cenova relace.
ale je to dobry, pokud to dostane do ruky pilot (extraclass) treba ja :D ..tak muze letat na hudbu ktera ma 200 BPM :D :D
JMalik

#98 Příspěvek od JMalik »

Už jsem to tady o tom (o vás )psal.
Super letadla, velmi dobrý pilot.
Ještě chvíli bude trvat, než to některým ostatním dojde.
BARTOSS.cz

#99 Příspěvek od BARTOSS.cz »

Mam na kridelkach a vop nova serva HS5045hb digi vaha 9g ale stoji to za to... Neskutecne rychle a presne... EPPmaniac Na rychle letani potrebujes dve serva nebo to HS
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od EPPmaniac »

no jasné to som uŽ zistil,
asi tam hodím 2x 3,7g,ale inač je to velmi fajn model :)
bohuzial som dal mozno len 4lety takže by som potreboval ešte inú halu a asi aj zoženiem nech môžem lietať viac a vyladiť to.
:)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
BARTOSS.cz

#101 Příspěvek od BARTOSS.cz »

2x 3,7g bude take na rychle letani slabe a pomale to jsem resil minulej rok. Jedine jeste jedno to co mas to ti to utahne. Ale doporucuju to digi jedno staci a stoji 450kc
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od EPPmaniac »

neboj ja s tym niečo vymyslím ;)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
HonzaS

#103 Příspěvek od HonzaS »

patty111 píše:a takhle se zalitava.... :D

http://www.youtube.com/watch?v=gbCFUnD9JvI

Aha, to je zalétávání očividně potřebné pro ten "moderní"styl že? Protože až někdy zkusíš něco jinýho než všechny páčky do zatáčky, třeba ti dojde že tohle k záletu zdaleka nestačí.

A víš co? mě je uplně u pr*ele co si ty s Bartošem dohromady myslíte o moderním stylu. Ale to co sem dáváte na videa je docela lamárna. Je to dokonce taková lamárna, že vim o dvou holkách co zalítají v hale lépe! (rozuměj přesněji, smysluplněji, a letí jim to kam chtějí, ne kam jim to uhne). Zkoušeli jste kluci někdy třeba rovný výkrut? :-D Podle mě je moderní třeba tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=MlRM2ewfzmY
nebo tohle:
http://www.youtube.com/watch?v=nbr2e-YM1Ac

Možná vám časem dojde, že těmhle pilotům (ani jejich sestavám, natož schopnostem) nebudete sahat ani po kotníky, dokud se nenaučíte třeba rovný výkrut, přemet, nebo 4boďák. Mě se normálně chce blejt když to tu čtu...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od EPPmaniac »

OK uŽ sem nikdy nič nenapíšem :)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
HonzaS

#105 Příspěvek od HonzaS »

Ty piš, ty zalítávat a lítat umíš... Ale dostává mě jak někdo suveréně zalítá kulové a pak napíše že tahle kategorie je pro starý, tamta je vopruz a tohle je moderní, letadlo si možná umí vytrimovat a tím to hasne... Jenže na fóru je každej bůh co? Lítejte si jak chcete, mě do toho nic neni. Ale ať si ty dva zavedou vlastní novodobou terminologii, protože to co je na videu zálet rozhodně neni. atd atd...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“