Dopadení ROMSKÝCH ZLODĚJŮ v přímém přenosu!!!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pp
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od pp »

arda1 píše:Kluci nechcete se raději bavit třeba o tý šukačce než tady řešit Romy? :wink:

souhlas náčelníku, něco bych tu měl... :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=LFe0LVZonbk
(0-0:30, 1:37 Suzana, 1:42 Vanesa a pak asi od 2:40 (vrchol 3:32!!!), exteriéry 6:08 ) :-)
"ja sem Háris Pinpanter" :-D :-D :-D

mno... si říkám kam se hrabe Robert Rosenberg !!! :-D
MEK
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od MEK »

Dylina zase za nic nemůže, jak jinak ne. :evil:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Lindbergh »

KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Prorock »

Musím říct, že tímhle způsobem se problémy s cikány nevyřeší. My cikány oprávněně obviňujeme z kriminality a násilí a vůči nim budem postupovat násilně ? Někde uvnitř to jsou lidé jako my. Ten člověk, který cikána uhodil, se dopustil násilí a měl by být za tozodpovědný. Být u toho, tak ho klidně a s radostí prásknu, stejně jako kdyby cikán uhodil bělocha. Jako chápu někdy zlost, když se ihned někdo doví co kde nějaký cigoš spáchal, tak dostane vztek,ale prakticky bez důvodu jí někomu natáhnout je sviňárna, což jde v tomto případě na stranu bělocha, krerý je budto rasista nebo neskutečnej hulvát patřící do krimu.
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od sharkcom »

Jo emoce někdy vybouchnou. První reakce obvykle bývá správná.... :lol: :lol: Aneb ve Francii se s nima neserou.... :lol: :lol:
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
kovaco

romové

#36 Příspěvek od kovaco »

Kluci, už jsem tady něco napsal o romech. Jestli chceme cpát lidi do pytle podle toho, že nectí naši pracovitost a kulturu, něco je asi špatný. Neříkám, že mě taky nese....ou ti romové, kteří jezdí v meďourech, pasou svoje sestry na různých místech ČR,(například Rudná) atd. Ale je chyba někde jinde. Prostě naše vlády se....ou na tento problém, který neustále narůstá a jednou to bude daleko horší, jako čím zaplatit důchodce, že jo. Takže co s tím? :roll:
OK53
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od sharkcom »

U nás v Chebu třeba jedna cigoška dala k soudu drogerii rosmman za to, že ji nechtěli vzít pro to, že šlape. Soud nakonec vyhrála a přitom jí vidím dost často stát u silnice a šlapat. Ta svoloč šlape přímo u silnice vedoucí zkrze sídliště, děti se na to musí dívat a policajti jakoby nic nevidí...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
kovaco

romové

#38 Příspěvek od kovaco »

:lol: Policajti nic nepodniknou, protože si taky rádi p----ou :lol:
OK53
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: romové

#39 Příspěvek od JirkaA »

kovaco píše:Kluci, už jsem tady něco napsal o romech. Jestli chceme cpát lidi do pytle podle toho, že nectí naši pracovitost a kulturu, něco je asi špatný.

Je mi jedno, jestli nectí naši pracovitost a kulturu. Ale proč to mám ku*va financovat a snášet já? Jak k tomu přijdou třeba postižení a nemocní, kteří se o svou nemožnost uplatnění sami nepřičinili a jsou na tom hůř, než svoloč, které se makat ani náznakem nechce a vůbec si nedělá hlavu s nějakými ohledy na sousedy a prostředí okolo nich. Nefachčenkové jsou na okraji společnosti všude, nejenom u nás. A zas*anej multikulturalismus ani sebevětší dotace z kapes těch, co jsou ochotní pracovat, jim nepomůže do té doby, dokud sami nebudou chtít svoje postavení vůči většinové populaci změnit. A společnost takzvanou pozitivní diskriminací dělá bohužel všechno pro to, aby změnu chtít nemuseli.
OK2WY
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Lindbergh »

JirkaA: Naprostej souhlas... Ať si nemakaj, ať si dělaj bordel, ať si pasou vlastní děti...Ale ne v mém okolí ať to nekazí výchovu mých dětí, ne za mé poctivě odvedené peníze :!:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
cinan

#41 Příspěvek od cinan »

dat je na ostrov kde okolo plavou bily zraloci :lol: :lol:
at se postaraj samy o sebe bez davek a podpor :evil:
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od mikvalik »

z některých pseudohumanistických sraček se mi tu dělá zle, stejně jako z cikánů.
Ten kdo je obhajuje by měl napřed s nimi sdílet společnou ulici- minimálně tu ulici :wink:

Proč já musím platit bydlení, inkaso, popelnice a všelijaké poplatky a oni ne? Za odměnu ještě dostanou byty po rekonstrukci aby je mohli do jednoho roku opět zlikvidovat. Tak kde je ta spravedlnost? Mě by vykopli na ulici a neštěkl by po mě ani pes. Jim se tohle nikdy nestane.

Sere mě, že se tu měří dvojím metrem.

Ps: Nepopírám, že se nenajde slušný cikán, který chodí do práce, ctí zákony a vychovává děti stejně dobře jako normální česká rodina. S takovým bych šel i na pivo, ale bohužel zatím jsem takového nepotkal.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
vandurat7
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od vandurat7 »

Z toho co řeknu by policajti z Paříže asi radost neměli,ale co už. Tam se s nikým neštvou. NEdopatřením jsem se dostal do davu jedné menšiny co žije na okraji,nedaleko zábavního parku. Bylo tam najednou tolik lidí že jediný krok šel udělat kupředu,a to proti těžkooděncum. Když jsem se tam dostal,zvedl jsem ruky nahoru a šel pomalu k nim.zezadu jsem schytal dlažební kousktkou do zad,a policajt co šel pro mě to schytal do hlavy. Policajti sebrali první dvě řady davu,odtáhly je za auta,domlátily obuškama.Jednoho hodily do dveří auta,a několikrát ho dveřma migly po gebuli.Mezitím už byl všude slzkák a přijely 4dodávky pro zadržené. Já mezi nimy,Chtěli mi zabavit kameru a mobil nadobro,ale po přehrátí videí a fotek pochopili že jsem na dovči.
Takovýto přístup u nás a máme o trochu poslušnější beránky,a pokud bodou nějaké námitky,zmlátit !

PS: a to nevíte jaké je to v rumunsku,tam na to ta policie uplně dlabe
Clear sky,glider fly..
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Mad_Box »

Všichni tu řešíte romy a jak s nimi zatočit, vše jim zamítnout a sebrat. K čemu myslíte že by to vedlo? Myslíte že by se jen tak postavili na vlastní nohy, nebo by začali krást, přepadat a obtěžovat okolí?

Jinak také jedno řešení:
http://www.youtube.com/watch?v=LeT1lCCM ... r_embedded
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od JirkaA »

Mad_Box píše:Všichni tu řešíte romy a jak s nimi zatočit, vše jim zamítnout a sebrat. K čemu myslíte že by to vedlo? Myslíte že by se jen tak postavili na vlastní nohy, nebo by začali krást, přepadat a obtěžovat okolí?

A ono jako pomůže jim cpát dávky a kdejaký jiný peníze z našich kapes? Proč nesypou prachy mně za to, abych nezačal krást, přepadávat a obtěžovat okolí?
Abych nebyl špatně pochopen jako rasista - je mi srdečně buřt, jestli je bílej, černej nebo fialovej s oranžovejma proužkama. Jenom ta statistika je nějaká divná...
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“