Aky 3D akrobat 1,5-1,6 m?

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od EPPmaniac »

že škaredolet :oops:
ááále tá výška podvozku je Fajn len tá podvozková noha je celá prehnutá a zlá.
Kamoš má tiež škaredoleta a má tiež setup ako ja a podvozok má ovela tuhší.

To len mne sa asi ušiel tne najhorší.kedže som to kupoval medziprvými.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od EPPmaniac »

Obrázek

a že škaredolet
8)
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
HonzaS

#123 Příspěvek od HonzaS »

EPPmaniac píše:
LV píše:
EPPmaniac píše:Super, máš fotky komplet modelu ? videl som ešte ako rozostaveného tak by som sa rád pozrel na komplet.
HMotnosť je fajn ,snaď to uvidím aj naživo lietAť 8)

http://picasaweb.google.com/elektromode ... 8418012466
parametre: http://www.elektromodely.sk/yak55.html

Thunder má velký křidýlka, protože má hluboké křídlo na konci - brzdí to rotaci. "Normální" křídla vystačí s menšíma křidýlkama ;)
Velmi dobré!
Možno vačšie kormidlá na kridielka ale toto moje tvrdenie ber s rezervou,som rozmaznaný z Thundera :)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od EPPmaniac »

Tak v tomto máš pravdu.
no na malých rýchlostiach to strašne dobre zaberá ,mám pocit ako by to malo 1x1M a 300g .parádne sa s tým manévruje.

má to výhody aj nevýhody no milujem bylinka na boku trupu :lol:
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
HonzaS

#125 Příspěvek od HonzaS »

Nojo, zahrádka :D ale pořád to máš dobré, jsou podstatně horší designy ;-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od EPPmaniac »

Tak to áno,niektoré modely mi dych berú :)

inač ak by sa mi zadarilo možno by som prišiel pozrieŤ alebo polietať na nejakú halovú sútaž v ČR.
ale teraz ma trápi maturita takže by som sa mal nejak vyhrabať a dokopať k učeniu .
ty sa chystáš tento rok lietať v hale?
rád by som šiel.
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
zami

#127 Příspěvek od zami »

Tak to nejbližší (vzdáleností ze Slovenska) soutěž budeš mít 13. 3. 2011 u nás v Třebíči. Rádi Tě uvidíme.
Miloš.
HonzaS

#128 Příspěvek od HonzaS »

Já bych chtěl lítat, snad budu mít i kde trénovat. Jenže mám problém že teď dost marodím a tak nestíhám ani školu, ani lítání. Hlavně že jsem si to tak hezky naplánoval, jak se přes zimu budu tomu létání věnovat :-(
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od EPPmaniac »

zami píše:Tak to nejbližší (vzdáleností ze Slovenska) soutěž budeš mít 13. 3. 2011 u nás v Třebíči. Rádi Tě uvidíme.
Miloš.

vďaka za info ,rád by som šiel veď musí niekto zo Slovenska :)

Ak budem mať čas určite by som sa prišiel pozrieŤ ale ako sa poznám neostal by som len pri pozeraní svrbeli by ma prsty :)

to HonzaS:
tak sa rýchlo vylieč,ty si nejak často chorý nie?
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
patty111

#130 Příspěvek od patty111 »

2 HonzaS :D :D kdyby tady byl smajl co se vali smichy a popada za bricho, tak ho sem hned flaknu. A jeste by to bylo malo. Ty mas nakej problem zrejmne, jinak si to nedokazu vysvetlit ten tvuj text.
Ty asi neumis rozeznat realitu od parodie.
Ty delas jako kdyby tady bylo mistrostvi sveta a to je jeste malo...
dyt tady nikdo nedela zadne mistry..
kdyz budu chtit delat mistra, tak pujdu nekam na soutez.
Ja uz sem psal kolikrat, ze nejsem zadnej extra pilot, ja hlavne ani nelitam, bo me to nebavi. A uz vubec ne drit nekde presny veci...ja nejsem svobodnej mladej klucicek co ma cas si hrat. A hlavne to neni ani muj zajem. Ja to co mam a umim me bohate staci.
Jestli se ti chce blejt, tak si strc prst do krku a vyblej se. Nebo se klidne i poser u toho...ten tvuj text me docela nasral a to sem mirumilovnej clovek.
Je videt, ze jsi neznalej veci...hm.jj.
Ten tvuj text je docela urazejici a hlavne absolutne nevystiznej.
Ja vim, ze umis letat a prave proto bys mel jit prikladem, davat sem odkazy na svetovou spicku, ktera nic jineho nedela nez lita a ma zcela jine prostredky je docela humorne...
to je to same, jako kdybych jako rybar chytil 10 kiloveho kapra a ty bys rek, ze se ti chce blejt, ze Vagner chyta 100 kilovy sumce. NO.. :D to je prdel co? si me docela zklamal clovece...
a uz to neminim ani rozebirat...timto koncim veskerou debatu.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Peppy »

Myslim ze Patty to napisal trochu ostro.... ale porovnavat jeho s pauzuolisom alebo mullerom je dost odveci... keby napisal ze "pozrite sa vy amateri ako sa zalietava" tak jasne, bolo by namieste napisat ze je debil atd. ale myslim ze sa len chcel podelit o to ze model "zalietal" v skromnych podmienkach a toť vse... nechcel konkurovat NAJ 3D ZALET 2010....a k tomu "modernemu stylu lietania" len to ze kazdemu sa paci niekto ine, niekto pada na zadok z presne zaleteneho pomaleho vykrutu a niekto z "secky packy do zatacky" :wink: .... takze kritizovat niekoho nazor ktory nikomu nevnucoval je tiez dost odveci :idea:.... napr v amerike sa lieta tak, tu v EU sa lieta s dorazom na preciznost, takze co clovek to iny nazor, nie ako F3A kde je to proste pevne dane :!:

A keby si videl srajnyho zalet :lol: ... som cakal daco take ako vytrimovanie, a pod. ale ne :D ... po vzlete po sekunde jeb kopac a uz to islo ze sa lietadlo zastavilo az pri kontakte zo zemou...

A nwm ci je to len moj pocit ale kazda debata sa skonci totalne odveci :lol:.
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
EPPmaniac
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od EPPmaniac »

To ADAM:
veĎ nebolo čo trimovať letelo to rovno :D :lol:
flyingislife@rcportal.sk
EF Slick (GP123) 2.6m.
LV
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od LV »

Peppy píše:A keby si videl srajnyho zalet :lol: ... som cakal daco take ako vytrimovanie, a pod. ale ne :D ... po vzlete po sekunde jeb kopac a uz to islo ze sa lietadlo zastavilo az pri kontakte zo zemou...

Ono záleží na tom aké lietadlo zalietavaš a čo od neho očakávaš. Ak len "moderný štýl", potom fakt niet čo zalietavať :D
Na nemoderný štýl som napríklad EPP Blasta zalietaval asi zo 10 nabíjaní. X medzipristátí.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
HonzaS

#134 Příspěvek od HonzaS »

Patty: Realita a parodie? Tak jako sorry, ale neni to poprvé co tu šíříš nějakou demagogii o novým moderním stylu lítání, s tím, že F3P a F3A je pro starý, tohle a támhleto už se dneska taky nedělá atd... A myslim že nejsem sám kdo si už začal myslet že to myslíš vážně.

Díky takovýhle demagogii pak vídám na akcích (ne jen soutěžíš) "nováčky" co jsou hrozně cool, umí dobrý kopáče ale neumí si vytrimovat směrovku. Ale jim je to docela jedno, prootže stejně neletí dýl jak 3 metry rovně - to je dneska out, žejo :-)

Co se týče blití, to nech laskavě na mě.

A mimochodem, se světovou špičkou tebe a ni mě nesrovnávám, kdyby jsi si utřel (patrně smíchy poprskaný) monitor a dočetl si co jsem ti psal, zjistíš, že Martina s Donatasem jsem uvedl jako piloty které já považuju za moderní (resp jejich sestavy). A k tomuhle (podle mého) modernímu stylu se nikdo bez přesného lítání nedostane. Proto jim nebude sahat ani po kotníky. Kapišto?

Ty to srovnáváš s rybářema, faj. Já mám trefnější přirovnání - hudbu. Dneska kdo má nohu a dva prsty na ruce může skládat, ano, může tvrdit, že co složil je moderní (a může ho to bavit), ale bez toho aby cvičil a učil se co se jak dělá to bude jen směs divných tónů ze kterých 98% ostatních bude bolet hlava. A náš pravdu, pro tento styl hraní stačí velmi nahrubo naladěný nástroj, vlastně ani nemusí být naladěný, stačí aby dělal zvuky +- tak jak má... Tomu ostatně částečně odpovídá i dnešní situace na hudební scéně, že :-) .
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Peppy »

LV píše:
Peppy píše:A keby si videl srajnyho zalet :lol: ... som cakal daco take ako vytrimovanie, a pod. ale ne :D ... po vzlete po sekunde jeb kopac a uz to islo ze sa lietadlo zastavilo az pri kontakte zo zemou...

Ono záleží na tom aké lietadlo zalietavaš a čo od neho očakávaš. Ak len "moderný štýl", potom fakt niet čo zalietavať :D
Na nemoderný štýl som napríklad EPP Blasta zalietaval asi zo 10 nabíjaní. X medzipristátí.

ja som extru zalietaval dva tyzdne ( vyosenie, tazisko, stranove vyvazenie ) atd. :D ... EPPcko asi dva lety a teraz ma caka 2metrovka tak to bude tiez hodna chvila
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“