HonzaS píše:Patty: Realita a parodie? Tak jako sorry, ale neni to poprvé co tu šíříš nějakou demagogii o novým moderním stylu lítání, s tím, že F3P a F3A je pro starý, tohle a támhleto už se dneska taky nedělá atd... A myslim že nejsem sám kdo si už začal myslet že to myslíš vážně.
Díky takovýhle demagogii pak vídám na akcích (ne jen soutěžíš) "nováčky" co jsou hrozně cool, umí dobrý kopáče ale neumí si vytrimovat směrovku. Ale jim je to docela jedno, prootže stejně neletí dýl jak 3 metry rovně - to je dneska out, žejo

Co se týče blití, to nech laskavě na mě.
A mimochodem, se světovou špičkou tebe a ni mě nesrovnávám, kdyby jsi si utřel (patrně smíchy poprskaný) monitor a dočetl si co jsem ti psal, zjistíš, že Martina s Donatasem jsem uvedl jako piloty které já považuju za moderní (resp jejich sestavy). A k tomuhle (podle mého) modernímu stylu se nikdo bez přesného lítání nedostane. Proto jim nebude sahat ani po kotníky. Kapišto?
Ty to srovnáváš s rybářema, faj. Já mám trefnější přirovnání - hudbu. Dneska kdo má nohu a dva prsty na ruce může skládat, ano, může tvrdit, že co složil je moderní (a může ho to bavit), ale bez toho aby cvičil a učil se co se jak dělá to bude jen směs divných tónů ze kterých 98% ostatních bude bolet hlava. A náš pravdu, pro tento styl hraní stačí velmi nahrubo naladěný nástroj, vlastně ani nemusí být naladěný, stačí aby dělal zvuky +- tak jak má... Tomu ostatně částečně odpovídá i dnešní situace na hudební scéně, že

.
a produkuje sa nezmyselná hudba ktorú nevydržím počúvať viac ako 10sekúnd a preto sa do videoklipov s takouto hudbou pchajú polonahé ženy ktoré sa tam pretŕčajú počas celeho videoklipu len preto aby to niekot dokázal pozerať / počúvať lebo výsledok stojí za hovno.
Dnešná hudba je velmi velmi velmi velmi zlá.Nemá to zmysel ani pointu.
mám vychodených 10rokov umeleckej školy -gitara.okrem toho 8rokov hudobnej teórie a môžem za seba povedať že dnešné "in songy" sú velmi zlé....
dosť podobne je to aj s lietaním.
Mám pocit že aj tu je vela "rýchloliahnutých" pilotov čo chytia rádio a pozrú videá a len skúšajú.
Ja som si prešiel X rokov len lietaním sám za domom s EPP modelom ani nerátam hodiny kolko som nalietal ,nikto mi nič nevysvetlil nikto mi nepovedal čo je to dvojitá výchylka ,na čo sú exponenciály ... Všetko som zisťoval sám a postupne.a myslím Že je to celkovo o dosť lepšie.
ak mám s érom problém viem ako ho odstrániť,čo kam posunúť ,premiestnit čo vymeniť aby som bol spokojný s tým ako to lieta.Narozdiel od niekoho komu všetci všetko kúpia,nepohne na lietadle ani prstom a len lieta "akože 3D" a potom keĎ sa spýtam na niečo ohladom modelu nevie mi ani ceknúť.KeĎ sa spýtam prečo používa toto tak povie: lebo mi to tam namontovali...potom sa stále riešia veci dookola ktoré nikam nespejú.
už len hlúposŤ sú RC sety a hlavne veci typU: náhradné diely.čo je to za blbosŤ? náhradný diel na model.keď som niečo crashol opravoval som si to sám a zasa som v niečom pokročil.toto je nezmyselné.
Ja nelietam dobre,ani dlho ani super ani niesom pán konštruktér ale aspoň viem čo chcem lietAť ,kam to ťahám o čo sa snažím čo mám zlepšiŤ,viem kde mám chyby,No určite vedieť čo doháňať a na čom zamakať ako byť vo svojej 3D bubline v ktorej som sám pre seba najlepší a nič iné ma nezaujíma.
Vždy ma zaujímal názor iných na moje lietanie,hovoril som s ostatními pilotmi ( Norman ,záhoran - Lacko bude zrejme poznať,vždy mi poradili čo trénovAť v čom trošku zamakať čo je dobré).A neviem prečo dnešná "IN " generácia nechce počuť rady iných a riadiŤ sa podla nich.No je to zlé.
Len to som chcel,nejak som mal túžbu a pociT vykecať sa.
a k tomuto konfliktu.
myslím že Patty to myslel skôr ako "zalietavanie" ako normálny zálet,len ukazoval model ktorý navrhol postavil osadil a zalietal.Ako lieta ako vyzerá a celkovo je fajn daŤ sem nejaké video.Aspon máme ako taký obraz.
Myslím že to nemyslel tak že by sa chcel niekoho dotknut niekoho uraziť niekoho vyniesť do neba ani nič podobné.
Ja sa k tomu viac vyjadrovať nechcem a ani sa nemá pre to zmysel hádať.
Len čo sa týka HonzuS ,bol som s ním poradil mi pomohol ,je fakt fajn a som rád že sme sa v Prahe videli.aj keď som dymil hneď druhý súťažný let.
už končím.