Pocakal jsem se vterinakem

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
pdp7
Kontaktovat uživatele:

Pocakal jsem se vterinakem

#1 Příspěvek od pdp7 »

Propichoval jsem pixlicku vterinaku spendlikem a pri vytahovani mi vyskocila cela pipeta! Prsk... az se teplaku zacoudilo. Ted si muzu ty teplaky leda tak vyhodit. Ruce cely voblemcany ach jo :(
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
arda1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od arda1 »

Nemáš při tom myslet na.................ale ty víš na co že? :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
pdp7
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pdp7 »

Na holcicky myslis, zejo? :)
FX-30
corsair
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od corsair »

aceton
pdp7
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pdp7 »

Mam do nej ty hadry namocit jo?
FX-30
corsair
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od corsair »

jo ale nemušíš celý jen ten kus co je pocákenej, pak další a další, když to uděláš ted za 10 minut je to rozpuštěný, ale co to udělá s temi tepláky za to neručím bo nevím z v čeho jsou
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od kasssy »

Taky se mě to stalo. Slepil jsem si obdobným způsobem všechny prsty na jedný ruce- to byl masakr:-)) Rozlepovač jsem sice měl,ale i tak jsem vteřinák loupal asi 14dní. A jak to sviňa pálilo když se začal reagovat :D
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
JMalik

#8 Příspěvek od JMalik »

corsair píše:jo ale nemušíš celý jen ten kus co je pocákenej, pak další a další, když to uděláš ted za 10 minut je to rozpuštěný, ale co to udělá s temi tepláky za to neručím bo nevím z v čeho jsou

:lol: :lol: :lol:
Aceton je na vteřiňák dobrý.
Ale jenom pokud s tím ubleje něco kovového, nenasákavého, hmotu které aceton nevadí...
to pdp7,
když ty tepláky ustřihneš na kraťasy, tak ušetříš za aceton a navíc kraťasy tepláky jen tak někdo nemá.
(Nejde to z toho žádným způsobem dostat, aby to nebylo na první pohled vidět)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AR1 »

JMalik píše:
corsair píše:jo ale nemušíš celý jen ten kus co je pocákenej, pak další a další, když to uděláš ted za 10 minut je to rozpuštěný, ale co to udělá s temi tepláky za to neručím bo nevím z v čeho jsou

:lol: :lol: :lol:
Aceton je na vteřiňák dobrý.
Ale jenom pokud s tím ubleje něco kovového, nenasákavého, hmotu které aceton nevadí...
to pdp7,
když ty tepláky ustřihneš na kraťasy, tak ušetříš za aceton a navíc kraťasy tepláky jen tak někdo nemá.
(Nejde to z toho žádným způsobem dostat, aby to nebylo na první pohled vidět)

A jestli má vteřiňák v rozkroku? :lol: :lol:
JMalik

#10 Příspěvek od JMalik »

AR1 píše:
A jestli má vteřiňák v rozkroku? :lol: :lol:

To samé. Nůžky, vystříhnout díru a může tady mít v galerii svých úspěchů aspoň reklamu na spodní prádlo.
GriffonCZ

#11 Příspěvek od GriffonCZ »

Na oblečení je to konečná - tepláky se prostě zlomí. Jinak na ruce je nejlepší - voda. Nedělám si legraci. Jde to líp oloupat když umeješ nádobí, naložíš se do vany - prostě necháš kůži trochu macerovat. Jde to pak docela fajn. Prsty mám slepený dost často, pracuju pravidelně s extra řídkým lepidlem a tam je to hned. Funguje to. Oblečení je většinou na odpis. Totéž platí i pro polyuretanové licí pryskyřice - oblečení spíš zlomíš než vyčistíš. Z kůže - prostě nechat odmočit
JMalik

#12 Příspěvek od JMalik »

Přesně jak píše GriffonCZ.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od corsair »

GriffonCZ píše:Na oblečení je to konečná - tepláky se prostě zlomí. Jinak na ruce je nejlepší - voda. Nedělám si legraci. Jde to líp oloupat když umeješ nádobí, naložíš se do vany - prostě necháš kůži trochu macerovat. Jde to pak docela fajn. Prsty mám slepený dost často, pracuju pravidelně s extra řídkým lepidlem a tam je to hned. Funguje to. Oblečení je většinou na odpis. Totéž platí i pro polyuretanové licí pryskyřice - oblečení spíš zlomíš než vyčistíš. Z kůže - prostě nechat odmočit

Ruce dát do rukavic-latexové jako jsou autolekárně,ručička se zapojí,vteřináček se odloupe-odloupaný zubama neplivat kolem sebe-naše drahé polovičky to vytáčí :D
bitovod

#14 Příspěvek od bitovod »

corsair píše:... odloupaný zubama neplivat kolem sebe-naše drahé polovičky to vytáčí :D

Jsem rád, že zlozvyk lepidlo z prstů odkusovat nemám sám :) Ale už se mi to taky vymstilo, jednou jsem byl příliš akční a lepidla na prstech nějak víc... Taky už se ti někdy podařilo slepit si přední zuby?
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od AR1 »

I při "blbým" lepení vteřiňákem (při stavbě modelu, ne přilepení nějaké domácí blbosti) si beru na sebe "pracovní" hadry. Vteřiňák je kurevsky rychlej, hlavně ten řídkej a je to hned. Potvrzuju již zde uvedené - vteřiňák na oblečení je konečná (pro to oblečení).
Odpovědět

Zpět na „Dílna“