Easy Glider Electric PRO
U mne to stranově vymezuje v trupu satelit přijímače AR6200, vzadu jsem vlepil kus stahovacího pásku mezi výduchy a vpředu mám za přijímačem nalepený kus sucháče a na protikusu sucháče špalíček balzy jako zarážku.
Kabina drží naprosto v pohodě.
Kabina drží naprosto v pohodě.
Naposledy upravil(a) Jetson dne pon 01.11.2010 8:11, celkem upraveno 1 x.
Stačí to bez aktivátoru, ale pak to musíš tak dvacet minut podržet
Ale vážně - pokud chceš lepit CA lepidlem, tak plastový díl trochu zdrsni (smirkem), stříkni aktivátorem, na elaporovou plochu dej střední nebo hustý CA a vše to pěkně zapasuj dohromady a na několik sekund silně stlač. Ověřené, funkční, dostatečné...
Panty lepím řídkým CA lepidlem. Vyříznu otvor pro pant, kápnu do něj trochu CA a opatrně pant zasunu. Vytlačené kapky CA setřu papírovým ubrouskem. Pak přestříknu aktivátorem a je to...
Ale vážně - pokud chceš lepit CA lepidlem, tak plastový díl trochu zdrsni (smirkem), stříkni aktivátorem, na elaporovou plochu dej střední nebo hustý CA a vše to pěkně zapasuj dohromady a na několik sekund silně stlač. Ověřené, funkční, dostatečné...
Panty lepím řídkým CA lepidlem. Vyříznu otvor pro pant, kápnu do něj trochu CA a opatrně pant zasunu. Vytlačené kapky CA setřu papírovým ubrouskem. Pak přestříknu aktivátorem a je to...
powder píše:Stačí to bez aktivátoru, ale pak to musíš tak dvacet minut podržet![]()
nedostane se vterinak do pantu premejslel jsem uhu porem nevim
Pokud jsou na kořenech listů otřepy, pak s citem zbrousit, rozhodně ale listové kořeny nezužovat, můžeš docela zásadně snížit jejich pevnost.
Systém kovových trámců, kde jako čep listu vrtule slouží šroubek, který se zašroubuje přímo do závitu v trámci vypadá elegantně a pro menší výkony je zcela vyhovující, jen se šroubový spoj kov-kov musí pojistit (vrtulníkáři jistě souhlasí). Fór není v dotažení na krev, ale použití anaerobního tmelu (Loctite) v nouzi se dá použít kapka vteřiňáku...
Systém kovových trámců, kde jako čep listu vrtule slouží šroubek, který se zašroubuje přímo do závitu v trámci vypadá elegantně a pro menší výkony je zcela vyhovující, jen se šroubový spoj kov-kov musí pojistit (vrtulníkáři jistě souhlasí). Fór není v dotažení na krev, ale použití anaerobního tmelu (Loctite) v nouzi se dá použít kapka vteřiňáku...
jarous píše:mohu mit dotaz lepil jsem trup na EG a zajistil pulky trupu izolackou dnes jsem je rozlepil a jsou videt stopy po te izolacce tu lesklou vrstvicku strhla jde to nejak zestejnit zahladit diky za raadyy
To moc neřeš, taky mi dřív vadily podobné detaily, ale teď se tomu jenom směju. Beztak dřív nebo později s tím začneš lítat na svahu (je to silně návykové) a tam jsou v našich podmínkách nějaké ty šrámy a záseky celkem běžné. Občas přistání v křoví, občas díra v náběžce od silnostvolé rostliny nebo přehlédnutého pahýlu keře
Brzo získáš zkušenosti a Easina pak bude jen na takové občasné extrémně poklidné létání, dobrá je taky jako nosič kamery.