Výběr vysilače
Ano veď 2,4GHz je jasná voľba, z viacerých dôvodov.
Tie reči mimo tému sem asi fakt nepatrili, tož sorry - ja som sa len chytil na to že by v multiplexe mali problém naprogramovať PCM do modernejšieho jednočipáku než mali v 80tych rokoch - veď v IPD príjmačoch by tie procesory mali menej roboty než s analýzou PPM.
Verím že T8FG je super rádio a FASST je spoľahlivý..
- Ale verím rovnako, že dnes už spoľahlivo funguje väčšina 2,4GHz systémov.
Napríklad ten M-Link ak už mám v hube Multiplex - je z princípu rovnaký ako ten FASST a ani nebude vyrábaný o nekvalitnejšie, a hlavne, tú telemetriu má už dnes na displeji vysielača a je to na pultoch v obchodoch.
Pritom nejaký Cockpit SX (M-Link verzia) je aj o dosť lacnejší aj od T8 aj od Aurory9, a niekomu by jeho možnosti asi stačili.. Sranda ale je že EVO9 je naopak trošku drahšie od oboch.
Myslím že to je o tom, čo človek od vysielača čaká - ak chce "len" normálne lietať a mať "len" nejak normáne ovládané napríklad 4servové krídlo s klapkami, butterfly a trochu zakrivovať celú odtokovku, nie je Futaba jediná čo to v pohode zvláda. Inak ten Cockpit SX to zvláda, a to pritom vyzerá ako hračka.
Tie reči mimo tému sem asi fakt nepatrili, tož sorry - ja som sa len chytil na to že by v multiplexe mali problém naprogramovať PCM do modernejšieho jednočipáku než mali v 80tych rokoch - veď v IPD príjmačoch by tie procesory mali menej roboty než s analýzou PPM.
Verím že T8FG je super rádio a FASST je spoľahlivý..
- Ale verím rovnako, že dnes už spoľahlivo funguje väčšina 2,4GHz systémov.
Napríklad ten M-Link ak už mám v hube Multiplex - je z princípu rovnaký ako ten FASST a ani nebude vyrábaný o nekvalitnejšie, a hlavne, tú telemetriu má už dnes na displeji vysielača a je to na pultoch v obchodoch.
Pritom nejaký Cockpit SX (M-Link verzia) je aj o dosť lacnejší aj od T8 aj od Aurory9, a niekomu by jeho možnosti asi stačili.. Sranda ale je že EVO9 je naopak trošku drahšie od oboch.
Myslím že to je o tom, čo človek od vysielača čaká - ak chce "len" normálne lietať a mať "len" nejak normáne ovládané napríklad 4servové krídlo s klapkami, butterfly a trochu zakrivovať celú odtokovku, nie je Futaba jediná čo to v pohode zvláda. Inak ten Cockpit SX to zvláda, a to pritom vyzerá ako hračka.
cizak píše:Jak to tak vypadá zdá se můj favorit Futaba T8FG z v HC stojí 7900kč a je to 8proporcionál kanálů a další dva neproporcionál - takže vlastně 10kanálů http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11334za tu cenu to asi nemá konkurenci ...
Mne vyšlo 8400 a keď na to colníci dajú DPH tak to máš najmenej 10tis.
Hobbycity je zaujímavý obchod keď kupujeme hračkový motorček do malého modelu alebo lacný regulátor, ale zrovna Futabu?
Ušetríš 600kč (oproti http://www.mscomposit.com/elektronika_7 ... ml?lang=cz ) a v prípade akéhokoľvek problému v záruke, sa to predraží viac..
coro > já to myslel tak že 7900.-kč (počítal jsem 440USD x 18kč) + se může dát dokopy více lidí aby se rozpočítalo poštovné + bych vzal i jiné věci , ale na clo sem nepomyslel , za jakého předpokladu se to chytí nebo nechytí ? To jako malé levné balíčky nechytaj nikdy a velké občas ano ?
,
HANGAR má T8 za 9466kč http://www.hangar2.cz/katalog.php?kat=9 , jestli teda zas to není jakási imaginární cena a je třeba si k tomu připočítat jakési dopravné z jiné země atd ... což mi jednou už takhle vysvětloval tak jsem koupil rači jinde než se handrkovat že ceny co má na webu nejsou ceny skutečné ale imaginární a není naprosto žádná záruka
Pak je otázka jestli už zas není lepčí vzít za 12tis Futabu FX20 místo T8
HANGAR má T8 za 9466kč http://www.hangar2.cz/katalog.php?kat=9 , jestli teda zas to není jakási imaginární cena a je třeba si k tomu připočítat jakési dopravné z jiné země atd ... což mi jednou už takhle vysvětloval tak jsem koupil rači jinde než se handrkovat že ceny co má na webu nejsou ceny skutečné ale imaginární a není naprosto žádná záruka
Naposledy upravil(a) cizak dne úte 16.11.2010 19:13, celkem upraveno 1 x.
- elektromodely.com
cizak píše:coro > já to myslel tak že 7900.-kč (počítal jsem 440USD x 18kč) + se může dát dokopy více lidí aby se rozpočítalo poštovné + bych vzal i jiné věci , ale na clo sem nepomyslel , za jakého předpokladu se to chytí nebo nechytí ? To jako malé levné balíčky nechytaj nikdy a velké občas ano ?,
HANGAR má T8 za 9466kč http://www.hangar2.cz/katalog.php?kat=9 , jestli teda zas to není jakási imaginární cena a je třeba si k tomu připočítat jakési dopravné z jiné země atd ... což mi jednou už takhle vysvětloval tak jsem koupil rači jinde než se handrkovat že ceny co má na webu nejsou ceny skutečné ale tedy myslím lákavé ale imaginární a na není naprosto žádná záruka![]()
Normalne vsetko nad 150 euro ide na colnicu v CR, u nas tusim vsetko nad 44 euro.
- elektromodely.com
cizak píše:A jak celnice zjistí kolik který balík stojí když platím PayPalem předem ?
Internetové obchody jako odesílatelé přikládají k balíku deklaraci, na které obvykle uvádí i cenu. Celníci mohou navíc balík i rozbalit a zkontrolovat jeho obsah včetně případné námatkové kontroly příslušných položek zboží v balíku a jejich srovnání s cenami v příslušném Internetovém obchodě popřípadě mohou stanovit cenu zboží jak už bylo zmíněno. Navíc mohou celníci balík pozdržet a vyžádat si od adresáta dopisem tzv. součinnost při celním řízení a obvykle se pak poskytuje výpis platby ať už z bankovního účtu nebo z PayPalu. Výpis platby z PayPalu ti přichází na email. Poté co obdržíš od celníků žádost o součinnost při celním řízení pak stačí přeposlat jim příslušný výpis platby a dopsat k tomu identifikací příslušné spisové značky daného celního řízení a čestné prohlášení o tom, že daná platba odpovídá zboží v tom balíku.