Základy 3D akrobacie

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od psena »

Tak co pirochlipnici? Po dlouhe dobe jsem si vcera zkusil zase na simu potrenovat piroflip a zjistil jsem, ze na to stale jeste nemam, ale aspon se to zacina priblizovat. Tady ilustracni videjko: http://www.youtube.com/watch?v=wXtROOpJXBQ
Rozhodne to neni natoceny napoprve, drel jsem se s tim pulhodiny a stejne je to rozhazeny.
Tak co, vali ho uz nekdo v realu? Ja to zatim jeste necham par mesicu/let ulezet :lol:
Georg9

#92 Příspěvek od Georg9 »

psena píše:Tak co pirochlipnici? Po dlouhe dobe jsem si vcera zkusil zase na simu potrenovat piroflip a zjistil jsem, ze na to stale jeste nemam, ale aspon se to zacina priblizovat. Tady ilustracni videjko: http://www.youtube.com/watch?v=wXtROOpJXBQ
Rozhodne to neni natoceny napoprve, drel jsem se s tim pulhodiny a stejne je to rozhazeny.
Tak co, vali ho uz nekdo v realu? Ja to zatim jeste necham par mesicu/let ulezet :lol:

Moc pěkný takhle čistě to na simu zatím nezvládám :)..
OPR
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od OPR »

psena píše:Tak co pirochlipnici? Po dlouhe dobe jsem si vcera zkusil zase na simu potrenovat piroflip a zjistil jsem, ze na to stale jeste nemam, ale aspon se to zacina priblizovat. Tady ilustracni videjko: http://www.youtube.com/watch?v=wXtROOpJXBQ

já bych si stim hlavu psena vůbec nezatěžoval :D z toho si nic nedělej se skutečnym vrtulníkem to taky nejde (tak aby vrtulník i pilot byli dále použitelní) :D
mušíš to brát drobet "maketovjejš" :mrgreen:
krtek2k

#94 Příspěvek od krtek2k »

Sám to pořád neumím líp než takhle už asi půl roku:
http://www.youtube.com/watch?v=vbuw_w4LVIo
akorát jsem si do každý půlky přidal jednu piruetku navíc a vypadá to líp, ale to nemám natočený.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
psena
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od psena »

S tebou jsem pocital, ze to davas v realu, ale ze v takovym vetru, to cumim :o
Jinak mas 3 priuety na flip jestli dobre pocitam, odpichujes to ocasem k sebe, pokud jsi pridal tak mas 5 na flip a to uz musi byt peknej šrumec.
Cim vic piruet tim vznika vic mezipoloh... a ted jeste se to da tocit na druhou stranu atd, atd... to litani je fakt prace na celej zivot.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od pkotatko »

psena píše: to litani je fakt prace na celej zivot.

V mém případě na dva.... :D Asi jsem levej... :evil:
Asi začnu tvrdit, že se mi 3D hozená motyka styl nelíbí a bude... :wink:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
krtek2k

#97 Příspěvek od krtek2k »

JJ , půlku mám vždycky ocasem k sobě, přišlo mi to tak přirozenější, než to video co tu bylo pár přízpěvků výše, holt každá ves - jinej pes.
Ale přibít to na jedno místo a točit metr nad zemí, na to furt nemám. To musí být pekelná citovka..
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od AdamProg »

No pekne ;) Me to nejde poradne ani na simu :-D Takze sem se zatim vratil k trenovani jednodussich prvku :)
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od gamer007 »

Psena pěkný, ti drtíš a drtíš :lol: . Já umim v simu pár halfpiroflipů za sebou a docela na jednom místě, ale přímo piroflip nedám. Včera jsem poprvý zkusil venku s Tarotem(mimochodem moc pěkně se mi s ním lítá) půlku toho halfpiro a to ze zad ocasem ke mě. Už to mám docela zautomatizovaný, takže se mi to párkrát povedlo. Ale mám nějak bobky to začít rovnou z normálu...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
dagx
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od dagx »

Mimo neděle už to na lítání venku za poslední týden moc nebylo,tak trénuju na simulátoru.Half flip a piroflip už dokážu točit neomezeně dlouho,ovšem s rozptylem asi 20 metrů.Ted se snažím to držet co nejníž a pokud možno na místě.Když dám mezi každým piroflipem malou pauzu na srovnání tak to docela jde.Občas už je pauza skoro neznatelná.Po zimě už to snad dám venku.

http://www.youtube.com/watch?v=PgdaTFigOEM
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
psena
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od psena »

Na tuhle stranu se na to nemuzu divat, dela se me spatne :D
Ja tocim proti hodinam.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od pkotatko »

Přestal jsem piroflipy úplně trénovat, zjistil jsem že je na ně ještě hóóódně času. Udělám flip s půl piruetou z normálu a ze zad, ale mám u toho plné ruce pazourů a rozhodně je ještě nespojím.
Kurňa, proč je všechno u helin čtyřikrát ? Trénuju do zblbnutí osmičky ve všech čtyřech polohách v reálu. Přemety ve čtyřech polohách, souvraty taky. To se daří tak, že už je mi jedno jak heli letí. Tohle už mi začíná jít. K tomu samo nějaký flipy a rainbow, sem tam tictoc přes ocas a boční. Na simu jedu funnely a zase ve všech čtyřech polohách. Dvě polohy už v reálu. Dále přesuny do stran a pokusy o osmičky v piruetách. To je správná honička. Na zádech to nedám ani na simu. Ale je to dobrá škola jak se naučit vodit helinu kam člověk chce i v rotaci.
psena
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od psena »

Vcera jsem se pripojil ve Phoenyxu k nekomu online a lital tam borec z Compass teamu... to co tam predvadel jsem absolutne nechapal.
Mel tak ostre nastavenou helinu a pritom mu to neuhlo ani o pid. Chaos a piroflip delal tak 10cm nad zemi a necestovalo mu to ani doprava ani doleva a dokonce se ani moc nahoru a dolu. Proste tocil to jak blazen a celek se ani nehnul.

Kotatko, jeste zapominas, ze polohy heli jsou 4 ale jeste smery kruhu jsou dva, takze treba funely musis trenovat na 8 zpusobu. :lol:
Taky mam rad , kdyz trenink ma nejakej rad, ale jen to co jsi napsal je tak na hodinu. 8O
Co je to Rainbow?
radek.domin

#104 Příspěvek od radek.domin »

Já jsem před pár týdnama začal lítat se 450tkou v hale. Je to opravdu velká zkušenost. Na chybu, kterou člověk venku vyřeší tím že prostě zabere a někam z toho odletí, tady není vůbec místo. Jdu na to teda hodně pomalu. Už ale docela pohodlně lítám v invertu, tic-toc je taky v pohodě. Paradoxně horší je třeba souvrat, protože je to tady dost nízký :-)
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od pkotatko »

Co je to Rainbow?
hodně do široka roztaženej tic-toc
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“