RC Heliholics Ostrava 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

RC Heliholics Ostrava 1

#1 Příspěvek od Howking »

Líbí se mi Brňácké téma Helimaniacs Team Brno - zejména, jako místo domlouváni se na společném lítání a řešení problémů. Snad se nebudou zlobit, když od nich dobrý nápad sprostě okopíruji.
Naposledy upravil(a) Howking dne pát 23.09.2011 14:46, celkem upraveno 16 x.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Howking
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Howking »

Takže pánové (a dámy?). Máme krásný bezvětrný den a jak Medard, tak meteo.pl tak WindGuru nepředpokládá změnu. Já se chystám jít lítat. Kdo se přidá?
youtube.com/heyingosl
Howking
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Howking »

psena píše:nemohl bys vymyslet jinej nazev??

Ale klidně, jen nevím,jak to mám změnit.
Naposledy upravil(a) Howking dne sob 20.11.2010 13:53, celkem upraveno 1 x.
youtube.com/heyingosl
Howking
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Howking »

Když mě se ten váš název hodně líbí - je v něm všechno - popis předmětu zájmu - popis přístupu k tomuto zájmu a lokace :-D Takže jsem to změnil - Snad se vlk (Psena) nažral a koza zůstala celá :-D
youtube.com/heyingosl
zablabla

#5 Příspěvek od zablabla »

Howking píše:Když mě se ten váš název hodně líbí - je v něm všechno - popis předmětu zájmu - popis přístupu k tomuto zájmu a lokace :-D Takže jsem to změnil - Snad se vlk (Psena) nažral a koza zůstala celá :-D

To psena:
No a nelíbilo se Ti být presidentem (samozřejmě létajícím - žádná figurka pro ozdobu trůnu). :lol: :lol:
P.S: a co tak helimaniacs morava ????
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Imm0rta1

#6 Příspěvek od Imm0rta1 »

Dobry napad snad se to ujme :). Co jeste vymyslet nejaky Phoenixovy server pro lidi z RC manie. Tak aby bezel dnem i noci, pokud teda na phoenixu funguje dedikovany server.
zablabla

#7 Příspěvek od zablabla »

Imm0rta1 píše:Dobry napad snad se to ujme :). Co jeste vymyslet nejaky Phoenixovy server pro lidi z RC manie. Tak aby bezel dnem i noci, pokud teda na phoenixu funguje dedikovany server.

podle toho co vim ja, tak někdo tu session musí založit a když se odhlásí poslední tak se zruší. Brněnští Helimaniacs tuhle letovou zónu mají - je to teda pod heslem - mají to popsáno v té jejich mania sekci. Zatím se tam relativně pravidelně potávám s penaxem, jinak jsem tam viděl i psenu.

Na tom phoenixu online je předsevším dobré, že můžeš vidět jak létají kolegové a přes chat si pokecat
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Howking
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Howking »

Phoenix - HeliTeam Maniacs - heslo ostrava
youtube.com/heyingosl
psena
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od psena »

Ale na server si k vam zatrenovat pujdu, doufam, ze me nevyhodite :)
Howking
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Howking »

psena píše:Tou zmenou nazvu jsem myslel, ze tam nebude to Maniacs, tim ze zmenis poradi slov se nic nemeni.

Ty vole, mě z tebe trefí. Co mám s tebou dělat? Právě ono Maniacs je dost výstižné pro uživatele drogy zvané RC Heli. Je jasné mě i tobě, že na to nemáš žádný copyright a mohl jsem tě ignorovat už od začátku, ale nehodlám vytvářet v komunitě žádné dusno (i když když jsem vám ten název kradl počítal jsem s tím právě z vaší strany). No změním to potřetí a naposledy a velmi nerad.
youtube.com/heyingosl
Howking
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Howking »

psena píše:Tou zmenou nazvu jsem myslel, ze tam nebude to Maniacs, tim ze zmenis poradi slov se nic nemeni.

Ty vole, mě z tebe trefí. Co mám s tebou dělat? Právě ono Maniacs je dost výstižné pro uživatele drogy zvané RC Heli. Je jasné mě i tobě, že na to nemáš žádný copyright a mohl jsem tě ignorovat už od začátku, ale nehodlám vytvářet v komunitě žádné dusno (i když když jsem vám ten název kradl počítal jsem s tím právě z vaší strany). No změním to potřetí a naposledy a velmi nerad.
PS: Jetli tě byť jen napadá že by ještě na konci nemělo být ono CS jako u vás - tak nemusíš ani začít přemýšlet nad tím, že bych to změnil. Ani mě nehne :-D
youtube.com/heyingosl
FlyBear

#12 Příspěvek od FlyBear »

No teď jste to teda zkonili. Jak typické pro tu naši malou zemi - pomlčková válka :D

Vždyť Helimaniacs zní tak hezky. Psenu jsme neměli volit, ale raději korunovat a po vzoru Velkomoravské Říše tuto krásnou myšlenku rozšířit dál do světa. Možná, že by se dalo v pohodě udělat zastoupení od Afriky až po Skandinávii :wink:

No jo, když on posledním velkým státníkem s výhledem dál než za humna byl Karel IV. A toho nám tak stejně vychovali Němci. Ach jo. :D :D :D

Tož, konec politiky, jdu raději lítat na simu.
psena
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od psena »

Diky, vidis, vymyslel jsi daleko originalnejsi a urcite vtipnejsi nazev nez mame my. Fakt se me libi, u nas vznikl vicemene spontanne, proste jsem jen zalozil vlakno, dnes uz bychom asi premysleli a vymysleli neco originalnejsiho, ale uz mame samolepky, budou se tisknout tricka atd, tak uz to menit nebudeme.
Samozrejme ochranou znamku jeste nemame, ale uz o ni jedname. :)
Pozadej prosim zdzd nebo nejakeho admina o smazani toho co je tu navic.
Tak at se vam dari!
psena
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od psena »

FlyBear píše:No teď jste to teda zkonili. Jak typické pro tu naši malou zemi - pomlčková válka :D

Vždyť Helimaniacs zní tak hezky. Psenu jsme neměli volit, ale raději korunovat a po vzoru Velkomoravské Říše tuto krásnou myšlenku rozšířit dál do světa. Možná, že by se dalo v pohodě udělat zastoupení od Afriky až po Skandinávii :wink:

No jo, když on posledním velkým státníkem s výhledem dál než za humna byl Karel IV. A toho nám tak stejně vychovali Němci. Ach jo. :D :D :D

Tož, konec politiky, jdu raději lítat na simu.

Asi jsem nepochopil co jsi tim chtel rict?
Helimaniacs vubec neni originalni, nachazime se na rcmanii, v Brne mame prodejnu Helimania v nemecku samozrejme existuji helimaniacs.de ... proste maniacu je plna pr.. :lol:
Ale zda se me zbytecny abychom tu meli samy helimaniacs teamy od Ase az po Hrozenkov.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Howking »

Tak tedy jsem nám vytvořil logo - snad se bude líbit - je li někdo šikovnější a vytvoří lepší, nebráním se.
Obrázek
Bude fajn když si ho Heliholici z Ostravy a přilehlých sídel dají do podpisu, ať se tu na první pohled poznáme. Když nás bude dost, založíme reálný klub - čistě na heliny - takový nám v Ostravě chybí a ta lítáme po obecných modelářských klubech a na vlastní pěst samotářsky.
Naposledy upravil(a) Howking dne pon 22.11.2010 10:44, celkem upraveno 1 x.
youtube.com/heyingosl
Zamčeno

Zpět na „Kluby“