foto nissan skyline gtr r34

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
blueangel
Kontaktovat uživatele:

foto nissan skyline gtr r34

#1 Příspěvek od blueangel »

můj syn Lukášek vytvořil sbírku fota tohoto super auta a také vlasní RC model nissan skyline s the fast and the furious 2
zde odkaz http://www.ctrl.estranky.cz/fotoalbum/
http://www.stream.cz/video/292734-nisan-lp
MYSAK

#2 Příspěvek od MYSAK »

To sem rad ze dnesni mladez nezije jen z golfa :D
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od blueangel »

No syn je přes všechny auta ale o nisanovy Skyline ví vše co se dá zjistit a ty stránky si dělá uplně sám je mu 12 let a táké driftuje s RC samozřejmě Nissan Skyline
MYSAK

#4 Příspěvek od MYSAK »

No ovsem to je chyba protoze skyline jakozto 4kolka na drift neni, proto mam 200SX :lol: Ale co my sme meli a vedeli ve 12ti letech :)
--KAMIKAZE-RC Team--
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od blueangel »

Ale je zamkne se zadní diferak a driftuje super Driftaři z čelakovic také mají čtyřkolky a Je přímo od Lestra kupovaná na drift a většina Driftaků má nahon na 4
Azy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Azy »

MYSAK píše:To sem rad ze dnesni mladez nezije jen z golfa :D

něco proti golfíkovy ???????? :evil:
MK Katoda Sokolov :-)
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od blueangel »

Já v žadném případě nic proti golfům nemám mám Golfíka III trocha tuning křídla ,spojlery, laděný vyfuk číp motoru a 14 repro
Azy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Azy »

já mám golfíka IV trochu tuning nárazníku(prase v 90 km\h) jinak až na origo xenonový lampy od vw nic a jsem velmi spokojen v tuningu jsem měl felcku ale nějak jsem z toho asi vyrostl auto totiž potřebuju používat na něm vozit tunu laminátu a randál v kufru :-) :D
MK Katoda Sokolov :-)
MYSAK

#9 Příspěvek od MYSAK »

blueangel píše:Ale je zamkne se zadní diferak a driftuje super Driftaři z čelakovic také mají čtyřkolky a Je přímo od Lestra kupovaná na drift a většina Driftaků má nahon na 4

Ted mluvis predpokladam o modelu :) Nerikam ze se 4kolkou se neda vyradit ale uz to neni drift.

Proti golfu nic, kazdymu se libi neco jinyho, ale proti tem co z naprosto tuctovyho auta kterejch je vsude jak s**cek delaj modlu vsech tuneru a nejvetsi supersport mam vsechno :roll: Nastesti uz tohle celkem utichlo, ted sou spis videt fabie a octavie.. to je ovsem podobnej pripad. octavia combi tdi. beru je to fajn delnik.. ale co si s tim chce kdo dokazovat.. to samy fabie.. "supersportovni" RS.. a v tom nafta? :roll: Asi zijem v divny dobe
--KAMIKAZE-RC Team--
blueangel
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od blueangel »

No jasne že Rc Nissan Skylane ve zbarvení Rychle zběsile 2 to byla pakarna ty sponzoři sehnat a vytisknout a jezdí s tím syn od 10 let a kupoval jsem to u Lestra a ten ma driftovací auta vždy 4 kolka zadni diferak se zamkne no něco jineho je Rc Drift a jiné skutečný drift tam musí mít nahon na zadek u rc nemáš ruční brzdu ale driftovací gumy a motor který utrhne kola a začne klouzat a driftaři z čelakovic jezdí také 4 kolky a když se podíváš na youtube tak uvidíš že Rc jsou 4kolky
MYSAK

#11 Příspěvek od MYSAK »

Tak to jo. ja se pokousim spis o drift ve vestim meritku, taky sem si driv chtel koupit nakou rc drift car ale nakonec z toho seslo a usetreny penize sem dal do veci co se hodili do velkyho :)
--KAMIKAZE-RC Team--
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Milan Nes »

mno v RC se driftuje JENOM s 4 kolkama, tam to jede uplně jinak,
i pneu nejsou pneu ale defakto plastový prstence ABS plast
žádná guma se zadokolkou v rc nezadriftuješ nic ... skoro

koukejte na videjka

http://www.youtube.com/watch?v=0TraYbBV ... re=related

ps teď právě přestavuju jeden off podvozek na on drift
právě mám hotovou přední nápravu sníženo o 1,5 cm v 1/16 tině :)

Milan
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
MYSAK

#13 Příspěvek od MYSAK »

Tak to jo, jak rikam ja se pokousim o drift 1:1 :) o RC sem se nijak zvlast nezajimal, RC mam akorat monstera a tam je 4x4 samozrejmost :)

Videjko pekny ale chybi mi v nem kour :lol: :lol:

tady jedno kratoucky moje ale je tam jen jeden castecne povedenej ale nedotazenej vyjezd, bylo to poprvy co sem se o neco pokousel, ted zas pres zimu nic takze dalsi vyuka bude pristi rok :)

http://www.youtube.com/watch?v=P8Ak29mOk6k
--KAMIKAZE-RC Team--
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Speedy »

MYSAK píše: Nerikam ze se 4kolkou se neda vyradit ale uz to neni drift.

No, nevím. Já si jdu zablbnout jen občas v zimě na sníh a tam je pro mě to nejmilejší 4kola bez elektroniky i na drifty (starý Subaru). Problém je, že některý 4koly se prostě na drifty nehoděj. Ale zadek má samozřejmě taky svý a člověk má zas větší adrenalin.
maniacman
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od maniacman »

r34 je boží :) ale r35 taky není špatná.. Jenže r34 je moje auto snů :D taky o tom vim celkem dost :) :D
Cessna 480- pelikán
Spitfire - Art-Tech
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1198&amode=
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“