Aurora 1.07 k dispozici
Je k disposici upgrade jak HPP 22 v.1.04(0) tak menu AURORA v.1.07(1). Zároveň je možné nastavit pomocí HPP 22 také Fail-Safe na přijímačích Optima 7a9.Omlouvám se ,za mě překládal strýček Gogle:
Informace o verzi.
HPP-22 v1.04 (0)
Nové funkce:
- OPTIMA 7 / 9 Fail-Safe nastavení funkce: Nyní můžete nastavit Fail-Safe funkce Optima 7 a 9 přijímače přes HPP-22.
- 3D aplikace Google Earth zobrazení funkce: Použití HTS-SS letových údajů a přehrávat letové dráhy na 3D aplikace Google Earth zpět zem.
- OPTIC 6 Sport 2,4 instalace: Nyní můžete upravit nastavení optických 6S 2,4 až HPP-22.
Přidáno Nabízeno:
- AURORA 9 Multi-Language menu je k dispozici ve španělštině: španělské verzi Aurora 9 Menu je nyní k dispozici
- Aurora 9 v1.07 (1) upgrade verze lze nastavit v menu s HPP-22 v1.04 (0) upgrade.
Oprava:
- OPTIC 6 SPORT v1.04 (1) a OPTIC 6 Sport 2,4 V1.01 (1)
Když funkce ADIF aktivován a Crow mix je v provozu, CH 5 neodpověděl,
když se SW 1 vybrána jako funkce Stck.
Informace o verzi.
HPP-22 v1.04 (0)
Nové funkce:
- OPTIMA 7 / 9 Fail-Safe nastavení funkce: Nyní můžete nastavit Fail-Safe funkce Optima 7 a 9 přijímače přes HPP-22.
- 3D aplikace Google Earth zobrazení funkce: Použití HTS-SS letových údajů a přehrávat letové dráhy na 3D aplikace Google Earth zpět zem.
- OPTIC 6 Sport 2,4 instalace: Nyní můžete upravit nastavení optických 6S 2,4 až HPP-22.
Přidáno Nabízeno:
- AURORA 9 Multi-Language menu je k dispozici ve španělštině: španělské verzi Aurora 9 Menu je nyní k dispozici
- Aurora 9 v1.07 (1) upgrade verze lze nastavit v menu s HPP-22 v1.04 (0) upgrade.
Oprava:
- OPTIC 6 SPORT v1.04 (1) a OPTIC 6 Sport 2,4 V1.01 (1)
Když funkce ADIF aktivován a Crow mix je v provozu, CH 5 neodpověděl,
když se SW 1 vybrána jako funkce Stck.
Ahoj, při abdejtu softveru jsem začal používat hlídání napětí aku.
Vše maká v pohu ale když nastavím že 3s mi začne hlásit při 10.2V a začne to pípat, tak přistanu, baterky maji kolem 10.8 to je o.k
Ale odpojím pak z letadla jako první, na vysílači skočí hodnota pod 10.2 a řve to na mě furt!!!
Bud musím vysílač vypnout nebo vlíst do menu baterie a tam funkci vypnout.
Pak když připojím baterii tak ji zase musím nastavit na 10.2V
Takže bud nastavování nebo vypínat vysílač.
Děje se vám to také?
Nebo nemáte na to nějakou fintu?
Vše maká v pohu ale když nastavím že 3s mi začne hlásit při 10.2V a začne to pípat, tak přistanu, baterky maji kolem 10.8 to je o.k
Ale odpojím pak z letadla jako první, na vysílači skočí hodnota pod 10.2 a řve to na mě furt!!!
Bud musím vysílač vypnout nebo vlíst do menu baterie a tam funkci vypnout.
Pak když připojím baterii tak ji zase musím nastavit na 10.2V
Takže bud nastavování nebo vypínat vysílač.
Děje se vám to také?
Nebo nemáte na to nějakou fintu?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Kdyz sem letal vrtulnikem take me to porad rvalo protoze tam motor je stale pod otackama takze na vrtulniku pouzivam casomiru ale na letadle myslim si ze jak to zacne piskat tak pristat vymenit baterku a melo by to byt ok nebo poku uz nebudes letat bud vypnout oznamovani nebo celou auroru ..Jde oto ze pri odpojeni prijmace aurora se nevyresetuje a porad si mysli ze je baterka pripojena 
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
No se spektrou jsem měl taky problém.
Zkus odpojit a připojit aku a pak postupuj podle návodu od Pelikáná.
Pak jak vysílač zapneš tak musíš zmáčknout na displei ANO že chceš vysíálat a pak by to mělo frčet.
A s tou Optimou 7, musíš mít připojený akumulátor jinak to nenaprogramuješ.
Vše je v návodu u Pelikána. Jukni na to....
Ale ty baterie mě zlobí někdy se stane že když bat odpojím tak tam zůstane stejná hodnota a neřveto.
Ale z 80% při odpojené AKU binec PípíPípíPípí
Zkus odpojit a připojit aku a pak postupuj podle návodu od Pelikáná.
Pak jak vysílač zapneš tak musíš zmáčknout na displei ANO že chceš vysíálat a pak by to mělo frčet.
A s tou Optimou 7, musíš mít připojený akumulátor jinak to nenaprogramuješ.
Vše je v návodu u Pelikána. Jukni na to....
Ale ty baterie mě zlobí někdy se stane že když bat odpojím tak tam zůstane stejná hodnota a neřveto.
Ale z 80% při odpojené AKU binec PípíPípíPípí
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....