Výběr vysilače
- elektromodely.com
mhabr píše:Jenom ještě pro úplnost, pozměňovat výpis z PayPalu, který jim tam posíláš je daňový podvod
Citace z celního zákona
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/701/.cmd/ad/.c/313/.ce/10821/.p/8411/_s.155/701?PC_8411_number1=13/1993&PC_8411_p=294&PC_8411_l=13/1993&PC_8411_ps=10
§ 293, Celní předpisy
odstavec 1) Celní předpisy poruší ten, kdo
b) uvede nesprávně údaje o zboží podléhajícím dohledu celních orgánů,
d) způsobí, že mu bylo zboží propuštěno na základě nepravých, pozměněných nebo padělaných dokladů nebo nesprávných nebo nepravdivých údajů...
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/701/.cmd/ad/.c/313/.ce/10821/.p/8411/_s.155/701?PC_8411_number1=13/1993&PC_8411_p=294&PC_8411_l=13/1993&PC_8411_ps=10
§ 294, Celní přestupek
(1) Celním přestupkem je zaviněné jednání, které porušuje nebo ohrožuje zájem společnosti způsobem uvedeným v § 293, nejde-li o trestný čin.
(2) K odpovědnosti za celní přestupek postačí zavinění z nedbalosti.
(3) Jednáním se rozumí i opomenutí takového konání, k němuž byl pachatel podle okolností a svých osobních poměrů povinen.
http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/701/.cmd/ad/.c/313/.ce/10821/.p/8411/_s.155/701?PC_8411_number1=13/1993&PC_8411_p=295&PC_8411_l=13/1993&PC_8411_ps=10
§ 295 Sankce
(1) Za celní přestupek lze uložit tyto sankce
a) napomenutí,
b) pokutu ve výši uvedené v odstavci 2,
c) propadnutí zboží.
(2) Za celní přestupek uvedený v § 293 písm. a) až f) lze uložit pokutu do 100 000 Kč a za celní přestupek podle § 293 písm. g) až l) pokutu do 50 000 Kč.
(3) V blokovém řízení lze uložit pokutu do 5 000 Kč.
tak to tu s výběrem vysílače nějak zamrzlo , já vybírám mezi Futabou T8FG , Aurorou 9 , Spektrem 8 , novinky nemusím , Futaba je jistota ale možná zbytečně drahá tak nejradši bych Auroru 9 prodává se dva roky neměl někdo problém s ní zamrzáním atd ? našel jsem jen problémy s výchylkama a dost časté v USA http://vimeo.com/11304534
.
.
Kúp to tak aby si mal záruku (a slušného predajcu čo Ťa neodbije napríklad tým že dôvod prečo nejde dotykový displej je že Ti na ňu napršalo).
Čo vydrží 2 roky, už by nemalo mať výrobné vady..
Niekde v zahraničí sú ale záručné doby aj výrazne kratšie. Niektoré výrobky potom musia mať u nás aspoň dvojnásobnú cenu....
Čo vydrží 2 roky, už by nemalo mať výrobné vady..
Niekde v zahraničí sú ale záručné doby aj výrazne kratšie. Niektoré výrobky potom musia mať u nás aspoň dvojnásobnú cenu....
coro > jj všetky bych koupil s plnou zárukou v čr to už je jasné , leda že by vysílač byl výhodněji u nás a přijímač z venku to by pak byla jiná ale na tuto variantu aby byla výhodnější jsem u nás nenarazil tak zatím uvažuji o soupravě z čr
Ale bojím se že zrovna ten Hitec se samo vydře rozsype bude zlobit po záruce úplně klidně u Futaby se nebojím ničeho takového mám ji v dezolát stavu už poničenou jetou jsem jí kupoval před 15lety a synonimum spolehlivosti a přežila i pár let ve sklepě , na půdě zaprášená ... ale proto se ptám na tu Auroru kdo jí má déle jestli něco nesledoval ?
Ale bojím se že zrovna ten Hitec se samo vydře rozsype bude zlobit po záruce úplně klidně u Futaby se nebojím ničeho takového mám ji v dezolát stavu už poničenou jetou jsem jí kupoval před 15lety a synonimum spolehlivosti a přežila i pár let ve sklepě , na půdě zaprášená ... ale proto se ptám na tu Auroru kdo jí má déle jestli něco nesledoval ?
Právě na případné tyto problémy by to chtělo kupovat TX tady, ne venku.
Většina těch záležitostí se dá vyřešit poměrně jednoduše, ale nejde to bez servisu.
Jako příklad bych uvedl Futabu T12 a knipl plynu. Ty ovladače jsou u výrobce kalibrované. Všechny, mimo plynu jsou na neutralizačních pružinách, takže není problém. Na kalibraci plynu je nutno dát knipl přesně na rysky, případně ideálně ho mít v pozici neutralizace pružinou. Viděl jsem cca 4ks T12FG, kde se pravděpodobně číňan špatně vyspal, nebo už byl unavený, nebylo to na ryskách a nesedělo to cca o 4-5 kroků (1-2% rozsahu). Na plynu to prakticky nevadí, problém nastane při změně módu a přechodu z plynu na výškovku.
Vyřešila to vždy jednoduchá překalibrace v servisu. Ale ten servis je nutný, doma na to smutně koukáš.
Tohle může být podobné - znovu zkalibrovat a je to. Ale nutnost servisu.
(Pominu, že v tom uváděném příkladu může být problém v servu, posuzuji to jen z toho videa, takže mohu jen spoléhat na to, že to ověřili)
Většina těch záležitostí se dá vyřešit poměrně jednoduše, ale nejde to bez servisu.
Jako příklad bych uvedl Futabu T12 a knipl plynu. Ty ovladače jsou u výrobce kalibrované. Všechny, mimo plynu jsou na neutralizačních pružinách, takže není problém. Na kalibraci plynu je nutno dát knipl přesně na rysky, případně ideálně ho mít v pozici neutralizace pružinou. Viděl jsem cca 4ks T12FG, kde se pravděpodobně číňan špatně vyspal, nebo už byl unavený, nebylo to na ryskách a nesedělo to cca o 4-5 kroků (1-2% rozsahu). Na plynu to prakticky nevadí, problém nastane při změně módu a přechodu z plynu na výškovku.
Vyřešila to vždy jednoduchá překalibrace v servisu. Ale ten servis je nutný, doma na to smutně koukáš.
Tohle může být podobné - znovu zkalibrovat a je to. Ale nutnost servisu.
(Pominu, že v tom uváděném příkladu může být problém v servu, posuzuji to jen z toho videa, takže mohu jen spoléhat na to, že to ověřili)
JMalik > jj TX v čr , prostě láká mě ta Aurora kuli penězům ale bojím se bojím, vypadá jak cetka z pouti , měl jsem jí v ruce - nepůsobí moc profi takový fórový a o tom kabelu z modulu vzadu bych máchal autora ve vltavě , dotykový displej mě nebere , Telemetrie je kravina pokud nebudou čidla za 300kč ale stav baterek přijímače je šikovný to jo - všechno to zkousnu kuli ceně pokud je to přístroj z 60-70% tak kvalitní jak Futaba a bude li precizně pracovat ale copak tu není někdo kdo může říct má to kolega a jiní rok dva či používá se to na závodech špičkové výšky akrobacii a jiné a je to perfekt bez chybičky a jediného výpadku...
Zatím vidím že je to hit pro Američany a spotřební lidi co sou auf z programování ale to je pro mne info o ničem to se namixuje jednou a pak už s jen lítá a naučit jde i nelogickej systém ...
Zatím vidím že je to hit pro Američany a spotřební lidi co sou auf z programování ale to je pro mne info o ničem to se namixuje jednou a pak už s jen lítá a naučit jde i nelogickej systém ...
cizak píše:Lukash > to říká ale každej , jak dlouho jí máš co lítáš , co ty výchylky viz video ?
To na videu je zajímavý. Sám jsem nic takovýho nezkoušel, páč jsem v provozu nic takového nezaregistroval.
V popisu máš, že se pohybuješ i v Praze. Pokud chceš, zastav se u mne a můžeš si vysílač ozkoušet. Třeba ty výchylky...