Chlapci, tady jde o krk

. Já si myslel, že se tu lítá a vono se pomalu vraždí.
Zpět k tématu - vyměnil jsem motor po dlouhých 3,5 letech co ES vlastním, do podzimu lítal s origo Permaxem. Začal jsem vozit kamerku nad chalupou a ač mám s čím lítat tak na "rychlovku za chalupu" je pro mne ES super, tak jsme po debatě s RiMrem objednali ten čínskej motor. Jednoduše jsem vyřízl plechovku a udělal instalaci třetího vodiče, zalepil stejně jako původní nový motor, kleštinu od MP 3.2, opět čínskej régl a 6x4 APCéčko vrtuli. Jako pohon opět Turnigy 3S 1800. Všechno nový čína, (serva vč křidélek od Hitec - Čína, přijímač Graupner SCAN 16 - Malajsie). Ač dle jiných zde by to vlastně nemělo lítat, tak leze pod cca 60 - 70o nahoru, čas na tu 1800 jsem ještě neměřil. vždy mi bylo dřív zima než prázdná akku. Váhově to vyšlo lehčí než s NiMhama, ale já mám na něm ptákoviny, tak ho zvážím a řeknu co a jak. Jen podle oka je baterka víc vpředu, jiný dovážení nemám. Jsem spokojenej, nikdy jsem neočekával, že to bude stíhačka nebo akrobat, pouze s touto variantou uvažuju konečně zvětšit směrovku.