S čím jste začínali??

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
rade

#46 Příspěvek od rade »

Letadla,pak Concept 30 od Kyosha s mechanickým gyrem a dále několik Koboldů a Skyfoxů od Varia.Pak 10let pauza a teď 3. rok T-rex 450 a klony.A na příští rok chystám 500ku
OPR
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od OPR »

Troll píše:Kdepak, Raptoři ještě nebyli na světě. :) Byl to Concept 60SR od Kyosha.

Áááá pán ještě pamatuje časy kdy tu běhali dinosauři :D ......skoro....
Troll

#48 Příspěvek od Troll »

rade píše:Letadla,pak Concept 30 od Kyosha s mechanickým gyrem a dále několik Koboldů a Skyfoxů od Varia.Pak 10let pauza a teď 3. rok T-rex 450 a klony.A na příští rok chystám 500ku

Á , pán je rovněž pamětník :) . Pro Skyfoxe jsem se nadchnul ještě když bývaly srazy v Chropyni než byli přesunuty do Kroměříže. Ten se mi líbil moc. Ale nakonec jsem vzal Kyosho.Tu šedesátku jsem pak vyměnil za 30 SRT a SRX. Na 30SRX vzpomínám ještě dnes. S laděným výfukem to fakt lítalo výborně. Mechanické gyro jsem měl taky, jiné taky nebylo, že? :) .Kupodivu bylo velice spolehlivé a běhalo mi pár let zcela bez závad. A ta jednoduchost nastavování :D :D :D .
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od pkotatko »

Jestli myslíte to Futabí setrvačníkové, co se půl minuty roztáčelo, tak to jsem taky měl ve své první helině :D
To už je dvacet let zpátky :evil:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
rade

#50 Příspěvek od rade »

No jo no.Už je to poměrně dlouho.Ale v té době jsem ještě v Rakousku kupoval ve světě asi první head lockové gyro ICG 360 od firmy CSM za 2800šilinků (7000kč).To byla tehdá bomba.Dneska po něm ani pes neštěkne.
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“