Výběr vysilače

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#166 Příspěvek od JMalik »

Peppy píše:dake HW problemy a ano kto chce tak mu to zadara spravia lenze mne to nevadi a byt koli tomu nwm kolko bez radia a riskovat poskodenie pri preprave... ne dekuji :D

Mám tomu rozumět tak, že máš Auroru, tohle ti to dělá a nebudeš to řešit?
cizak

#167 Příspěvek od cizak »

takže vyřešeno jedině FUTABA ! , dnes jsem měl poprvé v ruce a naživo T8FG a jejích 8 proporcionál kanálů , při srovnání s Aurorou 9 nelze vůbec o ničem přemýšlet !
Padne do ruky ! Je výrazně lehčí ! Nikde nic nečouhá a není tahaná kabeláž mimo vysílač a není to dizajn laciné Jablonecké bižuterie ... :roll:

O kvalitě jistě nemůže být ani řeč !!! Rád si připlatím a hlavně že už je jasno :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od arda1 »

cizak píše:takže vyřešeno jedině FUTABA ! , dnes jsem měl poprvé v ruce a naživo T8FG a jejích 8 proporcionál kanálů , při srovnání s Aurorou 9 nelze vůbec o ničem přemýšlet !
Padne do ruky ! Je výrazně lehčí ! Nikde nic nečouhá a není tahaná kabeláž mimo vysílač a není to dizajn laciné Jablonecké bižuterie ... :roll:

O kvalitě jistě nemůže být ani řeč !!! Rád si připlatím a hlavně že už je jasno :D
Mezi těma dvěma by byla i u mě volba jasná.:wink: arda1BOT
ICQ 638556901
cizak

#169 Příspěvek od cizak »

arda1 > jenže nic jiného neznám co bych k nim přirovnal , kočkopes Spektrum 8 nevím no nemám rád nové nevyzkoušené věci ... :roll:

Jen mě překvapuje že všude mají skladem právě tu AURORU 9 a FUTABU T8FG jen na obědnání , tak jsem myslel že prostě se asi víc prodává co je lepčí ale zase to je jako s auty většina si rači koupí asi Jablobnec byt je jen o tisíc levnější než kvalitní přístroj a dá přednost Telemetrii co klidně rád oželím a rači koupím kvalitu na 10let :roll:

Být Aurora za 7tis a T8FG za 11 váhal bych více a možná koupil Hitec ale je li Hitec za 9-10tis 7-9kanál a za 10tis Futaba 8kanál není o čem :D
iampucmeloud

výchylky

#170 Příspěvek od iampucmeloud »

Tak klucí co máte Aurory- jak je to s těma výchylkama?
No myslím jak píše "cizak" - http://vimeo.com/11304534
cizak

#171 Příspěvek od cizak »

iampucmeloud > ani se neptej , několika jsem se už ptal a je jim fuk jak to chodí jen jim stačí že to lítá taky a neřeší ...

Prostě je tip lidí co si koupí VW a jinej Logana i kdyby mezi nima byl rozdíl pár tisíc ... už jen kuli tomu že sou na Logana za polovic brzdové destičky , mě jen spadl kámen ze srdce že sem se nenechal zlákat tím dotykovým displejem a Telemetrií to je takový to pozlátko ale za dva měsíce aby mi na tom odešel poťák na kniplu což se samo veřejně neprovalí a nikde se s tím chlubit asi moc nikdo nebude ale u Futaby se nic takového 10let nestane to vím bo ji mám doma cca 15let a kupoval jsem jí starší 8O :roll:
LV
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od LV »

cizak píše: a za 10tis Futaba 8kanál není o čem :D

8+2, takže 10 kanál
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
cizak

#173 Příspěvek od cizak »

LV > jj T8FG je 10ti kánál ale 8proporcionál a v sadě s 8mi kanálovým přijímačem cena 10tis ale Aurora je jen proporcionálních 6kanálů a s 7kanálovým přijímačem cena 9Tis protože s tím 9kanálovým je za stejnou cenu jak Futaba tak to už sem vůbec neuvažoval ani tolik asi nikdy nevyužiju :roll:

Jen teda ještě vyzdvihnu , navštívil jsem několik prodejen v Praze i jinde mimo Prahu ale http://www.modelar-vanouch.cz/ v Praze to je jiná liga a ceny jako na internetu !!! a hlavně jako jediný měl a stále obědnává a drží skladem věci na MVVS ! Ne kecy na to už se nelítá nemáme a mít nebudem zavolejte si do Brna ...
Naposledy upravil(a) cizak dne čtv 25.11.2010 17:34, celkem upraveno 1 x.
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od Peppy »

JMalik píše:
Peppy píše:dake HW problemy a ano kto chce tak mu to zadara spravia lenze mne to nevadi a byt koli tomu nwm kolko bez radia a riskovat poskodenie pri preprave... ne dekuji :D

Mám tomu rozumět tak, že máš Auroru, tohle ti to dělá a nebudeš to řešit?

tak sorry ale riesit to ze poslednych 0,5mm nereaguje packa je totalna kravina... kebyze mam HITEC servis za domom ale kedze ani nwm ci niekto na slovensku je offic. servis pre HITEC tak to uz vobec neriesim... je to zase robenie z komara somara :roll: :roll:

( ten na tom videu to ma neporovnatelne horsie ako mam ja, a ked som sa pytal napr jarolinka ci mu to robi ani nevedel o com hovorim. )
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
cizak

#175 Příspěvek od cizak »

ono je těch problémů více :

> http://www.youtube.com/watch?v=s0GA2Pfuy5Y

> http://www.rcmodelreviews.com/aurora9issues.shtml

Dále jsem nehledal ale na Futabu jsem nenašel nic :( :idea:
zdzd

#176 Příspěvek od zdzd »

Peppy píše:tak sorry ale riesit to ze poslednych 0,5mm nereaguje packa je totalna kravina...

Sorry, ale to je docela závažná věc. Protože když to uhne na jednu stranu, tak knipl jen nereaguje na konci dráhy. Pokud to ale uhne na druhou, tak knipl přejde přes kalibrační body a při výpočtu mohou přetéci vnitřní registry. Výsledkem je přejetí serva na opačnou stranu. To uměla Eclipse. Pokud tím hrozí i Aurora, tak potěš buch...
letec61

#177 Příspěvek od letec61 »

Nazdar pánové. Nevím jak vy, ale já měřím výchylky pomocí testeru serv,který mi změří co leze z přijímače. Ale ať měřím jak měřím, tak mám stejné výchylky jak na Eclipse, tak i na Auroře. Nikdy jsem s tím žádné problémy neměl.
letec61

#178 Příspěvek od letec61 »

Jinak zatím žádné problémy s Aurorou nemám.Slyšeli jste už někdo, že ten proklínaný kablík vzadu někdo šikovně utrhl?
JMalik

#179 Příspěvek od JMalik »

letec61 píše:Nazdar pánové. Nevím jak vy, ale já měřím výchylky pomocí testeru serv,který mi změří co leze z přijímače. Ale ať měřím jak měřím, tak mám stejné výchylky jak na Eclipse, tak i na Auroře. Nikdy jsem s tím žádné problémy neměl.

Tady nejde o výchylky, ale o ten mrtvý krok na kniplu.
letec61

#180 Příspěvek od letec61 »

Mrtvý chod, kde nic není ani smrt nebere.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“