HK 500 GT
Kenny McCormick píše:do heli by som to teda nekupil,
pod vyrobkom mas nejake nazory ludi co to kupili...
A okrem toho, na 500 to bude trochu slabe.
Najpouzivanejsie, je toto:
http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... oduct=9391
asi preto, ze aj funguje..
... tyhle mám v HK 500 a naprostá spokojenost, myslím že za ty prachy jsou fakt dobrý.
ahoj kuci mam asi takovy blby dotaz nebo spis me to jen zajima tyka se to ohledne vycvaknuti kabinky mam take Gtcko mam tam tu hk kabinku sice je uz slepovana jelikoz mi prisla uz v baliku na praskla a po prvnim padu uz ji mam dost opravovanou...no zajima me proste jakym zbusobem ji vycvakujete z tech dvou kolicku me tam drzi jak pribita a kyz zaberu tak pulka zustane v ruce
mam uz novou origo trex ktera je nejspis z laminatu nebo z ceho a ta drzi jeste vic a nerad bych ji zk.....vim ze je to debilni dotaz ale asi sem maco bez citu tak me prosim nekamenujte nebo nejsem sam??treba nejaky klesticky existujou nebo reseni spilovat ty dva trny?
panove mam problem
od posledniho letani(teda spis nacviku viseni) sem musel vymenit nahon zadni vrtulky to ozubene kolecko..a od te doby nemuzu zaboha vzletnout jelikoz uz na zemi po pridani plynu se mi vrtas roztoci doleva proti smeru otaceni rotoru jako vzteklej.zkontroloval sem toto.
1.reminek tak akorat naply zda se ok
2.zuby nahonu taky ok
3.zadni vrtulka v neutralu na pulce sveho chodu
tak nevim co dal zkontrolovat-( napada vas neco nebo mel nekdo stejny problem?
2.zuby nahonu taky ok
dafson píše:panove mam problemod posledniho letani(teda spis nacviku viseni) sem musel vymenit nahon zadni vrtulky to ozubene kolecko..a od te doby nemuzu zaboha vzletnout jelikoz uz na zemi po pridani plynu se mi vrtas roztoci doleva proti smeru otaceni rotoru jako vzteklej.zkontroloval sem toto.
2.zuby nahonu taky ok
Asi mas obracene otocenej reminek. Spodek vrtulky by se mel tocit smerem k vrtulniku.
- Kenny McCormick
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Kenny McCormick píše:tak toto by sa ti s kardanom stat nemohlo![]()
![]()
![]()
ale inak celkom zabavny problem![]()
![]()
![]()
......... .
....... otočenej řemínek je něco co dokáže piloata stráááášně moc pobavit ...... hlavně nejzábavnější je ta část kdy to má tak 1 vteřinu před tvrdym nárazem do rodné hroudy ......... ten moment (tu jednu vteřinu) si pokaždý neskutečně užiju a vím že přesně tohle je ta věc a pocit pro který to dělám....... jinými slovy ... pokud by mi někdo zaručil že se to již nebude opakovat........ s vrtulníkama končim
Kenny to je ten důvod proč "kardan" nechci .....
me uz bylo divny proc mi to na zemi pri roztoceni toci doleva asi bych byl blazen zvednout to do vzduchu.....jak sem psal hned po odeslani otazky na muj problem me to trklo jak kdyz me nakopne clovek vzdycky premysli nad zaludnymi pricinami a nakonec je to uplna banalita...no jo pro priste mam aspon jasno-))