coro píše:Všetko je subjektívne, aj možnosti a spôsob programovania, aj displej hore či dole, aj typ plastu či tvar tela.. Ja píšem za seba, niekto iný tiež len za seba, aj keby sa to zko snažil generalizovať.
Keď T8 začínala, niekto sa sťažoval že si to mačká za letu nechtiac. Potom dorobili nejaké zamykanie..
Trošku bych s tebou nesouhlasil. Displej nahoře či dole je věc čistě subjektivní. Pokud ale napíšeš, že nějaký trotl si stěžoval na to, že za letu mačká ovládací kolečka, tak je to jen jeho blbost. A ty jako "odpůrce" Futaby a zastánce MPX sis jenom prostě naběhl. To dokazuje, že jsi tu Futabu viděl tak na obrázku, či v nejlepším případě jsi jí možná i chvíli měl v ruce

Jak říkám, u Futaby zamykání ovládání fungovalo již od první verze a v té další ho jen trošku vylepšili. A že si to někdo nezamkne a pak na internetu ukazuje, jak se to při řízení přepíná (a to se ještě musel hodně snažit), tak pro to nějak nemám slov.
Takže bych ti doporučil před psaním "zaručených" chyb u Futaby si jí alespoń na chvíli půjčit a vyzkoušet.
A to, že MPX umožňuje měnit poměr mixů za letu, to považuji za jeho výhodu oproti Futabě. Bohužel ale asi tak jedinou

Jo, ještě jsem zapomněl na hit zvaný telemetrie, ale jak jsem slyšel, tak od jara už to taky nebude aktuální. Pak jsem jen zvědavaj, jaké budeš hledat další důvody pro tvoje věčné pomlouvání Futaby

Ale třeba to máš jako koníčka