Arakain Brno 6.12.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

Arakain Brno 6.12.

#1 Příspěvek od arda1 »

Kluci jdete tam někdo? :wink: arda1BOT
ICQ 638556901
Sejny

#2 Příspěvek od Sejny »

Arakain v Brně si pamatuju ještě s Brichtem(byl to jeho předposlední koncert s Arakainama) bylo to na vodovce v krpoli a v uších mi hvízdalo ještě druhej den :twisted: Bylo to léta páně 2002.
TRX E-Revo, NEU 1515, eZRun 80A, Futaba 3PM, iCharger 3010B, Mystery B6, Schulze LiPoCard.
TRX Revo 3.3 5309, TRX E-Revo VXL. Sbírám Traxxasy :)
galéra

#3 Příspěvek od galéra »

SEJNY : Já tam byla taky :lol:
JJ, to je hafo dllouho , právě chcu se juknout na to nový složení. S Alešem to byl Arakain :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

galéra píše:právě chcu se juknout na to nový složení. S Alešem to byl Arakain :D
Přesně tak -jsem zvědavý ...:-)arda1BOT
ICQ 638556901
kocour
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kocour »

Jen poznámka: Jeden člen této skupiny je úspěšný a náruživý modelář, létající zejména s velkými akrobaty, člen našeho klubu.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
JaL

#6 Příspěvek od JaL »

kocour píše:Jen poznámka: Jeden člen této skupiny je úspěšný a náruživý modelář, létající zejména s velkými akrobaty, člen našeho klubu.

Proto asi nemá čas natočit kvalitní album :( . Je to čím dál tím větší bída, znám všechna alba Arakainu, ale poslouchat se dají jen ta starší, bohužel. S Brichtou je to to samé, taky by toho už měl nechat.
j.e.n.i.k.82

#7 Příspěvek od j.e.n.i.k.82 »

Arakainy jsem slysel letos v zari a v listopadu.. Touzimsky se snazi, zbytek kapely hraje, ale ze by to byl nejaky extra odvaz, to tedy neni.. :( S Brichtou jsem je nazivo neslysel, ale pisnicky jsou lepsi ty starsi, presne jak pise JaL..
galéra

#8 Příspěvek od galéra »

Jezdívala sem na jejich koncerty ještě ve starém složení s Alešem Brichtou i po festákách. Na živo bývali super. Když tam byl pak Petr Kolář ten mi tam neseděl vůbec- ten je na ty svý solovky. Toužimskýho sem slyšela párkrát ale né na živo,tak to risknu poprvé :)

Uvidíme co z toho vyleze....
Comingman

Re:

#9 Příspěvek od Comingman »

Tak na tomhle sem nebyl, ale chci letos v březnu do Plzně http://www.ticketportal.cz/Podujatie_Search.asp?ID=127808. Akorát nevim, jak to vymyslim s přespáním, páč sem z takový vesničky, kam už večer nejede ani autobus. :? Koukal jsem tady http://www.casamundo.cz/cesko/ a tady http://www.levneubytovani.net/cechy/, ale nějak pořád nevim. Možná to vyřešim prostě tak, že vezmu stan a bude. V Plzni by moh bejt ňákej kemp, ne?
PetaF

#10 Příspěvek od PetaF »

V Plzni máš kemp Ostende na Boleveckým rybníku. Kousek od tramvaje č. 1. Ta jezdí často a skoro furt.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“