Bezpádlo BeastX Microbeast
Mel bych takovej technickej dotazek. Pise se zde o nove verzi MicroBeast 2.0
Nejak se mi to plete. Jedna se pouze o firmware 2.0, ktery jde nahrat i do verze 1.0.11 - 2.0 (opsal jsem z krabice) nebo se jedna primo o jiny, novy hardware - ridici jednotku ?
Nebo jeste me napada jedna moznost - stejny hardware jenom z vyroby uz nahran novy firmware. Fakt v tom mam hokej.
Nejak se mi to plete. Jedna se pouze o firmware 2.0, ktery jde nahrat i do verze 1.0.11 - 2.0 (opsal jsem z krabice) nebo se jedna primo o jiny, novy hardware - ridici jednotku ?
Nebo jeste me napada jedna moznost - stejny hardware jenom z vyroby uz nahran novy firmware. Fakt v tom mam hokej.
Penax píše:Mel bych takovej technickej dotazek. Pise se zde o nove verzi MicroBeast 2.0
Mela by to byt ta posledni moznost
Spirit System
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Novou bestii už koupíš s firmware 2.0. Zároveň je ale možné nový firmware nahrát do "staré" bestie s původním firmware 1.0.11. Česky řečeno, ano můžeš si do toho co máš nahrát nový program. Železo je stejné.
To tvé 2.0 za číslem verze softu s tím nemá co dělat. To je datová verze, tím se netrap.
To tvé 2.0 za číslem verze softu s tím nemá co dělat. To je datová verze, tím se netrap.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Novou bestii už koupíš s firmware 2.0. Zároveň je ale možné nový firmware nahrát do "staré" bestie s původním firmware 1.0.11. Česky řečeno, ano můžeš si do toho co máš nahrát nový program. Železo je stejné.
Konecne mam jasno a mohu zacit shanet dalsi kousek.
Tentokrat to vyzkousim na 450-satce.
Dekuji
Včera je měl hlavní německý prodejce skladem, dnes už je tam zase dodací doba dva týdny http://www.freakware.de/shop/artikelseite.php?dc_menu=true&wgruppe=2152&set_lang=2
Medvitek
T-REX 450, T-REX 250
T-REX 450, T-REX 250
skladem..
to vidím dost bledě. vzhledem k tomu, že to vyráběj Němci, a není to ani v Německu, tak to u nás jen tak nebude.
Řekl bych, že USA/HK vůbec netušej.
Co sem slyšel od místních prodejců , tak objednávek je spousta, a dodávky váznou, firma nekomunikuje.
Také jsem slyšel názor, že nasadili moc nízkou cenu za tak skvělé zařízení a nestíhaj výrobu.
Ale moc rád bych se mýlil
Řekl bych, že USA/HK vůbec netušej.
Co sem slyšel od místních prodejců , tak objednávek je spousta, a dodávky váznou, firma nekomunikuje.
Také jsem slyšel názor, že nasadili moc nízkou cenu za tak skvělé zařízení a nestíhaj výrobu.
Ale moc rád bych se mýlil
Medvitek
T-REX 450, T-REX 250
T-REX 450, T-REX 250
Tak jsem naivne objednal na www.heliservis.eu
Rovnou jsem jim vsak napsal pokud to nemaji at objednavku stornuji. Vubec me nezajima jak casto aktualizuji svoje stranky.
Uz toho zacinam mit plne zuby. Kazdy ma vsechno skladem a kdyz prijde na lamani chleba tak delaji mrtveho brouka.
Rovnou jsem jim vsak napsal pokud to nemaji at objednavku stornuji. Vubec me nezajima jak casto aktualizuji svoje stranky.
Uz toho zacinam mit plne zuby. Kazdy ma vsechno skladem a kdyz prijde na lamani chleba tak delaji mrtveho brouka.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Medvitek píše:Včera je měl hlavní německý prodejce skladem, dnes už je tam zase dodací doba dva týdny http://www.freakware.de/shop/artikelseite.php?dc_menu=true&wgruppe=2152&set_lang=2
Ten obchod a výrobce Bestií je jedno a to samé. Jedna firma.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Sice jedna firma, ale řekl bych že beast je taková dceřinka. Jáááj, chtěl bych mít kšeft, kdé vyrábím jeden jedinej výrobek, a z celýho světa je po něm hlad a já jentaktak nestíhám výrobu, to je tak na tři roky hroznej pocit zavodovosti 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Ptal jsem se před 14 dny jak jsou na tom a řekli, že udělali obrovskou várku, která měla jít na trh. Bojím se, že zmizela jako pára nad hrncem. S velkou pravděpodobností to bylo odesláno prodejcům po celém světě a tudíž bychom se mohli dočkat, že to bude v našich e-shopech.
Jako docela mazec! Očekávám, že by mohli zdražit tak na 7.000,- a poptávka klesne o 30%, ale zisky stoupnou o 50%! Já bych to na jejich místě udělal, když nestíhají...
Jako docela mazec! Očekávám, že by mohli zdražit tak na 7.000,- a poptávka klesne o 30%, ale zisky stoupnou o 50%! Já bych to na jejich místě udělal, když nestíhají...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:Ptal jsem se před 14 dny jak jsou na tom a řekli, že udělali obrovskou várku, která měla jít na trh. Bojím se, že zmizela jako pára nad hrncem. S velkou pravděpodobností to bylo odesláno prodejcům po celém světě a tudíž bychom se mohli dočkat, že to bude v našich e-shopech.
V nekterych eshopech uz to zdrazene je o par stovek, ale myslim ze zatim jen z vlastni iniciativy, aby na tom vic vydelali.
Pokud jim nejde vylozene o penize, tak nemaji duvod to zdrazovat, problem vidim akorat v dodavce gyroskopu, protoze to napr. Invensense dela jen narazove a i bez MB je po nich velka poptavka.
Spirit System