Tvrdil mně, že tady má Nick mysak123 a přišel mně od něho mail z aukro2222@seznam.cz
Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Mě nepíše(zatím)
Vzal bych si toho od něj co nejvíc.
Zkusil bych to, že právě odjíždím, ať to pošle dobírkou, že přítelkyně má jenom instrukce to zaplatit a krabici vtáhnout do bytu. Rozbalím si to až za 14 dní přijedu.
Kdyby to poslal, tak mu to samozřejmě nechám vyhnít na poště.
Máš SZ
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
da se s tim delat urco neco, musi bejt ten prvni kdo tam dojde a neco rekne:) a
nahlasi co ses stalo.....tak to jde....
jinak k tomu ze to vemete na dobirku sem mu to taky psal.... ale nak se mu c¨nechtelo, pak prisel s paypalem.... ale vim ze kdyz u paypalu neni neco v poradku a zbozi neni tak mu napise sam paypal a zakaze mu ucet, aspon si to myslim nekde s e to uz resilo.....
nahlasi co ses stalo.....tak to jde....
jinak k tomu ze to vemete na dobirku sem mu to taky psal.... ale nak se mu c¨nechtelo, pak prisel s paypalem.... ale vim ze kdyz u paypalu neni neco v poradku a zbozi neni tak mu napise sam paypal a zakaze mu ucet, aspon si to myslim nekde s e to uz resilo.....
mě taky kontaktoval asi ve středu...že si chce koupit letadlo Alpha 1500, nabízel ploter, páječku a zdroj.lesar píše:tak to je dobre Naku. ja jinak od te doby na icq toho hnupa nezastihl.... tak nevim, jestli se tam ukaze tak mu zkusim napsat od kad je aspon... jestli bych si pro to mohl zajet.. ale to uz tady asi nekdo psal....
Prý je z Valmezu...
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
- KarelSkala
Marcos píše:Jinak platbu chce na paypal, tam to bude se zpetnym vymahanim asi slozitejsi, tak asi vi, proc to tak dela, hajzlik jeden...
Je to komplikovanější, ale není to nemožné. Společnost PayPal spadá pod jurisdikci USA a Česká republika má s USA dohodu o poskytování součinnosti při trestních řízeních. Pokud to tedy bude vyšetřováno jako trestný čin mohou se státní orgány obrátit na americkou stranu, která tyto informace může soudním příkazem vůči PayPalu získat a pokud se bude jednat o občana ČR, pak nebude žádný problém a s vysokou pravděpodoností je americká strana poskytne českým orgánům pro testní řízení.
-
Pepe_Lopez
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, peníze vrátím
Dobrý večer.Chtěl bych se zde veřejne všem omluvit, hlavně ty které jsem obral o peníze. Propadl jsem stránce bonus.cz, nakonec tam nacpal spoustu peněz a stejně nakonec nemám nic a vám dlužím peníze.
Slibuji zde, že vám kterým dlužím všechny peníze vrátím.
Klidně půjdu i na brigádu, abych si to odpracoval a vydělal na splacení těch peněz.
Prosím přijměte moji omluvu, udělal jsem blbost, ale napravím ji.
Klidně půjdu i na brigádu, abych si to odpracoval a vydělal na splacení těch peněz.
Re: Omlouvám se, peníze vrátím
A teď tu o Červené Karkulce - kde bereš vůbec tu drzost ???mysak123 píše:Dobrý večer.Chtěl bych se zde veřejne všem omluvit, hlavně ty které jsem obral o peníze. Propadl jsem stránce bonus.cz, nakonec tam nacpal spoustu peněz a stejně nakonec nemám nic a vám dlužím peníze.
ICQ 638556901