Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Earl
Kontaktovat uživatele:

#1771 Příspěvek od Earl »

kantona píše:jo dik sicco za slusnou odpoved , nekteri debateri mozna toho vi o neco vice ale jinak to jsou totalni hov.....da

Koukal jsi do zrcadla? Tam by jsi viděl toho o kom píšeš, jelikož ten kdo si není schopen obstarat základní informace se takto může nazývat.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1772 Příspěvek od RiMr »

kantona píše:jo dik sicco za slusnou odpoved , nekteri debateri mozna toho vi o neco vice ale jinak to jsou totalni hov.....da

Hele, snažil jsem tě na tvoji blbost "upozornit" žertem. Ale když volíš tak těžkou munici, tak ti to povím na rovinu, protože horší než blbost je arogantní blbost.

kantona píše:Zdar
Taky jsem se nechal unest touto vysilackou a ted kdyz dosla tak po zapnuti jenom piska a pise switch error , no vlastne nic jineho jsem ani nemohl cekat po skusenostech s jinyma vyrobkama z cajny. Sic niske ceny ,ale moc jim to nechodi.

Místo abys po svém debilním né dotazu, ale komentování SVOJÍ chyby kritikou někoho jiného, stáhnul ocas mezi nohy, když už nedokážeš tohle:
http://www.google.cz/search?sourceid=ch ... itch+error
tak ještě budeš kafrat cosi o hovadech...!
Kontaktovat uživatele:

#1773 Příspěvek od arda1 »

Bóóóóže do čeho jsi duši dal................ :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: ada1BOT
ICQ 638556901
volente
Kontaktovat uživatele:

#1774 Příspěvek od volente »

Díky všem ohledně typů na podsvícení
F 104 je můj sen
meduza666666

#1775 Příspěvek od meduza666666 »

RiMr píše:

Hele, snažil jsem tě na tvoji blbost "upozornit" žertem. Ale když volíš tak těžkou munici, tak ti to povím na rovinu, protože horší než blbost je arogantní blbost.

kantona píše:Zdar
Taky jsem se nechal unest touto vysilackou a ted kdyz dosla tak po zapnuti jenom piska a pise switch error , no vlastne nic jineho jsem ani nemohl cekat po skusenostech s jinyma vyrobkama z cajny. Sic niske ceny ,ale moc jim to nechodi.

Místo abys po svém debilním né dotazu, ale komentování SVOJÍ chyby kritikou někoho jiného, stáhnul ocas mezi nohy, když už nedokážeš tohle:
http://www.google.cz/search?sourceid=ch ... itch+error
tak ještě budeš kafrat cosi o hovadech...!

Některé osoby bych nechal úředně vykastrovat, aby tu svou tupost překrývanou arogancí nemohly šířit dále :wink:

Jinak jsem včera napípal s Michalem S. (resp. Michal S. za mého nechápavého dohledu) :) HC 450 vrtulník za 20 usd a světe div se, funguje to, lítá to. Teda vlastně se s tím pokouším viset a moc mi to nejde, ale to je rukama. Dneska odpoledne jdeme dělat do garáží další visopokusy.
kantona

#1776 Příspěvek od kantona »

Notak chlapci, už jste tady dokonale předvedli svuj stupen inteligence a slusného chovaní. Ano jste slušnejší v konverzaci uznávám
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1777 Příspěvek od JirkaA »

Víš kantono, ono označit za hovado někoho, kdo pro komunitu uživatelů tohoto rádia udělal tolik, že si svoji reakci na tvůj blábol mohl plným právem dovolit, není zrovna výstřik jiskrné inteligence. Možná by pomohla drobná omluva - nic to nestojí a ostatní by si třeba přestali myslet to, co si o tobě momentálně myslí ;)
OK2WY
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1778 Příspěvek od RiMr »

Nééé, v klidu, já jsem taky mohl být méně brizantní. :)
Některé věci tu prostě budou vždy a možná jsem jelito spíš já, že se tím nechám vždy nadzvednout. :wink:

Mě zaujalo tohle:
meduza666666 píše:Jinak jsem včera napípal s Michalem S. (resp. Michal S. za mého nechápavého dohledu) :) HC 450 vrtulník za 20 usd a světe div se, funguje to, lítá to. Teda vlastně se s tím pokouším viset a moc mi to nejde, ale to je rukama. Dneska odpoledne jdeme dělat do garáží další visopokusy.

Hlavně to chlapi dokumentujte, nejen pro to že to šlape, ale v které fázi to případně i přestane šlapat :)
Já už jsem to Michalovi říkal, ale on taky není nejmladší a zapomíná... :D
Kontaktovat uživatele:

#1779 Příspěvek od macpro »

Jinak jsem včera napípal s Michalem S. (resp. Michal S. za mého nechápavého dohledu) :) HC 450 vrtulník za 20 usd a světe div se, funguje to, lítá to. Teda vlastně se s tím pokouším viset a moc mi to nejde,

za 20 dolaru si nekdo neco necha napipat ???? :lol: :lol: :lol:
kantona

#1780 Příspěvek od kantona »

JirkaA píše:Víš kantono, ono označit za hovado někoho, kdo pro komunitu uživatelů tohoto rádia udělal tolik, že si svoji reakci na tvůj blábol mohl plným právem dovolit, není zrovna výstřik jiskrné inteligence. Možná by pomohla drobná omluva - nic to nestojí a ostatní by si třeba přestali myslet to, co si o tobě momentálně myslí ;)

Mas pravdu ze jsem to v prvnim okamziku reakc zrejmne prehnal cimz se mr. omlouvam , ale to co se potom nasledne tady strhlo mne fakt sukovalo. Snuska urazek a hulvatstvy . A nikdo kdo tady moralizuje to nepovazuje za nic spatnyho No to je uz zivot .Vim o cem mluvim mam ho uz pekny kus za sbou.
JASSoft
Kontaktovat uživatele:

#1781 Příspěvek od JASSoft »

macpro píše:

Jinak jsem včera napípal s Michalem S. (resp. Michal S. za mého nechápavého dohledu) :) HC 450 vrtulník za 20 usd a světe div se, funguje to, lítá to. Teda vlastně se s tím pokouším viset a moc mi to nejde,

HC 450 vrtulník za 20$ a ne napipat za 20$
b3hcz

#1782 Příspěvek od b3hcz »

Zdravim vas,

dostala se mi do rukou tato vysilacka a s nim i prijmac tento. Nastal problem a to ten, ze se mi nechce prijimac spojit s vysilackou. Kdyz to sparuji, tak se vse provede v poradku, ale kdyz vse odpojim a znova zapojim, tak se spojeni nenavaze. Nevite v cem by mohl byt problem?
Frsky X9 Lite S
sicco
Kontaktovat uživatele:

#1783 Příspěvek od sicco »

Tak přesně tento přijímač by měl naprosto v pořádku fungovat. Zkus to udělat přesně podle RiMrova videonávodu. (IMHO asi dost záleží na tom v jakém pořadí zapojuješ a odpojuješ TX a RX). Pokud jsi to dělal podle RiMra, tak bych zkontroloval zda je v pořádku napájení k přijímači (nejsou vybité baterie?) a ve vysílači. A pokud ani to nebude fungovat, tak bych zkoušel zjistit zda to bude dělat i na jiném přijímači stejnou chybu. Pokud ano, tak bude asi chyba ve vysílačce. Pokud to fungovat nebude ani na jiném TX, tak asi je špatnej přímo tento kus přijímače :/

EDIT: Musím říct, že už nejsem překvapen kam se toto fórum pomaličku začalo dostávat. Tak jsem si říkal jak dlouho bude trvat než se zde začnou objevovat urážky, kritika a celkově takový ten OffTopic Flame. Měl bych k tomu taky několik výhrad ale jelikož nechci přilejvat do ohně, tak řeknu jen "Kašlete na to a nenechte se vyprovokovat" a tim bych to bral jako uzavřené. Což? :D
můj blog o RC: http://bahamo.cz
meduza666666

#1784 Příspěvek od meduza666666 »

JASSoft píše:
macpro píše:

HC 450 vrtulník za 20$ a ne napipat za 20$

Aha, tak uz to nestoji 20$, ale ale jenom 9,99$.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11446
Jinak se mi dnes vlastni blbosti podarilo vycesat zuby ve velkym dvojsoukoli (vypnul jsem autorotaci a mel jsem plyn v cca 1/4tine) plus jeste nejake dalsi drobne skody z toho nepovedeneho skoku :) Takze si koukam na nahradni dily objednam dalsi 2 sety. Teda akorat to postovny za hmotnost je auuu :(
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#1785 Příspěvek od ddano007 »

meduza666666, mozes, prosim, niekam zavesit navod, ako tu helinu do TGY9x napipat? Dost by ma to zaujimalo, kedze jednu helinu mam z HK na ceste. Sice som nasiel tento EN navod
http://rcheli-blog.blogspot.com/p/turni ... setup.html
ale zabrzdil som dole na tych krivkach...
Inak, chlapci, dneska bolo kraaasne. Sice mrzlo jak svina, ale bolo bezvetrie a krasne sa lietalo ( aspon u nas pri Trnave). Celkom ma prekvapila kvalita "mejd in cina", okrem jemneho dotrimovania ( holt -10 je -10 a co by clovek cakal od serv za 2.5 dolaca?) TGY a vobec cela elektronika slapala v pohode.
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“