jeste jednou giles 202 CM

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vozembouch

jeste jednou giles 202 CM

#1 Příspěvek od vozembouch »

nazdar, vim ze tady bylo dlouhe tema o tomto modelu, ale ted z trochu jineho pohledu....mam mvvs 7.5 ..a rad bych si koupil nejakou cinskou polomaketu-jako prvniho spalovaka..a uvazoval jsem rpave o gilesovi nebo o super chipmunkovi....nevybral jsem si az moc velke sousto? z elekter uz jsem mel toro, pylonaka od hackera, trick 800 a 1000 albatrose DV od formoplastu s kteryma litam uz asi 3 roky..no ale zase spalovak je neco trosku jineho..co vy na to...kdyz tak doporucte neco jineho...ale vite..nejradsi ych polomaketku..nejaky krabice typu caanry mne moc nelakaj.. :D
zelda

#2 Příspěvek od zelda »

www rcserver.cz , jsou tam recenze hodne letadel prace na tento motor, staci pohledat v sekci letadla
pp
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pp »

Giles je dobra volba, pokud ti nevadi ta modra barva co je jako reklama na O2. Je hure videt jen za sera. Videl jsem ho letat a na to, ze je to Cina, leta dobre.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jo Giles leta celkem pekne. Pokud myslis, ze zvladnes v pohode akrobata, neni to spatna volba. Pokud bys radeji v klidku okostoval spalovaky, radeji zkus pro zacatek nejakeho trenera.
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Vigo »

Na rcserveru je muj clanek i s videem. Gilese mam a leta opravdu hezky. Necekej, ale ze bude na 7,5 viset.
vozembouch

#6 Příspěvek od vozembouch »

jojo rcserver znam a mam ho uz proskenovany :D ...no tak vypada ze bych do toho gilese sel..dik
vozembouch

#7 Příspěvek od vozembouch »

jo a samozrejme vis neccekam, ale zase doufam ze to bude mit nejakou rezervu vykonu...na tech videich to vypada docela dobre... 2Vigo: jeste jsem se chtel zeptat jestli si si nim skousel vic akrobat. obratu..abycvh vedel kde je jeho hranice a co uz od nej nemuzu ocekavat...treba jestli to da stoupavej vykrut pripadne kolik :D
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pkotatko »

Gilese jsem v létě létal. Je trochu rychlejší na přistání, ale dá se. Akrobacie kompletní. V nožáku jde za kabinou. Měl jsem tam nejdřív 15 MVVS a potom OS MAX 61FX. Pro mne výkon tak akorát. Po vrtuli do nebes. Skončil na ruce. Asi do něj půjdu znova. Za ty peníze s podobnými parametry nic jiného na trhu není.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“