jeste jednou giles 202 CM
- vozembouch
jeste jednou giles 202 CM
nazdar, vim ze tady bylo dlouhe tema o tomto modelu, ale ted z trochu jineho pohledu....mam mvvs 7.5 ..a rad bych si koupil nejakou cinskou polomaketu-jako prvniho spalovaka..a uvazoval jsem rpave o gilesovi nebo o super chipmunkovi....nevybral jsem si az moc velke sousto? z elekter uz jsem mel toro, pylonaka od hackera, trick 800 a 1000 albatrose DV od formoplastu s kteryma litam uz asi 3 roky..no ale zase spalovak je neco trosku jineho..co vy na to...kdyz tak doporucte neco jineho...ale vite..nejradsi ych polomaketku..nejaky krabice typu caanry mne moc nelakaj.. 
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- vozembouch
- vozembouch
jo a samozrejme vis neccekam, ale zase doufam ze to bude mit nejakou rezervu vykonu...na tech videich to vypada docela dobre... 2Vigo: jeste jsem se chtel zeptat jestli si si nim skousel vic akrobat. obratu..abycvh vedel kde je jeho hranice a co uz od nej nemuzu ocekavat...treba jestli to da stoupavej vykrut pripadne kolik 
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Gilese jsem v létě létal. Je trochu rychlejší na přistání, ale dá se. Akrobacie kompletní. V nožáku jde za kabinou. Měl jsem tam nejdřív 15 MVVS a potom OS MAX 61FX. Pro mne výkon tak akorát. Po vrtuli do nebes. Skončil na ruce. Asi do něj půjdu znova. Za ty peníze s podobnými parametry nic jiného na trhu není.