Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Koukal sem na ten www.bonus.cz - to je pekna smelina a obiracka o penize
pokud do tohodle nekdo jde, tak neni dusevne zdrav a potreboval by sedativa a vypolstrovanou mistnost.
Tak kolik nas je panove? Slozime se nad 5000 at to trestni oznameni ma nejaky smysl? Nak
Tak kolik nas je panove? Slozime se nad 5000 at to trestni oznameni ma nejaky smysl? Nak
Staci si procist tohle http://www.poradte.cz/spolecnost/3820-z ... nuscz.html
Jeden muj kamos sice koupil nejaky sluchatka za pulku ceny, ale na dalsich dvou aukcich ztratil tolik, ze za cely ucinkovani na tom serveru byl stejne v minusu.
Trestni oznameni podejte uz jen z vychovnych duvodu, protoze pokud si zvykne, ze mu takhle neco projde, tak to bude delat dal ( a ve vetsim).
Jeden muj kamos sice koupil nejaky sluchatka za pulku ceny, ale na dalsich dvou aukcich ztratil tolik, ze za cely ucinkovani na tom serveru byl stejne v minusu.
Trestni oznameni podejte uz jen z vychovnych duvodu, protoze pokud si zvykne, ze mu takhle neco projde, tak to bude delat dal ( a ve vetsim).
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše: ze bych opravda existovala takova armada tupounu kteri budou platit za to, ze se SMI ZUCASTNIT AUKCE?![]()
![]()
![]()
no ono je to spíš k pláči ale armády tupounů bezesporu existují, o čemž svědčí profit těchto serverů, všelijakých providentů a jiných lichvářů, heren s výherníma automatama a ostatně i výsledky voleb mnohé vypoví..
OK2WY
Nakadah píše:Procetl sem si tu debatu o bonus.cz - ze bych opravda existovala takova armada tupounu kteri budou platit za to, ze se SMI ZUCASTNIT AUKCE?![]()
![]()
![]()
No panejo, inet vyherni automat. To je kseft. Nak
Přesně tak není to aukce, ale výherní automat kde výhrou jsou různé věci. U aukce platí ten kdo vydražil. Tady platí všichni za každé přihození a věc získá jen výherce přičemž suma, kterou tam všichni nahážou je mnohem vyšší než je cena věcí, které pár jedinců vyhraje. Podobně i výherní automat na peníze občas vydá některému výherci určitý obnos, který je však mnohem menší než suma co do toho automatu ostatní naházejí než vydá další výhru.
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Tak Vam sem hodim dalsie zradlo
Predava na RC Manii vrtacku, tak som sa s nim pohral a pokusil si ju vyzdvihnut osobne
Tu je prepis SZ.
Nech tu sluzi ako odstrasujuci priklad
Od: googie
Komu: mysak123
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 0:04
Předmět: vrtacka
cau,
este mas tu vrtacku?
Od: mysak123
Komu: googie
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 14:09
Předmět: Re: vrtacka
Ahoj.Jo, pořád ji mám na prodej.Napiš cenu, za jakou bys ji koupil a také zda máš icq.Kdyžtak
se domluvíme právě po icq.Dík.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 14:21
Ahoj,
cenu este neviem, pozriem kolko stoji nova. Mas ju niekde doma? Napis odkial si, aspon
region, mozno by som sa dosiel na nu pozriet, kedze beham dost po celych cechach ako predajca
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 18:07
Cau,
ICQ mam, len som zabudol nick a nechce sa mi to hladat. Neviem co stoji nova, zistim si to neskor, ale keby si dal tak 60-70 percent z povodnej ceny, tak ju hned beriem. A mozem si ju prist zobrat a zaplatim ti na ruku. Alebo potom dobierka, len neviem ako funguje z Ciech na Slovensko.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 19:16
Kukal som tu cenu, nova stoji 1900 KC, takze tak max 1400 ti mozem dat.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 20:51
Dobře.S cenou souhlasím.Nemáš paypal třeba ? Díky
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 8:51
Ahoj Paypal mam, len neviem ako sa pouziva pri platbe sukromnym osobam.Pouzivam ho len na nakup cez internet. Dobierkou by sa nedalo? Je to drahe? Inac idem na sluzobku okruh Pardubice Praha Plzen, ak byvas niekde pobliz,mozem sa stavit. Ak ti to robi problemy, beriem aj cez Paypal, len mi daj cenu za postovne. Ono to bude asi tazke, ten balik.
Dik za ochotu
Marian
Inac s cim lietas?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 14:53
Ahoj.Zatím žádné letadlo nemám.Ale v nejbližší době si nějaký model pořídím.Co se týče vrtačky, tak cena i s poštovným by byla těch 1400Kč.Jsem z Frýdku-Místku.Jinak na PAYPAL bys teda poslal 1400 Kč a je v tom i poštovné.Můj PAYPAL email : sonik199@seznam.cz .Stačí dát u
tebe po přihlášení -Send money, vložíš emailovou adresu na kterou má dotyčný zaregistrovaný PAYPAL(tu jsem si poslal), dáš částku a měnu ,necháš Goods a dáš Continue.Dej mi svoji adresu.Jakmile pošleš peníze, tak mi dej vědět.Díky za odpověď.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:03
Ked si z Frydku, to mozem pockat, za tyzden (Piatok alebo Sobota) ideme do Ostravy, a takze pojdeme aj cez Frydek, rovno sa stavim, pozrem to a dam ti prachy. Moze byt?
Dik
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:05
Radši bych ten PAYPAL a poslat poštou.Já na ten prodej docela spěchám...Kdbys dneska poslal peníze na můj PAYPAL, tak bych ti to zítra mohl poslat.Díky, Petr.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:07
Vyhovují mi víc elektronické peníze s kterými si můžu něco koupit přímo na internetu.Hodlám si např. zakoupit ten model.Takže i z tohoto důvodu upřednostňuji PAYPAL před penězmi na ruku.Šlo by to tak na ten PAYPAL ?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:11
Ja sa toho Paypalu bojim, este som to nerobil. Ale mozem ti poslat prachy na ucet, ked das cislo uctu v banke. Akurat tam prevod trva 2 dni. Tak som uz do Ciech posielal aj dostal peniaze.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:16
Na tom PAYPALU opravdu nic není složitého.Znovu popisuji postup: Příhlásíš se, dáš v horní liště Send money, vložít email příjemce peněz, zvolíš částku, měnu, necháš ,,Goods´´ a dáš Continue, pak to případně ještě potvrdíš.Můj PAYPAL je sonik199@seznam.cz( tuto adresu vložíš
do kolonky ,,to email´´Nic na tom není.PAYPALEM jsou peníze převedené během pár minut.Pokud s platbou na PAYPAL nebudeš souhlasit, tak mě to mrzí, ale vrtačku nabízím dál.Nemáš se čeho
bát u toho PAYPALU....
Nech tu sluzi ako odstrasujuci priklad
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 0:04
Předmět: vrtacka
cau,
este mas tu vrtacku?
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 14:09
Ahoj.Jo, pořád ji mám na prodej.Napiš cenu, za jakou bys ji koupil a také zda máš icq.Kdyžtak
se domluvíme právě po icq.Dík.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 14:21
Ahoj,
cenu este neviem, pozriem kolko stoji nova. Mas ju niekde doma? Napis odkial si, aspon
region, mozno by som sa dosiel na nu pozriet, kedze beham dost po celych cechach ako predajca
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 18:07
Cau,
ICQ mam, len som zabudol nick a nechce sa mi to hladat. Neviem co stoji nova, zistim si to neskor, ale keby si dal tak 60-70 percent z povodnej ceny, tak ju hned beriem. A mozem si ju prist zobrat a zaplatim ti na ruku. Alebo potom dobierka, len neviem ako funguje z Ciech na Slovensko.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 19:16
Kukal som tu cenu, nova stoji 1900 KC, takze tak max 1400 ti mozem dat.
Zaslal: st 08. prosinec, 2010 20:51
Dobře.S cenou souhlasím.Nemáš paypal třeba ? Díky
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 8:51
Ahoj Paypal mam, len neviem ako sa pouziva pri platbe sukromnym osobam.Pouzivam ho len na nakup cez internet. Dobierkou by sa nedalo? Je to drahe? Inac idem na sluzobku okruh Pardubice Praha Plzen, ak byvas niekde pobliz,mozem sa stavit. Ak ti to robi problemy, beriem aj cez Paypal, len mi daj cenu za postovne. Ono to bude asi tazke, ten balik.
Dik za ochotu
Marian
Inac s cim lietas?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 14:53
Ahoj.Zatím žádné letadlo nemám.Ale v nejbližší době si nějaký model pořídím.Co se týče vrtačky, tak cena i s poštovným by byla těch 1400Kč.Jsem z Frýdku-Místku.Jinak na PAYPAL bys teda poslal 1400 Kč a je v tom i poštovné.Můj PAYPAL email : sonik199@seznam.cz .Stačí dát u
tebe po přihlášení -Send money, vložíš emailovou adresu na kterou má dotyčný zaregistrovaný PAYPAL(tu jsem si poslal), dáš částku a měnu ,necháš Goods a dáš Continue.Dej mi svoji adresu.Jakmile pošleš peníze, tak mi dej vědět.Díky za odpověď.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:03
Ked si z Frydku, to mozem pockat, za tyzden (Piatok alebo Sobota) ideme do Ostravy, a takze pojdeme aj cez Frydek, rovno sa stavim, pozrem to a dam ti prachy. Moze byt?
Dik
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:05
Radši bych ten PAYPAL a poslat poštou.Já na ten prodej docela spěchám...Kdbys dneska poslal peníze na můj PAYPAL, tak bych ti to zítra mohl poslat.Díky, Petr.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:07
Vyhovují mi víc elektronické peníze s kterými si můžu něco koupit přímo na internetu.Hodlám si např. zakoupit ten model.Takže i z tohoto důvodu upřednostňuji PAYPAL před penězmi na ruku.Šlo by to tak na ten PAYPAL ?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:11
Ja sa toho Paypalu bojim, este som to nerobil. Ale mozem ti poslat prachy na ucet, ked das cislo uctu v banke. Akurat tam prevod trva 2 dni. Tak som uz do Ciech posielal aj dostal peniaze.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:16
Na tom PAYPALU opravdu nic není složitého.Znovu popisuji postup: Příhlásíš se, dáš v horní liště Send money, vložít email příjemce peněz, zvolíš částku, měnu, necháš ,,Goods´´ a dáš Continue, pak to případně ještě potvrdíš.Můj PAYPAL je sonik199@seznam.cz( tuto adresu vložíš
do kolonky ,,to email´´Nic na tom není.PAYPALEM jsou peníze převedené během pár minut.Pokud s platbou na PAYPAL nebudeš souhlasit, tak mě to mrzí, ale vrtačku nabízím dál.Nemáš se čeho
bát u toho PAYPALU....
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
- googie
- Kontaktovat uživatele:
a dalsie
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:36
Souhlasíš teda s platbou na PAYPAL ?Je to stejné jako když platíš v e-shopu, akorát při platbě soukromé osobě vyplníš email, částku a měnu a potvrdíš.
a moja odpoved, snad uz posledna
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:38
Nesuhlasim, pridem si ju najprv pozriet a dam tii peniaze na ruku
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:36
Souhlasíš teda s platbou na PAYPAL ?Je to stejné jako když platíš v e-shopu, akorát při platbě soukromé osobě vyplníš email, částku a měnu a potvrdíš.
a moja odpoved, snad uz posledna
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:38
Nesuhlasim, pridem si ju najprv pozriet a dam tii peniaze na ruku
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero