Soutěže v zimě 2010-2011
TomasC píše:Pokud do týna přijedeš, tak ti pozici sponzora přenechám
Je vidět, že naše společnost se s "kmotry" ještě zdaleka nevypořádala.
patty111 píše:Co Chlumec?? jak to vypada?? mate nekdo nejake info?? prej byla slusna ucast??
No já docela váhal vzhledem ke kalamitě,ale fakt plno,vynechal akorát snad mladej Votava a končilo se snad až v 6hodin.
PS:specielně kuli tobě byla nahoře otevřená restaurace,no a ty nikde,no a ty buchty od maminky dole na sále,to bylo něco . Nevím kdo je pekl,ale trouba byla rozhodně rozpálená na ty správné stupně
patty111 píše:tak to me mrzi...ja bohuzel makal celej den![]()
a porad jeste makam![]()
![]()
Stalo se neco vyjimecneho, co bych mel vedet??
vyhral snad nekdo jinej nez Plichta??
Jo jooooojooooo jooo joooo,kdo neviděl Plichtovo air race šílenctví o hodně přišel
a co ma co spolecneho air race s muzikou?? naka nova kategorie??
jj, jeho projev letovej je zajimavej s tim souhlasim...je dobrej..pristup se mi taky libi, je moderni
Ja ho pamutuju snad vloni jeste s Yakem 55 , kdyz delal mimosoutezni exhibici...kdyz si dolitnul az do satny
na vesak.
No defakto lita skoro jako ja, teda spon si to myslim, ja jeste letos nemel halaka v ruce...takze nevim.

jj, jeho projev letovej je zajimavej s tim souhlasim...je dobrej..pristup se mi taky libi, je moderni
Ja ho pamutuju snad vloni jeste s Yakem 55 , kdyz delal mimosoutezni exhibici...kdyz si dolitnul az do satny
No defakto lita skoro jako ja, teda spon si to myslim, ja jeste letos nemel halaka v ruce...takze nevim.
No já s tím aeromuzikálem nevím,mě se do toho docela míchá PRÁVĚ TA MUZIKA,je poměrně zavádějící,samozřejmě divácky rozhodně uspěšná dejciplína,ale nějak se v tom nemohu po několika soutěžích zorientovaT,možná se poze špatně orientuji v čase ,ale asi by to podle mého mělo směřovat k poviným obratum-určitý počet,zařazený do sestavy-něco jako krasobruslení.Prostě dnes už jdu na aeromuzikál na buřta,nebo na cígo,PLICHTA SE MI BUDE LÍBIT NEJVÍC,a pokud nebude limitovanej přesností nějakého obratu,tak se ostatní pouze zučastní
lítá perfektně,ale v daných-bodovaných obratech,by mu mohl někdo občas nastolit příčku trochu výš a nic by to neubralo na divácké sledovanosti.Prostě bodování-pocit,projevu letu,nebudu Plichtu komentovat,to fakt néééé,na to mi stačí air race dolétané v noži
a to si jako hlídač výšky fakt užívám,nádhera,nádhera
Prostě upravit to tak,aby i Plichta musel soutěžit 
jyrry píše:Tome, tak nejak to je. My jsme si ted zajistili mensi halu v miste kazde utery, tak nas to nejak netlaci.
Bude Cheb, tam je to "jako zamlada"
Až na to, že za chvíli zas někdo přijde s tím, že když přijedou F3Pčkaři tak vyberou první místa... Proto by se mělo něco omezit, aby se tam nesmělo lítat se "soutěžníma" halovkama. Viz třeba loňskej cheb, když pořadatelům došly balonky, protože nepočítali se sklizní Jirky Šotoly
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
patty: Výsledky dodá Tomáš, Marek zas válel, ale nevyhrál tolik věci jako před týdnem. Přidávám opět HD video z rozstřelu pylonů. Pro ty co tam nebyli:
Z kvalifikačních 4 kol postupují 3 nejrychlejší časem do finále. o 4 místo ve finále se letí rozstřel mezi 4,5 a 6 nejrychlejším (tuším součet dvou nejrychlejších časů z kvalifikačních 4 kol).
<b>Tome</b>, nechceš videa dávat do prního příspěvku? Ať nezapadají v dikuzi a snadno se hledají?
http://www.youtube.com/watch?v=_732tsAQFXY
Z kvalifikačních 4 kol postupují 3 nejrychlejší časem do finále. o 4 místo ve finále se letí rozstřel mezi 4,5 a 6 nejrychlejším (tuším součet dvou nejrychlejších časů z kvalifikačních 4 kol).
<b>Tome</b>, nechceš videa dávat do prního příspěvku? Ať nezapadají v dikuzi a snadno se hledají?
http://www.youtube.com/watch?v=_732tsAQFXY
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:http://www.youtube.com/watch?v=_732tsAQFXY
Mara mel navoleny jiny ero na radiu? Ten vykrut do podlahy jako bych znal...