Turnigy 9X 9Ch
MODYN píše:Proč ještě více plevelit tento topic???Jestli cítíte potřebu se s někým hádat a dohadovat se, tak to dělejte všude jinde jen ne tady.Vyřešte si ty urážky v SZ. a neplevte toto forum.Kdo pak má ty vaše slinty, které nemají s T9X nic společného číst!
Přesně to samé se chystám napsat. Předběhl jsi mne
- LV
- Kontaktovat uživatele:
ZS píše:Troll proti trollům. AR1,LV, JMalik Jste namyšléný a ani nechcete začínajícím modelářům poradit. Buďto ani nelítáte a nebo chcete mít celé nebe pro sebe. Fuj.
Začiatočníkom radím a pomáham dennodenne.
Začnite byť trošku objektívny. Je tu o tom šunte 120 strán a na každej druhej sa rieši problém. Špičkové rádio
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- LV
- Kontaktovat uživatele:
soron píše:Přesně to samé se chystám napsat. Předběhl jsi mne. Navrhl bych adminovi, aby tyto části vymazal. Člověk, který potom něco potřebuje najít, tak se tu musí prohrabat hromadou "plevele".
A prečo by sa to malo mazať. Keď napíšem objektívne že je to šunt?
Už to je rada začiatočníkovi. Nekupovať! Je to drahý omyl
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Vidím, že se to tu nějak nesmyslně rozjelo. Takže z jiného soudku - mám rozchozenou T9x s fw V2 a funguje !!!! Jenom jsem musel zapojit více mozek, než jsem čekal. Problém byl s použitím správného souboru pro EEPROM a fw, trochu mi trvalo, než jsem pochopil, který použít. Programátor z EBAY, obyčejná 30W pájka, kablík jsem použil ten od AVR. Pájení snadné, použil jsem sw eePe a "mozek"
. Po vyřešení problémů práce skutečně tak na 1/4 hodiny.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
JaL píše:Vidím, že se to tu nějak nesmyslně rozjelo. Takže z jiného soudku - mám rozchozenou T9x s fw V2 a funguje !!!! Jenom jsem musel zapojit více mozek, než jsem čekal. Problém byl s použitím správného souboru pro EEPROM a fw, trochu mi trvalo, než jsem pochopil, který použít. Programátor z EBAY, obyčejná 30W pájka, kablík jsem použil ten od AVR. Pájení snadné, použil jsem sw eePe a "mozek". Po vyřešení problémů práce skutečně tak na 1/4 hodiny.
Funguje...Gratulujem

www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
ZS píše:Troll proti trollům. AR1,LV, JMalik Jste namyšléný a ani nechcete začínajícím modelářům poradit. Buďto ani nelítáte a nebo chcete mít celé nebe pro sebe. Fuj.
Klidně si o mě mysli, že jsem namyšlené ho..do.
Kdysi jsem se tady dotazoval na nějaké věci, tak jsem si myslel, že za čas tady poskytnu také nějaké odpovědi. Myslím, že kdybych pročetl své příspěvky, budou převažovat odpovědi nad otázkami.
Tady je vlákno o stodvacetipěti stranách o TGY9. Někdy se zamysli nad tím, proč není stostránkové vlákno o JR, Hitecu, Futabě.....
Když si koupí tuhle věc Rimr, tak o tom něco ví, je mu jasné jaké to má přibližně možnosti a strávil s tím jako s hračkou spoustu času.
Pak to ale vyžaduje začátečník a tahle diskuse je jeho jediná záchrana, aby to nějak rozchodil. Další se zeptá na nastavení pro vrtulník, protože už mu nějaký chytrák řekl, že je to pro mixer v pohodě, ale to narazí. Nikdo mu tady nemůže poradit, protože o tom neví vůbec nic. Pak všichni mlčí, čekají až se to nějak přežene a normální komunikace začne až se objeví problém řešitelný touhle skupinou.
Jestli si s tímhle chce někdo hrát, aby si dokázal, že to bude fungovat, ať to dělá. Pokud to dopuručí začátečníkovi jako vhodný TX, tak sem klidně znovu napíšu, že pro začátečníka je to nevhodný TX.
Ještě tady bylo celkem dost názorů, ať sem nepíše nikdo, kdo to chce kritizovat.Pokud bude vlákno např. o Graupneru MX22 a 10 chytrolínů tam napíše jak jim to bezproblémově tři roky funguje, tak mě to nezajímá, protože to automaticky předpokládám. Mě zajímá ten, kdo napíše, že to má z nějakého důvodu problém a ten problém popíše.
- MODYN
- Kontaktovat uživatele:
LV píše:soron píše:Přesně to samé se chystám napsat. Předběhl jsi mne. Navrhl bych adminovi, aby tyto části vymazal. Člověk, který potom něco potřebuje najít, tak se tu musí prohrabat hromadou "plevele".
A prečo by sa to malo mazať. Keď napíšem objektívne že je to šunt?
Už to je rada začiatočníkovi. Nekupovať! Je to drahý omyl
Ty jsi teda provokatér to je hrůza pěkně dlouho jsem se musel přemlouvat abych tě za toho šumta neposlal někam
MODYN píše:
T9X je zázrak:) Kdyby jsi byl chudý student jak já, tak si T9X taky koupíš a o tom žádná. A věřím tomu, že si ji budeš vychvalovat stejně jako já.
Až se z toho vyspíš, tak se nad tím znovu zamysli a dej sem konkrétní přínosné technické parametry proti té srovnávané konkurenci osmi a devítikanálových TX.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
MODYN píše:
T9X je zázrak:) Kdyby jsi byl chudý student jak já, tak si T9X taky koupíš a o tom žádná. A věřím tomu, že si ji budeš vychvalovat stejně jako já.
keď som začal modelárčiť niekedy okolo roku 1980 tak som bol tiež študent a na 2. servá som si zarábal na brigáde celé leto a jeseň.
Prvé tri vysielače som mal amatérske jednokanál, troj a štvorkanál.
Dovolím si tvrdiť že kvalita HW bola skvostná proti šuntu Turnigy.
Rozdiel medzi mládežou pred 30timi rokmi a teraz je v tom, že my sme si dlho šetrili na niečo... a vážili sme si toho.
Dnes chcete všetko naraz, lebo aj iní majú...
A preto veľa vecí čo mládež dnes uspokojuje je brak...
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk