[/quote]Aškoli se s Malíkem velice rád hádám že je na vás tvrdej,tentokrát je měkej,protože kdyby byl tvrdej,tak napíše-začátečník devítikanál nevyužije a trochu pokročilý modelář už s turnigy vysílačem létat nebude,páč dospěje k modelum,jejichž cena nebude odpovídat technické náhodné nespolehlivosti tohoto vysílače,jinými slovy,použít jde podle toho co jsem zatím postřehl na modely,kdy není podstatné,jestli jedna z ran je na ruce a druhá na výbavu-serva-baterky-vysílač-přijímač a dotyčný se u dražšího modelu snaží tu ránu a totálku směřovat pouze do té fáze-NA RUCE prostě mít možnost říct si,to jsem ale debil,co jsem ted udělal,ale néééé odevzdaně se koukat na model,který si dělá co chce at se snažím,jak se snažím.[/quote]
Na tady tom něco je.
Nemám proti tomu rádiu nic, ale je pravda že na nějaký mrdolet je to asi dobrý, ikdyž 9 kanálů je potom úplně k ničemu. až někdo z těch, kteří nechtějí slyšet pravdu postaví éro za víc jak 10 000,- a budou aspon trochu soudní tak si poklepou na čelo a dojde jim, že ten novej brus nemají čím řídit a ještě rádi si koupí Tx na který se mohou z 99,9% spolehnout.
Nebylo by lepší koupit bazarovýho Optika6, MX12 atp s cenou kolem 2 000,- ? Takový rádio má výhledově na nějaký čas aspoň nějakou budoucnost.
Taky rád ušetřím ovšem šetřit na něčem co je životně důležité pro model? Hmm..to si rači připlatím než se dívat jak ve vteřině roz.j.e.b.u. věc za
25 000Kč