Gyrotor

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
los_carlos

Gyrotor

#1 Příspěvek od los_carlos »

Zdravím, máte někdo tento vrtulníček? Dostal jsem ho od Ježíška a při těch karambolech v místnosti :lol: mě napadlo, jestli se na to dají někde sehnat náhradní díly. Nevíte o nich někdo? Zatím je nepotřebuji, ale časem na to jistě dojde... U prodejců jsem nic nenašel. :cry:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od blesk »

třeba nejaky link? na vyrobce,dovozce?
los_carlos

#3 Příspěvek od los_carlos »

Dovozce bohužel neznám, ale právě mi odepsal jeden prodejce, že náhradní díly objednat lze. Sice mi nenapsal za kolik, ale pořád to (doufám) bude levnější, než nový vrtulník.
Výrobce je Silverlit (China).
Link na onoho prodejce:
http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTM2Mw==&akce=detail&id=69886
ALIEN

#4 Příspěvek od ALIEN »

Jo to je to same jako PiccoZ , takze nepocitej ze si koupis novy hlavni rotor.Nahradnimi dily se v rtomhle mysli zadni vrtulka....takze ....opatrne
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jind005 »

Jo venkovni provedeni picoozka :) ve vnitr bych stim moc nelital prece jenom to nema 10g jako picooz :) ale je to ze stejne dilny no
los_carlos

#6 Příspěvek od los_carlos »

No, a je to! Vzali jsme ho ven, že je to bezpečnější. Po nárazu se hlavní rotor protáčí - unášecí tyčky na ose se ulomily. Naštěstí to půjde celkem dobře opravit. Spraví to kousek nějakého drátu.
Knedlik

#7 Příspěvek od Knedlik »

Uvažuju, že si koupim Gyrotor, ale na http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.asp ... &intLang=0 je vrtulnik Sky Shadow, takze uvazuju taky o něm. Nemate s nim nekdo nejakou zkusenost, jak lita v porovnani s Gyrotorem?
los_carlos

#8 Příspěvek od los_carlos »

To nedokážu přesně posoudit. Na tom Sky Shadow se mi líbí ty prstence okolo rotorů. U Gyrotoru hlavní rotor vyloženě trpí. Ale Gyrotor má zase navíc funkční stabilizační vrtulku.
Otázka pro ostatní: Vyplatí se připlatit si na lepší vrtulník, alespoň s tříkanálovým ovládáním?
ALIEN

#9 Příspěvek od ALIEN »

3 kanaly jsou stejne malo
MBA

náhradní díly Gyrotor

#10 Příspěvek od MBA »

Prodám Gyrotor na náhradní díly. Nebyl nikdy létaný. Pokoušel jsem se dát do rotoru ložiska, ale plastová stěna byla tak zeslabená, že nevydržela. S vrtulníkem nelze létat - všechny díly jsou však 100%
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“