Tak so to trochu vyhrotil

Posielal dalej spravy, ocividne na toto vlakno zabudol. Predstieral som, ze som mu poslal peniaze, takto to dopadlo:
Od: mysak123
Komu: googie
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:36
Předmět: Re: vrtacka
Souhlasíš teda s platbou na PAYPAL ?Je to stejné jako když platíš v e-shopu, akorát při platbě soukromé osobě vyplníš email, částku a měnu a potvrdíš.
Od: googie
Komu: mysak123
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:38
Nesuhlasim, pridem si ju najprv pozriet a dam ti peniaze na ruku
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 15:41
V jedné s předcházejícíh odpovědí si ale psal, že pokud na tom trvám, že bys toleroval i ten PAYPAL.Kdybys chodil na icq, tak je to o hodně jednodušší.Přece jestli pošleš peníze na PAYPAL nebo na účet, vyjde to na stejno.Akorát na ten PAYPAL je to rychlejší. Vrtačku tedy nabízím dalším potenciálním kupcům.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 18:13
ja radsej pockam do buduceho tyzdna, ked predas tak predas. Ked pojdem cez Frydek ozvem sa. Cez Paypal, jedine ak zlavis
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 18:30
A o kolik bys chtěl abych zlevnil ?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 18:47
Mam nastavenu kartu tak, ze nad 33 EUR nic nekupujem ani sa mi neda. Aby som mohol, musel by som ist do banky.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 18:49
Tak dobře, za 32 euro i s poštovným je ta vrtačka tvoje.Souhlasíš s cenou ? Kdyžtak můj PAYPAL je teda
sonik199@seznam.cz .Jsem domluveni ?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:09
Super!! Poslal som 32 EUR. Mal si pravdu cez Paypal je to jednoduche. Ked prachy dostanes, (hovoril si, ze za 5 minut), ozvi sa dam ti dorucovaciu adresu.
Maj sa a dik!
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:19
Ahoj.Žádné peníze zatím nedorazily.U PAYPALU je to otázka, tak dvou minut.Určitě si to poslal na můj PAYPAL:
sonik199@seznam.cz , tak jak jsem psal ?
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:21
Poslal, aj mi to svieti v tom statuse sent payments, takze to musis mat
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:23
Já tam skutečně nic nemám.Mohu klidně poslat i screen svého PAYPALU na tvůj email.Nevím, proč peníze nepřišly.... Odečetly se ti ? Koukni se na email, třeba tam bude něco z PAYPALU.Mně zatím vždycky, když mi někdo posílal peníze, tak mi dorazily okamžitě.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:30
A doprdele! Teraz som si o tebe chlapce precital tu na fore o nejakom podvodnikovi s nastrojmi. Kurva, uz si osral aj mna! Ze som si to neprecital skor!! Este si sa tam aj priznal. Len mna tak lahko neo.ebes!! Uz som kontaktoval Paypal, takze svihaj a vrat platbu naspat, kym to nebudem hrotit!!!
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:30
Peníze se odeslat nemohly, jelikož bych to tam měl.A já tam mám pořád stejně peněz jako předtím.Mohu ti klidně poslat svoji historii přijatých plateb screenem a uvidíš, že tam ta tvoje platba není.
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:33
Předmět: Re: vrtacka Ked tam mas dost penez, tak ich vrat tym, ktorych si ojebal a uz viac nepodvadzaj!!! Tym tuto debatu s tebou koncim! A tvoju neexistujucu vrtacku s strc do prdele!
Zaslal: čt 09. prosinec, 2010 19:31
Mně stejně nic nepřišlo, takže neměj obavy...