Viz prvni prvni prispevek.
Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Vrácení plateb
mysak123 píše:Opravdu peníze budete mít zpět na svých účtech příští týden.Ale je potřeba abyste se mi ozvali do SZ a napsali přesnou částku a číslo účtu, kam mám poslat ty peníze.
Myšáku, tohle už tady hráli 4.12. od půl osmé.
Klidně sem vytetuj ty bankovní transakce, než Marcosovi dojde trpělivost, dá sem adresu a zajedem na návštěvu. Zadek budeš mít červenej a na vyšetřování policií budeš proti tomu vzpomínat jako na dětskou hru.
- KarelSkala
Lidi vaše naivita nemá hranic. Já se tomu jenom směju jak mu to žerete i s navijákem.
Všimněte si co tu napsal:
Přitom ve svém PayPal účtu má všechny přijaté platby ze svých podvodů a k vrácení peněz tedy nic nepotřebuje. Jde to udělat podle návodu třeba tady
http://www.epenezenky.cz/paypal/jak-refundovat-penize-na-paypalu-i-pri-hacknuti
Takže pokud by to opravdu myslel vážně tak to všechno vrátí zpět a nebude dělat blbýho, že neví jak.
mysak123 píše:Ale je potřeba abyste se mi ozvali do SZ a napsali přesnou částku a číslo účtu, kam mám poslat ty peníze.
Přitom ve svém PayPal účtu má všechny přijaté platby ze svých podvodů a k vrácení peněz tedy nic nepotřebuje. Jde to udělat podle návodu třeba tady
http://www.epenezenky.cz/paypal/jak-refundovat-penize-na-paypalu-i-pri-hacknuti
Takže pokud by to opravdu myslel vážně tak to všechno vrátí zpět a nebude dělat blbýho, že neví jak.
mysak123 píše:Podle PAYPALU jsem si už udělal seznam lidí, kterým budu vracet peníze.Byla to otázka 5 minut.Takže mi ani žádné SZ neposílejte.
Myšáčku, tak dlouho si budeš s nima zahrávat až na Tebe skutečně vyrazíme.
Ty máš tuhle skupinku za úplné blbce co? Tady ale asi narazíš. Jestli to s tebou nikdo neřeší jednotlivě na tom nablblém serveru, tak je to proto, že radši obrečí ty prachy. Tady je minimálně padesát lidí co se na tebe těší a nebude problém se na tobě vystřídat. Prostě to začni okamžitě bleskově napravovat, nebo se ti život snadno změní v peklo.
kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Mirek12 píše:kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
Nejsem útlocitná anglická vychovatelka, ale takhle kanalózní vyjadřování v psaném projevu je o přesdržku zcela nezávisle na probíraném tématu.
OK2WY
JirkaA píše:Mirek12 píše:kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
Nejsem útlocitná anglická vychovatelka, ale takhle kanalózní vyjadřování v psaném projevu je o přesdržku zcela nezávisle na probíraném tématu.
Já bych se tebou asi souhlasil, ale - mám jednoho zmetka, co mi dluží asi 15 tis. Odsouzenej, má mi to zaplatit. Soukromá vymahačská firma to z něj tahá po 120 korunách. Občas. Náš posranej stát vůbec nezajímá, co mají jeho občani k řešení, že za to, že platím daně mi má pomoct vymáhat mý práva, který mi notabene i soudně uzná. Kvůli 15 litrům bych ho klackem přes hlavu nevzal, ale kaká mě to na každým kroku. Takže reakci Mirka12 asi i chápu ( i když ve slově keci má asi hrubku.
Naposledy upravil(a) AR1 dne sob 11.12.2010 21:40, celkem upraveno 2 x.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1 píše:JirkaA píše:Mirek12 píše:kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
Já bych se tebou asi souhlasil, ale - mám jednoho zmetka, co mi dluží asi 15 tis. Odsouzenej, má mi to zaplatit. Soukromá vymahačská firma to z něj tahá po 120 korunách. Občas. Náš posranej stát vůbec nezajímá, co mají jeho občani k řešení, že za to, že platím daně mi má pomoct vymáhat mý práva, který mi notabene i soudně uzná. Kvůli 15 litrům bych ho klackem přes hlavu nevzal, ale kaká mě to na každým kroku. Takže reakci Mirka12 asi i chápu ( i když ve slově keci má asi hrubku.)
takové pohledávky se dávají jiným lidem. at se na mě tady rozčilují že jsem sprostej a vulgární ale, až poznáte jak sou tady chránění takový šmejdi a le co víc lidi jim to nechávají projít a proto to tak kvete!!! a že Jirku A taky někdo pěkně ošklube což mu nepřeji tak bude mít stejně slovník ale možná to nenapíše na forum
Já vím, ale zase, nehodlám rozpoutávát kvůli 15 tis nějakou válku. Ono je všechno "odsaď pocaď", já ho nechám seřezat, on mi to někdo vrátí, nebo někomu v rodině, a už se to roztáčí a nikdo to nezastaví. Příště si dám pozor, "moje" agentura ho bude pořád prudit a jedeme dál.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
JirkaA píše:Mirek12 píše:kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
Kíííííd, přece ho nechceš zabít, rozřezat cirkulárkou a zahrabat jako v americkém filmu.
Přece ho na úvod stačí nechat žít, neamputovat nu ruce, nohy...., jde to v klidu dořešit, stačí ho přizabít
AR1 píše:Já vím, ale zase, nehodlám rozpoutávát kvůli 15 tis nějakou válku. Ono je všechno "odsaď pocaď", já ho nechám seřezat, on mi to někdo vrátí, nebo někomu v rodině, a už se to roztáčí a nikdo to nezastaví. Příště si dám pozor, "moje" agentura ho bude pořád prudit a jedeme dál.
V klidu,
"moje " agentura mu řekne že tak se to nedělá, je to neslušné. Myslím, že to bude stačit.
JMalik píše:JirkaA píše:Mirek12 píše:kluci vůbec ses tím čuráken nesete a okamžite na cajti podat trestní oznámení na toho šmejda.. at má zápis takovech zmrdá je potřeba se pomale zbavovat. já mám dneska už aji soudní rozhodnutí, a člověka na pohledávky, je to sraní ale taková kurva se musí léčit , ale za takové peníze dojet osobne omknout situaci od baráku chytnout pod krkem a to se člověk pěkne zasere ... takovy keci jako přes kopírá od jednoho zmrda , aby smplatil jedne dluhu obere další lidi a tak dokola.. a řešit hnedka v pondělí žádné odklady!!
Kíííííd, přece ho nechceš zabít, rozřezat cirkulárkou a zahrabat jako v americkém filmu.
Přece ho na úvod stačí nechat žít, neamputovat nu ruce, nohy...., jde to v klidu dořešit, stačí ho přizabít
![]()