Pripojenie FUTABY T8FG ku AFPD
Pripojenie FUTABY T8FG ku AFPD
Ahojte,
mam original AFPD s origos ovladacom (vysielacom). Vsetko mi samozrejme behalo.
Dnes od rana mam novu FUTABU s kablom GWFSM002 a neviem ju rozchodit. Win XP uz o nej vedia, ale po spusteni AFPD nic. Nevie zdetekovat komander. Musi byt ku kablu nejaky driver? Alebo musim este cosi najprv nastavit vo vysielaci?
Vdaka za pomoc
mam original AFPD s origos ovladacom (vysielacom). Vsetko mi samozrejme behalo.
Dnes od rana mam novu FUTABU s kablom GWFSM002 a neviem ju rozchodit. Win XP uz o nej vedia, ale po spusteni AFPD nic. Nevie zdetekovat komander. Musi byt ku kablu nejaky driver? Alebo musim este cosi najprv nastavit vo vysielaci?
Vdaka za pomoc
Akoze si mam prepnut vysielac do rezimu "ziak". Ale to neviem. Z navodu som sa docital, ze:
REŽIM TRAINER JAKO ŽÁKOVSKÝ VYSÍLAČ Pokud chcete vysílač konfigurovat jako žákovský, musí být režim Trainer vypnutý a jednotlivé funkce nastaveny na „AUS“ (VYP).
A takto to mam automaticky, nie? V podstate sa mi do toho prepne vysielac automaticky po zasunuti kabla. Ci?
REŽIM TRAINER JAKO ŽÁKOVSKÝ VYSÍLAČ Pokud chcete vysílač konfigurovat jako žákovský, musí být režim Trainer vypnutý a jednotlivé funkce nastaveny na „AUS“ (VYP).
A takto to mam automaticky, nie? V podstate sa mi do toho prepne vysielac automaticky po zasunuti kabla. Ci?
Ano. Vdaka. A ak mozem este by som dal jednu otazku. Hram sa teraz s tym novym radiom a jedna vec ma prekvapuje a neviem si s tym rady. Ked nakonfigurujem novy model, tak mam stale na pravom ovladaci (plyn, kridelka) rozsah serv 100-89. A nie 100-100. Ked kridelka, alebo plyn priradim na iny ovladac, tak je to ok. Proste iba na osi J1 a J2 je takyto rozsah. Samozrejme som pozrel koncove body, diferenciacie... Preco je to tak? Je to normalne? , alebo som iba nieco niekde nezapol, nevypol?