zhavici trubka..jak na to?

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vozembouch

zhavici trubka..jak na to?

#1 Příspěvek od vozembouch »

nazdar hosi..ee mam trochu zacatecnickou otazku, ale nechci nic pokazit, radsi se budu blbe ptat nez potom zurit nad necim co jsem domrvil :lol: :lol:
mam zhavici trubku, tu delsi, a mvvs 7.5 se svickouC6S..jak se ta trubka nasazuje na svicku, tak aby to tam samo drzelo... jakej je tam princip? :oops: ...ja vim je to blby, ale skratka nechci to rvat silou a nejak mi to nejde....tak dik
IK33
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od IK33 »

No ono to má na telíčku na tej strane kde je prívodný kábel taký krúžok pod ktorý strčíš ukazovák a prostredník a palcom pritlačíš za hlavičku smerom k tomu krúžku. Tak ako keď striekneš z injekčnej striekačky. Na konci tej trubičky by sa mal vysunúť von taký štipec ako na oberanie hrušiek a v tejto polohe to nasuň na sviečku a uvolni ten krúžok čo držíš medzi ukazovákom a prostredníctvom, pričom palcom stále pritláčaš trubku ku sviečke. Ak Ti ani toto nepomôže skús lietadlá na gumičku alebo volné modely. :) :) :roll:
vozembouch

#3 Příspěvek od vozembouch »

boha jak rozpravku si mi to napisal... :lol: :lol: ne vazne krasne vysvetlenie, ale zase blbecek nie som...viem ze takto ...len mi to fakt neslo bez pouzitia vacsej sily...tie celuste nie su este dostatocne roztiahnute tak som sa kcel uistit..dakujem velmi pekne za odpoved :D
IK33
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od IK33 »

Už som sa zľakol, že si fakt také nemehlo. Ono tie čeľuste treba pri niektorých trubkách ak nejdú nasunúť na sviečku, vo vysunutom stave trošku roztiahnuť, ale ozaj len trošku lebo by ich tá strunka nemusela na sviečke dostatočne stiahnuť a kolík by potom nemusel dobre držať.
vozembouch

#5 Příspěvek od vozembouch »

hej hej uz sa mi to podarilo..ide to tam tazsie ale ide to ..treba tu spicku trochu nasmerovat a silnejsie zatlacit...tak vies taketo veci ak sa nestretavam s modelarmi nemam kde pochytit :lol:
ztnext

#6 Příspěvek od ztnext »

:lol: :lol: :lol: Napsal to opravdu krásně, teď už to pochopí i ten, kterému to bylo předem jasný.............. :lol: :lol: :lol:
Joker
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Joker »

Zdravím, prosím tě nestartuj ten motor rukou, nebo Ti to usekne palec! Hi :D
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“