Simulator - AEROFLY
vybereš si dvě éra(né každé umí vlekat)tedy jako I. motoráka třeba toho žlutého CAPa a jako II. libovolného větroně.Pak až je oba budeš mít na dráze zmáčkneš " F " a pokud se ti éra za sebe nezařadí neni to vhodné éro pro vlekání můsíš vybrat jiné.Pokud se ti seřadí a schází šňůra tak zmáčkní "7" pozor musí být zapnutí "NumLock" a znova "F" a už to pofrčí jam má
Tohle nastavení je default po instalaci.
- Richard král
NO JO ALE jak děláte aby jste mohli ovládat i vlečnou i větroně. zkoušeli jsme s kamošem připojit dva převodníky a nějak se nám ten druhý nechytal při tom ale každý sám létáme na svém PC bezproblémů.navíc to rozdělení obrazovky je tak trochu na prd ale to bych překousnul. víte někdo jak zajisti ovládání dvěma vysílači na jednom PC. nebo dá se to spojit po síti,netu? nebo tak nějak?? díky Ríša
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
no s cestinou je to zbytecne. Ja sem na to rozchodil moji vlastni vysilacku primo cez LPT port. Jedine co mi nefunguje dobre je podvozek. Jelikoz pri serizovani vysilace se simulatorem chce po mne stredni polohu, kterou vlastne podvozek nema, tak mi ho zasune jen do pulky.
Ale spis bych poterboval poradit zda nemate nekdo do AFD model P-38, na velikosti v podstate nezalezi i kdyz by bylo fajn kdyby byla troska vetsiho razu.Dikes
Ale spis bych poterboval poradit zda nemate nekdo do AFD model P-38, na velikosti v podstate nezalezi i kdyz by bylo fajn kdyby byla troska vetsiho razu.Dikes
NOVÉ MODELY
Nevíte někdo kde by se daly stáhnout nová letadla do AP.
díky moc
díky moc
Re: Aerofly Professional Deluxe - čeština
Death píše:Zdravím - nevíte kde se dá stáhnout čeština do simulátoru APD ??
Díky moc...![]()
flyhawk píše:... Jelikoz pri serizovani vysilace se simulatorem chce po mne stredni polohu, kterou vlastne podvozek nema, tak mi ho zasune jen do pulky...
Mam USB od Pelikana a Hitec vysilace kde je podvozek na prepinac. Prepinac nema stredni polohu a naprosto bezproblemu mi zasouva podvozek. Staci jen pri kalibraci v AFP prepnout "tan a zpet" a chodi to jak ma.
Jediny kamen urazu je pokud si kalibrujes vysilac i jako herni ovladac v samotnejch windoze. Pokud to udelas pak kalibrace v simu zlobi a nebo je primo nemozna.
AFPD - Aircraft I & Aircraft II
Richard král píše:NO JO ALE jak děláte aby jste mohli ovládat i vlečnou i větroně. zkoušeli jsme s kamošem připojit dva převodníky a nějak se nám ten druhý nechytal při tom ale každý sám létáme na svém PC bezproblémů.navíc to rozdělení obrazovky je tak trochu na prd ale to bych překousnul. víte někdo jak zajisti ovládání dvěma vysílači na jednom PC. nebo dá se to spojit po síti,netu? nebo tak nějak?? díky Ríša
Ahoj
Dnes som prvy krat vyskusal lietat vo dvojici. Pouzili sme gamepad od HAMA do usb a druhy bol vysielac graupner mx-12 cez DSC kabel do usb.
Aerofly Deluxe ich obe hlasi ako analogove joysticky. Obe bolo nutne nakalibrovat a navolit im kanale ku funkciam. To znamena ze kazdy joystick musi mat svoju konfiguraciu v controls.Tak isto bolo nutne prejst obe kalibraciou.
Tak ma napadlo ze skoda ze nemoze dojst ku kolizii lietadiel. Inak naozaj keby to slo hrat aj po sieti mohol by sa lietat virtualny kombat.To by bola bomba a netreba nam uz EPP
Mozno som pomohol mozno nie ale urcite to mne funguje...
A myslite ze by slo kdyz mam na pc 2 monitory poslat vystup kazdeho pilota zvlast? Co jsem videl tak ve dvou to stale sleduje toho prvniho a druhy se musi hlidat aby nevylit z obrazu... Asi se daji nastavit i jine pohledy ale nak jsem se tim zatim nezabyval. Otazka uz tu padla: Chodi to po inetu? Myslim ze ne ale pokud nekdo vi o opaku tak sem s tim 
- Black Blade
Problém s modely do aerofly
Stáhnul jsem si pár modelů do aerofly ale kdyz je nainstaluju tak je ale nemuzu nijak pouzivat ve výberu modelů nejsou nevím vůbec co stím kdyby kdokoli vedel co s tím tak prosím poradte
Re: Problém s modely do aerofly
Black Blade píše:Stáhnul jsem si pár modelů do aerofly ale kdyz je nainstaluju tak je ale nemuzu nijak pouzivat ve výberu modelů nejsou nevím vůbec co stím kdyby kdokoli vedel co s tím tak prosím poradte
to aj mne robi ak to mas original tak si stiahni update najnovsi ak nemas a mas cracknutu mas smolu
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
no uz idu tie co nesli kopec to napisal dobre ale pri niektorych modeloch mi robi ze s nimi lietam tak 2 minuty potom mi komp napise nejaky error a restartne sa je to modre pozadie a biley text cez cely monitor ale neviem co to je nestiham citat 
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.