Kenny:
Samozrejme moje nastaveni tim padem nemuzes pouzit, napsal jsem to jen jako priklad pro nekoho, kdo ma podobny nastaveni jako ja a jako jakejsi postup co menit aby se clovek dostal k co nejpresnejsimu vysledku pokud ma v reale nastaveni jiny.
Tim padem pro tebe treba tech 115 cyclic tuning nebude sedet. Ostatni veci asi ano. Cyclick tuning si nalad podle sve heliny, ale problem je v tom, ze neco zkusis na letisti a nez prijdes dom a sednes k simu, tak uz nemas takovou odezvu. Proto jsem i ja nakonec zvolil mereni stopkama... ze jsem to mel dobre uz podle pocitu beru spis jako nahodu.
Jeste se da laborovat s dalsima x vecma, ale zas tolik me to nebavi...

Treba by to asi chtelo trosku snizit setrvacnost listu, protoze i kdyz jsem zvedl vahu na 0,9 kg tak autorotace je stale na simu prilis ucinna.
Jinak mozna bys sis mohl sjednotit uhly na cyklice, prepokladam ze nizsi hodnotu mas na Elev, tak jsem to mel taky. Ja jsem mel taky uhly rozhozeny, ale sjednotil jsem je, je to lepsi pro piruetovy prvky a v simu to mas taky sjednoceny. (v Real flightu napr. jdou nastvit jiny hodnoty uhlu pro elev a aile)
Ja jsem v realu treba jasne i citil, ze na zada se dostavam bokem o neco rychleji nez pres ocas.
Ale tohle jsou pouze moje teorie, mozna to tak byt vubec nemusi.