Tak jak ta vláda dopadne

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Tak jak ta vláda dopadne

a) VV vysloví vládě nedůvěru a vláda padne
10
26%
b) John podpoří vládu
26
68%
c) John podpoří vládu a rezignuje na ministra vnitra výměnou za rezignaci policejního prezidenta
2
5%

Celkem hlasů: 38

Zpráva
Autor
zdzd

#31 Příspěvek od zdzd »

Doktor píše:Nejsmutnější na tom asi je to, že Ti poslanci jež včera vládu za daného stavu podpořili u mne osobně ztratili veškerý morální kredit (né že by asi ještě nějakej měli). Pokud svým hlasem vládu podpořili, tak vlastě dali najevo, že vše je v pořádku a nic se vlastně neděje.

"Vtipné" je ovšem to, že ti co vládu chtěli shodit, jsou na tom ještě hůř. Zmanipulovaných výběrových řízení, kakaových Bobů, čistorukových Stáníků, kočičáren a podobných věcí má na kontě víc, než všichni ostatní dohromady. Takže neřve proto, že by chtěli uklízet, ale proto, že by rádi větší přístup ke korýtkům.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Doktor »

>zdzd
O tom žádná. Tady barva partaje nehraje vůbec žádnou roli.
psena
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od psena »

To je smesny, nechapu jak si nekteri muzou prat svrzeni soucasne vlady...
To co se deje vsude v takovych mistech kde se rozhoduje, se deje porad a politicka prislusnost na to deni nema zadny vliv.
Daleko vic nam skodi volicska nestalost nasich obcasu, nekoho zvoli a za par mesicu zmeni svuj nazor 5x. Nevim jestli za tim stoji neschopnost nasich politiku, nebo spis blbost nas volicu. Kazdeho pulroku jina vlada opravdu nic neresi, ekonomicky je to urcite minus.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Doktor »

psena píše:Daleko vic nam skodi volicska nestalost nasich obcasu

Myslíš tu, která nedovoluje už asi dvacet let zvolit jinou stranu než modrou, oranžovou a červenou? Tady si já myslim, že je stálost bohužel snad neotřesitelná.
Velká naděje se vkládala do VV. Jakožto zatim nezkažené politické strany. Teď mohla VV dokázat jak to s korupcí myslí vážně. Dokázala. Když dostanem křeslo policejního prezidenta, tak budem dělat jako že se nic moc nestalo, podržíme Nečase a příště už s tou korupcí fakt něco uděláme. Tohle bylo si myslim jasné gesto pro jejich voliče. Tim samozřejmě nechci říct, že kdyby vládla ČSSD, tak by to vypadalo jinak. Nevypadalo.

A jestli za každou cenu držet takovouto vládu, to raději nějaké vládní provizorium. Horší už to asi nebude.
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od RolloThomassi »

Vláda schválila nominaci expremiéra Mirka Topolánka (ODS) na post ředitele Mezinárodní energetické agentury (IEA)

prima trafika no ni .

Problém je , že vláda není ten , kdo určuje kdo má žít a kdo chcípnout.

Ti , které jsme zvolili jsou jen nastavené tváře ,které schytají políček , aby jejich loutkoherci získali ve Forbesu místo 245 - o pozici víc , než vloni. Jak malicherné. A jak moc by se loutky chtěly podobat svým vodičům . V CZ jich je 12 , globálně 17 ( nevim , jestli z tech dvanácti lokálních hráčů je někdo mezi těmi sedmnácti . Možná Trautenberg

traut = Švarc

lidé bděte. a kurva čtěte - víc , než jen pllky v diskuzích.
zdzd

#36 Příspěvek od zdzd »

Doktor píše:Velká naděje se vkládala do VV. Jakožto zatim nezkažené politické strany.

Upřímně: Vkládat velkou naději do té strany mohli jen opravdu velmi naivní voliči.
Tompe
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Tompe »

A ti nenaivní volí co ?
Furt ty samé x-krát odhalené kmotromafiány jako věrný fanklub.
Nebo jak to chceš rešit ?
Naivně veřit že se ti mafianí mobilizací očistili nebo že když se přelijou do nové top strany jsou z nich hned jiní a čestní politici ?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JirkaA »

Snažím se zachovat střízlivý pohled nezatížený senzacemi se zdělovacích prostředků. Mám drobnou zkušenost, celkem tři volební období v zastupitelstvu malé obce, z toho jedno jako místostarosta (neuvolněná funkce, za nepatrnou almužnu ve svém volném čase). Z těch dob stoprocentně a na vlastní kůži vím, že i kdybych si prst v pr*eli zlomil, kdybych lidem za svoje vlastní peníze nechal pozlatit kliky u dveří a já nevím co ještě, stejně v takovéhle funkci bude každý zloděj, lump, gauner a mafián. Jediný úplatek, který mi kdy byl v životě nabídnut, byla zrovna tehdy flaška mizerné slivovice, dotyčný byl odeslán přímo do řiti (nikdy jsem neměl problém s upřímným a nevybíravým vyjadřováním) a tím to haslo. Za dobu, co jsem tam seděl, se v rámci možností nepatrného rozpočtu pro obec udělalo maximum možného. Inteligentnější (bohužel docela malá) část obyvatel to pochopila, méně inteligentnější (většina) dodnes trousí přitroublé poznámky v hospodě a samošce, cože jsme si za tu dobu nahrabali pod sebe a jaký hmotný statky pro sebe za to vybudovali, dodnes kolují konspirační teorie o milionech v našich kapsách (jedna z nejlepších dokonce zmiňuje částky, převyšující součet příjmových stránek rozpočtu za celé volební období) a to samé se vypráví o těch, co tam jsou dnes. Starosta si na jednom konci dědiny prdne a na druhém se už vypráví, jak se pos*al.. Po těchto zkušenostech jsem otráven tupostí většiny a stoprocentně přesvědčen, že je zbytečné házet perly sviním a nemám nejmenší zájem na tom, abych obětoval jedinou minutu svého času pro zbytečnou a idealistickou snahu nějak veřejně prospěšně působit. Nepřinutila by mě k tomu ani miliarda do kapsy a barák na Bahamách k tomu.
Ve státním měřítku to není nějak výrazně odlišná situace. Nechci tvrdit, že všichni špičkoví politici jsou průzračné studánky čistoty, ale házet šmahem všechny do stejné žumpy je opačný extrém. I kdyby, máme tam přesně to, co jsme si zvolili.. A nejvíc řvou obvykle ti, co k volbám ani nejdou..
OK2WY
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od RolloThomassi »

Tak to je přesné ! Malý příklad toho , jak fámy vznikají :
U nás na vsi borci v hospodě založili stranu, hravě sehnali podpisy , na kandidátku dali i člověka , co po dvanácté hodině už nepozná vlastní matku. Kampaň nula , ani letáky , plakáty , nic.
I ptal jsem se , co je pudí k tomu činu , jestli chtějí vybudovat skatepark , nebo opravit kašnu. Řekli mi doslova : " víš kolik peněz je v rozpočtu ? A kolik jich zůstane zastupitelům v kapse ? " Řekli mi i čísla. A byly to miliony.

A souhlasím i s tím , co píšeš v ůvodu : pohled nezatížený senzacemi se zdělovacích prostředků Totiž obraz světa předkládaný médii je jiný , než obraz světa sestavený z výročních zpráv a zápisů z jednání. Přístup k informacím máme , ale mnohem jednodužší je otevřít Rudé právo - novinky.cz a přečíst si , jaký mám mít názor.
Hádejte proč Bakala koupil vydavatelství Economia . Asi sotva proto , že by z toho čuchal větší zisky než z uhlobaronství. Ale prostřednictvím Hospodářských novin může ovlivnit veřejné mínění.
psena
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od psena »

Prilezitost dela zlodeje, byt na stejne pozici, tak se 90% z nas driv ci pozdeji chova naprosto stejne.
S hazenim do jednoho pytle souhlasim, ne vsichni cikani kradou. :)
A zdelovaci prostredky...nedelam si iluze , ze je to to stejny jen v blede modrym.
Kazdej kdo ma jakoukoliv rozhodovaci pravomoc je pod timto tlakem.
Opravdu čest tem, kteri maji silu odolat.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Doktor »

JirkaA píše: A nejvíc řvou obvykle ti, co k volbám ani nejdou..

Předpokládam že je to reakce hlavně na mě.
Já nejsem starej ani mladej. Jestli si dobře pamatuju, tak od 18 let sem nevynechal jedinou možnost svým hlasem nějak ovlivnit politickou scénu. Tak to probíhalo po několik volebních období. V té době sem měl ten samej názor na nevoliče asi jako Ty. Bohužel při letošních volbách sem došel k závěru, že už k volbám nemá cenu chodit, protože svým hlasem ovlivnim leda tak velký ku... . 80% hlasů stejně skončí ve stranách které nám už všechny dokonale předvedli co umí. Zbytek hlasů je rozmělněn v celé zbývající spektrum stran. Tudíž ztracen. Pochopil sem tak, že většina obyvatelstva je prostě spokojena se stávajícím stavem věcí a rozhodl se na volby rezignovat.
Každopádně s Tebou sdílím názor, že ten kdo nevolí ať drží hubu. Takže o politice už ani nepípnu. :wink:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od JirkaA »

Doktor píše:
JirkaA píše: A nejvíc řvou obvykle ti, co k volbám ani nejdou..

Předpokládam že je to reakce hlavně na mě.

To nebyla reakce na nikoho, to bylo smutný konstatování.
OK2WY
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Doktor »

Já se omlouvam že ještě reaguju na tohle vlákno, ale mohla by to být taková krásná tečka.

http://www.novinky.cz/domaci/221259-kla ... hrade.html

Takhle se dělá politika na top úrovni! :wink:
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“