Zálet v Hradci Králové a okolí
Zálet v Hradci Králové a okolí
Zdravím přátelé,
Postoupil jsem o level výše a pořídil si T-REXe 450 Pro Super Combo. Našel by se v Hradci Králové a okolí někdo, kdo by mi pomohl se záletem a nastavení vysílače DX6i?
Díky Sheldor
Postoupil jsem o level výše a pořídil si T-REXe 450 Pro Super Combo. Našel by se v Hradci Králové a okolí někdo, kdo by mi pomohl se záletem a nastavení vysílače DX6i?
Díky Sheldor
Sheldor píše:Peteer píše:Odkud přesně jsi?
Já bydlím přímo v HK, ale není pro mě problém dojet do blízkého okolí...
My létáme na letišti mezi Chrudimí a PCE, jinak v HK zkus pana Čápa z JINA
kdyby si chtěl přijet do Chrudimi také by to šlo, ale já létám s Aurorou. Také je důležitý mode - jaký létáš?
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Peteer píše:Sheldor píše:Peteer píše:Odkud přesně jsi?
Já bydlím přímo v HK, ale není pro mě problém dojet do blízkého okolí...
My létáme na letišti mezi Chrudimí a PCE, jinak v HK zkus pana Čápa z JINA
kdyby si chtěl přijet do Chrudimi také by to šlo, ale já létám s Aurorou. Také je důležitý mode - jaký létáš?
Do Chrudimi bych klidně přijel a budu rád za každou radu a pomoc. Mám t-rexe pro super combo.
ahoj, já jsem přímo HK, jestli máš mod 1 nebo 2 mi moc nevadí na zálet, přehodíme to jen softwarově, pružiny mi nevaděj jak jsou pro mod 2, pošli kontakt do sz, nebo se stav u jirky čápa v jinu, když to nevezme, dá ti na mě kontakt a nebo se stav v gesu na prodejně, tam jsem já. A myslí m že i kluci viz výše "Peteer" ti rádi pomůžou, známe se (jinak tě Peteere zdravím
a všechny "chrudimáky")