Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2296 Příspěvek od Digis »

co tam budeš dělat, skoro celý dopoledne bude sněžit a vitr 7m/s.. Sice mám nabito, ale asi to vynechám :(
paveld

#2297 Příspěvek od paveld »

Krásné vánoce všem Helimaniakům :D :D :D
Pavel D
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2298 Příspěvek od Digis »

paveld píše:Krásné vánoce všem Helimaniakům :D :D :D
Pavel D

Díky i tobě :D
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2299 Příspěvek od prtka »

No má pravdu předsedo. Zatím bych chvilku vyčkal než se to přežene.
A jak zpívá Michal Tučný : Ani mráz ani déšť ani vítr na Helimaniacsy neplatí..... :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2300 Příspěvek od Digis »

prtka píše:No má pravdu předsedo. Zatím bych chvilku vyčkal než se to přežene.
A jak zpívá Michal Tučný : Ani mráz ani déšť ani vítr na Helimaniacsy neplatí..... :D

Když se podíváš na radar, tak to vypadá na celý dopoledne, ale horší je ten vítr, ten bude dost hnusnej :cry:
Penax

#2301 Příspěvek od Penax »

No to je na posra.. Ted se koukam z okna a fakt zacina padat. Ach jo tak asi nic. Tak mi nezbyva nic jineho nez se opet zacit prezirat. Vcera uz me bylo spatne.
Stastny a vesely.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2302 Příspěvek od Digis »

Včera odpoledne když jsme šli poslechnout koledy na hřbitov tak jsem po cestě smutně koukal na hřiště a dcera povídá, tati co se tak koukáš na hřiště vždyť tam žádný fotbal nehrají a manželka, jak už mě zná povídá, ale houby na fotbal on určitě kouká jak by se tam krásně lítalo :lol: :lol: :lol:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2303 Příspěvek od prtka »

Ty jo Penax :roll: . Asi jsme měli jít o půl osmé :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2304 Příspěvek od Digis »

prtka píše:Ty jo Penax :roll: . Asi jsme měli jít o půl osmé :D

Kluci to by vám nepomohlo, já jsem vzhůru od sedmi a už začalo poletovat a hlavně už byl vítr.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2305 Příspěvek od prtka »

A to jsem je tak krásně nabil. A abych neměl málo tak všechny.

Futaba
UCH

#2306 Příspěvek od UCH »

Taky přeji Všem šťastný a veselý vánoce. :D
Na lítání to dnes asi nebude, přežírat mě nebaví, vydržím oběd u bábiny a odpoledne hopky dupky do posilky a budu se modlit aby byla volná tělocvična, beru s sebou Horneta :D
Zkusím se tam zeptat jestli by tam třeba nebylo dneska večer nebo zítra nějaký volno pro pacienty s mixérama..
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Penax

#2307 Příspěvek od Penax »

Digis píše:Včera odpoledne když jsme šli poslechnout koledy na hřbitov ... :lol: :lol: :lol:

To Digis:
Uz si chodis vybirat flek. :lol:
Ja uz mam vybranej. V Zidenicich hned u spodniho vstupu na levo to aby zena nemusela chodit do kopce a dobre si to pamatovala. Jo, ja vim stejne za mnou chodit nebude. Ale kdyby nahodou, tak to prece potesi.

Nevim, nevim prestava padat. Potreboval bych vyzkouset toho Coptera a Rexe s jinym lupenim. Nebute te mi to samozrejme verit, ale tyhle listy http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12900 se zdaji byt docela dobry pro Beasta. Alepon podle zaveseni (vyvazeni).
Naposledy upravil(a) Penax dne sob 25.12.2010 10:40, celkem upraveno 1 x.
psena
Kontaktovat uživatele:

#2308 Příspěvek od psena »

Tak jsem si dnes privstal.. tak jak to vypada?
Kdyz se divam z okna, tak nic nepada...jen ten vetrik v tom mrazu bude neprijemnej....
Stejne mam nabity jen dve baterky, ale asi je pojedu vylitat, ale az na 11hod at jsem probuzenej :lol:
Penax, Error: Video uz o 300% lepsi, je videt ze ti to tolik nevibruje jak me :lol: a da se na to divat. Nevidel jsem z vrtulniku v tehle velikosti a s touhle kamerou moc lepsich videi...casto jsou podobne jak jsem to mel ja.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#2309 Příspěvek od Digis »

Penax píše:
Digis píše:Včera odpoledne když jsme šli poslechnout koledy na hřbitov ... :lol: :lol: :lol:

To Digis:
Uz si chodis vybirat flek. :lol:

Zatím ještě ne :) ale hrají tam vždycky na štědrej den muzikanti, je to příjemná změna proti pobytu v Brně a nebo v obchodních centrech, kterým se vyhýbám jak můžu.
psena
Kontaktovat uživatele:

#2310 Příspěvek od psena »

Tak jsem vysel ven a zaclo snezit...tak jsem to u auta otocil a s vedomim , ze jsem usetril 50 kc za benal si jdu dat 3 baterky na simu :?
Venku je pocasi, ze by ani modelare ven nevyhnal :)
Zamčeno

Zpět na „Kluby“