Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Nemáte někdo na půjčení/koupení nějaký rychlý vrtulkový 9g servo? Zatím nemůžu sehnat nový vrchní díly krabičky na Ino-Lab D201HB, tudíř GAUI je nelítatelnej. Helimania má zavřeno až do 2.1.2011. Zítřejší hala je ohrožena!
BTW: co lítáte na ocase Trex450?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz píše:Nemáte někdo na půjčení/koupení nějaký rychlý vrtulkový 9g servo? Zatím nemůžu sehnat nový vrchní díly krabičky na Ino-Lab D201HB, tudíř GAUI je nelítatelnej. Helimania má zavřeno až do 2.1.2011. Zítřejší hala je ohrožena!
na trex 450 je tusim DS520 v setove vybave, tohle servo sem dal i na MT.
BTW: mam volne servo Futaba s3154
ma 7.9 g tak prinejhorsim ho dovazis
Logo 600 + spirit
peko.cz píše:Mají to napsaný na obchodě na Pálavském náměstí ... ANO, je to jedno a to samý.
Ať koukám jak koukám, tak podle mě RCmarket normálně funguje a pokud si to objednáš do 14.00 tak ti to přijde během zítřka. Ten nemá s obchodem na Pálavským náměstí nic společnýho. Jenom majitele
Naposledy upravil(a) Digis dne pon 27.12.2010 13:20, celkem upraveno 2 x.
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Takze jak se rika chybama se clovek uci. Konkretne u me to plati dvojnasob.
Vsem co dneska byli na letisti se velice omlouvam. Fotky a videa jsou spatna.
Mel jsem nastveno jine osvetleni (Wolframove vlakno). Takze vsechno je do modra. Takze priste.
P.S.
Ale na zitrejsi halu se dukladne pripravim. To slibuji.
Vsem co dneska byli na letisti se velice omlouvam. Fotky a videa jsou spatna.
Mel jsem nastveno jine osvetleni (Wolframove vlakno). Takze vsechno je do modra. Takze priste.
P.S.
Ale na zitrejsi halu se dukladne pripravim. To slibuji.
Re: Hala Kounicova.
standa_passat píše:Jo a cena 450 na hod.
Poslal , jsem ti soukromou zpravu. P.
Dneska to bylo slušný polítání, počasí super,sešli jsme se v docela hojném počtu a nechyběli ani adrenalinové zážitky.
málem jsem jednou ranou přišel o přibližovadlo i o helinu. 
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Penax:
Vsak se nic nedeje, videi jeste bude..... to se stane, jak jsi tam to Wolframove okno dostal
Neni tam fakt nic videt? Pokud ano a je to modry, tak i tak mam zajem o to svoje kratky video (to posledni), pro soukrome studijni ucely. Dikec!
´
prtka klid, umet pri padu vmanevrovat mezi auto, motorku, me a Uchuv vrtulnik (tohle vse stalo tak 2-3 metry od sebe), timhle vsim prolitnout s rotorem svisle a spadnout az na volnym prostranstvim neumi jen tak nekdo
Vsak se nic nedeje, videi jeste bude..... to se stane, jak jsi tam to Wolframove okno dostal
Neni tam fakt nic videt? Pokud ano a je to modry, tak i tak mam zajem o to svoje kratky video (to posledni), pro soukrome studijni ucely. Dikec!
´
prtka klid, umet pri padu vmanevrovat mezi auto, motorku, me a Uchuv vrtulnik (tohle vse stalo tak 2-3 metry od sebe), timhle vsim prolitnout s rotorem svisle a spadnout az na volnym prostranstvim neumi jen tak nekdo