Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
peko.cz

#2386 Příspěvek od peko.cz »

Error: Díky za zapůjčení serva! Namontoval jsem tvoje S3154 a zítra zkusím Trim Flight s GAUI200 po týdnu "v servisu".
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
error414
Kontaktovat uživatele:

#2387 Příspěvek od error414 »

peko.cz píše:Error: Díky za zapůjčení serva! Namontoval jsem tvoje S3154 a zítra zkusím Trim Flight s GAUI200 po týdnu "v servisu".

v pohode, ja dneska proletl a lgo a hadej ktere sroubky sem zapomel dotahnout. zrovna na vrtulce takze remen preskakoval ale vrtulka furt fungovala. dotahl sem to a paradne se si s logem zalital.

BTW: bud sou baterky mrtve nebo jim nesvedci zima, ale jak titan tak logo byly zdechlejsi. u MT sem okonce pristat a premerit baterku, na idle 1 se MT sotva drzel ve vzduchu.
Logo 600 + spirit
Standapass
Kontaktovat uživatele:

hala

#2388 Příspěvek od Standapass »

[color=red][color=red]Nazdárek. Možná se někdo pozastavuje nad cenou 450 kč. Oficiální cena je 900. Jak jsem psal o několik postů zpět symbolická cena 200 je stále platná ale v so nebo ne bez světla.
Také bude vystaven doklad o zaplacení. Já z toho nic nemám. Prostě dojděte v úterý ve 22 hod. a na závěr se na všem domluvíme. Nechci nikoho odradit a chci se zase něco nového dozvědět. Dík Standa_passat
[/color][/color] :wink:
HTC evo3d
psena
Kontaktovat uživatele:

#2389 Příspěvek od psena »

Peko: no slava...prosimte uz na to do zitrka radsi ani nesahej :lol:

Error: Prockpak jsi teda neprisel dopoledne kdyz jse tam byli?
Baterky dnes byly vylozene zdechly...

Standa: neboj, nas jen tak neodradis, jen nekteri musi do zitrka zprovoznit rozbity stroje :)
error414
Kontaktovat uživatele:

#2390 Příspěvek od error414 »

psena píše:Peko: no slava...prosimte uz na to do zitrka radsi ani nesahej :lol:

Error: Prockpak jsi teda neprisel dopoledne kdyz jse tam byli?
Baterky dnes byly vylozene zdechly...

Standa: neboj, nas jen tak neodradis, jen nekteri musi do zitrka zprovoznit rozbity stroje :)

protoze sem nemel nabite baterky, do pul treti sem stihl nabit 2 do MT a jednu do Loga
Logo 600 + spirit
Penax

#2391 Příspěvek od Penax »

psena píše:Penax:

Vsak se nic nedeje, videi jeste bude..... to se stane, jak jsi tam to Wolframove okno dostal :lol: :lol:
Neni tam fakt nic videt? Pokud ano a je to modry, tak i tak mam zajem o to svoje kratky video (to posledni), pro soukrome studijni ucely. Dikec!
´
prtka klid, umet pri padu vmanevrovat mezi auto, motorku, me a Uchuv vrtulnik (tohle vse stalo tak 2-3 metry od sebe), timhle vsim prolitnout s rotorem svisle a spadnout az na volnym prostranstvim neumi jen tak nekdo :lol:

To blby nastaveni fotaku me tam zustalo z predesleho dne. To jsem jenom doma fotil a zkousel ruzna nastaveni. Jak je videt, nastaveni zustava stejne i pro filmovani. To je tak kdyz clovek nechce pouzivat na vsechno automat. Jeste se na to video kouknu jestli s tim nepujde neco udelat. Ono to je vsechno docela dobry, ale do modra.
Jeste skoda, ze jsem nechytil alespon toho Prtky. To by se mi tedy nepovedlo ani nahodou abych z takovyho hruzostrasnyho padu vyvazl s minimalnimi skodami. Az teda na to origo lupeni.
Hold musi se umet nejen litat, ale i padat.
Na zitra do haly mam uz koupenou trubku a zkusim experiment s novodurovym hledackem. Beda jak to tentokrat neklapne. :evil:
psena
Kontaktovat uživatele:

#2392 Příspěvek od psena »

Takze mas i fotky do modra?
Cos prosimte vcera doma fotil s modrym nadechem? Nejaka romantika? 8O
Jo takovej pad jsem sice mel, vypadal ze se dohromady nic nestalo anakonec jsem vetsinou par veci jeste doma nase a vetsinou byly horsi nez klasicke kraviny. Ale prtkovi jsem zkontroloval snad ve a vypada to, ze je to opravdu v pohode. Nastesti nemel rychlost , ani vysku a jeste dal autorotaci...
To by se taky mohl podivat jestli ten pad tam nemas zachycenej, asi tezko ze? na ten bych se podival i v modre barve :lol:
Penax

#2393 Příspěvek od Penax »

psena píše:Takze mas i fotky do modra?
Cos prosimte vcera doma fotil s modrym nadechem? Nejaka romantika? 8O
Jo takovej pad jsem sice mel, vypadal ze se dohromady nic nestalo anakonec jsem vetsinou par veci jeste doma nase a vetsinou byly horsi nez klasicke kraviny. Ale prtkovi jsem zkontroloval snad ve a vypada to, ze je to opravdu v pohode. Nastesti nemel rychlost , ani vysku a jeste dal autorotaci...
To by se taky mohl podivat jestli ten pad tam nemas zachycenej, asi tezko ze? na ten bych se podival i v modre barve :lol:

Romantiku jsem zazil naposledy na bramborove brigade a to je hooooodne dlouho. Jasne, ze i fotky jsou do modra. Kdyz uz tak uz. Nic nedelam na pul.
Ted jsem zkusil to video prefiltrovat a nechal opravit barvy automaticky. Posilam to na YouTube pak dam odkaz a posoudis sam. Jeste tam mam Ucha a naseho pilota Kamikaze. :lol:
UCH

#2394 Příspěvek od UCH »

Penax: prosím tě kdyby jsi na Youtube nedával to moje video tak mi ho prosím tě vezmi třeba zítra na flešce a já si ho rovnou stáhnu na místě do noťasu. Taky kvůli studijním ůčelúm. Modrá je dobrá :D Díky
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2395 Příspěvek od prtka »

Jsem rád, že se bavíte na můj účet plantážníci :lol: Dnes jsem nestihl ani oběd. Teď jsem dorazil z práce a chystám heli na operaci. Až ji uspím dám si alespoň polévku.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

#2396 Příspěvek od Penax »

To ja mam opraveno. Svete div se na lyzinkach od Procka jsou predznacene diry a ty pasuji jak na CopteraX tak i na HK, epesni zalezitost. Zadni plastovy domek vymenenej za kov. Ted uz se zimy nemusi CopterX bat.
No Prtka moc se nesmej ted jsem upravil Psenovo video, prebarvim Ucha a hned se vrhnu na tebe.

To Psena:
Tak vic uz z toho nedostanu. Je to o dost lepsi, ale ten nadech modre tam porad je. Vsak posud sam.
http://www.youtube.com/watch?v=fsInrPa53Mw
Jinak bys sis mel napsat nejakou sestavu. Abych byl pripraven co prijde.
Kolikrat se clovek ani nestaci divit a nestiha. Jako by ses presouval v case. :lol:
psena
Kontaktovat uživatele:

#2397 Příspěvek od psena »

Penax: Dyt to je uplne v pohode, je to pekny video, dokonce se me to vubec netrha takze se me to v podstate libi jeste vic jak to z te haly :lol: Nechapu jak to bez toho hledacku, muzes tak dobre drzet v obraze... dyt zadnou hajzl rouru nepotrebujes :lol:
Dam si to do sveho vlakna, co tu nekde na RC manii mam. Takovej muj prurez vyvojem. :)
Penax

#2398 Příspěvek od Penax »

Uch:
Tady to mas. Tobe by ta modra nemela vadit. Ladi ti k bunde.
http://www.youtube.com/watch?v=NjpnwKzTydA

Tak ted tedy jeste Prtku.
Jo co se tyka te haly 450 Kc na hodinu je velice slusna cena. Kdyz nas bude 50, tak to neni ani 10 Kc na osobu, coz je pekny. :lol:
error414
Kontaktovat uživatele:

#2399 Příspěvek od error414 »

uch vali :o :o :o
Logo 600 + spirit
UCH

#2400 Příspěvek od UCH »

Díky za video Penax jseš fakt dobrej, rozenej kameraman.
Error: moc teda nevalím, při první baterce mi ty tlačený půl lopasy šly líp, to jsem na zádech přeletěl nad celou plochou před sebou.
Kdybych se pokusil o to co lítá Psena tak ještě před tím než by se to rozprsklo o zem tak já už bych měl ruky jak vánočku a jel bych do úrazovky. :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Zamčeno

Zpět na „Kluby“