Griffin 450 RTF

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od gamer007 »

Už jsem ti psal do SZ. Odkejval jsem Grifina, ale ne tu elektroniku co v tom je. Hned jako první jsem odsoudil gyro v setu, který jsem měl a nedrželo ani za nic. Pak serva na cyklice budou něco jako 3usd china, motor s reglem ani nemluvim. Fakt to rozmysli, protože pro začátky je dost blbý mít helinu který furt někam utíká ocas, nebo škubou serva cykliky, nebo si dokonce motor dělá co chce. Jak jsem psal, když bude čas, tak ti se stavbou můžu pomoct a ten stroj tě příjde na jen o trochu víc než ten set...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
PetaF

#17 Příspěvek od PetaF »

Ten nápad se začátkem na T 600není špatnej!
Já to dal a mám 77 startů od srpna.
Bez rány.
Nechal jsem si to sestavit,napípat a zalítat.
Taky jsem si to nechtěl komplikovat.
T 500 a T 250 jsem si už splácal sám u fungujou stejně dobře.
Já jsem rád,že jsem si nechal poradit velkej cajk!
Ale stálo to jako dvě T 450. To jo
Jen ti malí chcípáci jsou moc živý a jsou naprd vidět.
Navíc to elektro v Grifinovi je fakt xindl.
Tady se podělali serva u dvou ks už v krámu po vybalení=NEBRAT!!!
orlik

#18 Příspěvek od orlik »

no clovek obcas chce vela muziky za malo penazi , skoda ze tu zahralo vela falosnych akordov :lol:

btw .: na tie serva je to divne ze idu v pohode dokial nie su osadene , vtedy ked pohnu cyklikou tak sa asi "jemne " vyhne osa serva ( neviem to lepsie napisat ) a vtedy akoby doslo k oddialeniu potenciometra proste nezosnima spravne polohu a skubne s nim uz zhanam ine

p.s. divne inak toci aj regulator raz zabere v polke raz v jednej tretine a to parovanie vysielac prijimac som este doteraz nepochopil :roll:

p.s.s. tej ochrane proti roztocenie ROTORA NEVERTE :D
maniiax

#19 Příspěvek od maniiax »

orlik píše:no clovek obcas chce vela muziky za malo penazi , skoda ze tu zahralo vela falosnych akordov :lol:

No snad to nebylo na mě :-) Opakuju že nechci šetřit, jen nechci trénovat visení na stroji, kterej by se tím cítil uražen a nevyužit :-)

Jo a dostal jsem nabídku na minititana E325, jetej ale snad v poho.
orlik

#20 Příspěvek od orlik »

nie to bolo na mna mam ten vrtulnk tiez :oops:
revere

#21 Příspěvek od revere »

:( Taktéž mám...Sice vysílač mám svůj DX6i...Ale po po vašem usudku radši překopat redl. a serva... :( a nebo to bude létat????
zablabla

#22 Příspěvek od zablabla »

PetaF píše:Ten nápad se začátkem na T 600není špatnej!
Já to dal a mám 77 startů od srpna.
Bez rány.

Gratuluji, a co všechno už umíš ??
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
PetaF

#23 Příspěvek od PetaF »

Lítat jako s érem. Kromě zad... Tam se pletu. Ale hned jak bude všechna práce hotová,sednu k simu a docvičím to. Slibuju... :-)
zablabla

#24 Příspěvek od zablabla »

PetaF píše:Lítat jako s érem. Kromě zad... Tam se pletu. Ale hned jak bude všechna práce hotová,sednu k simu a docvičím to. Slibuju... :-)

v tom případě i do pozoru, uctivá poklona a klobouk dolů
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
ninja949

#25 Příspěvek od ninja949 »

Ahoj,tak jak sem koukám,jsem na rozpacích z griffina 450.Chtěl jsem si ho pořídit na létání venku a později i na 3D,líbí se mi že už nemá hlavu z plastu a proto jsem si myslel že i víc vydrží.Začátky už mám zmáknuté na 4CH kolibri pro,skvělé polétání přes zimu do obýváku a za bezvětří i ven,velice spolehlivý,přes 200 startů a žádná závada.Prohlídl jsem hodně videí na youtubu s grifinem a hned po vybalení bezproblémově odstartovali,tak mě napadlo jestli to nemůžou být jen dva špatné výrobky.Ale dva ze dvou zde zminovaných je zkoro dost.Informoval jsem se u prodejce,ten mi ho doporučij jako docela spolehlivý,jen že to chce jiný vysílač s přijímačem a doporučil od Walkera 8CH za cca 5000 kč,myslíte že tu chybu s plynem by to vyřešilo?Ještě jsem pokukoval po Beltu V2,o trošku menší a v plastu,a pak po skyartec ninja400.Co si myslíte o těchto strojích?Díky za odpovědi
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od gamer007 »

Kupovat radio od Walkery za 5tis je blbost, to radši DX6i nebo DX7 bazar. Koukni do vlákna HK450TT PRO který se tu rozšiřuje a zkus si spočítat kit plus elektroniku a bude to o dost spolehlivější než ten setovej Griffin...
Futaba T8FG,GT3C
ninja949

#27 Příspěvek od ninja949 »

pro gamera

můžu se tě zeptat čím by jsi tu HK vybavil,aby to spolehlivě létalo,ale bylo to cenově rozumné?Přiznám se,já se v tom moc neorientuju
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od gamer007 »

Podívej do toho vlákna co jsem psal, tam už jsem to rozepsal. A jestli chceš dobrý radio za rozumný peníze, tak ti mohu nabídnout mou DX7 i s nějakým přijímačem. Jestli máš zájem můžem si pokecat přes SZ...
Futaba T8FG,GT3C
ninja949

#29 Příspěvek od ninja949 »

koukal jsem na tu tvojí vysílačku,docela pěknej kousek.Proč jí prodáváš?jaký by k tomu byl přijímač a Kolik by byla cena?
maniiax

#30 Příspěvek od maniiax »

řekl bych, že gamerovi se líbí AURORA :-)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“