Posta z honkongu z HC
Dph
Zdravím má už někdo skušenost viz nové nařízení ohledně DPH nad tuším 22euro.A dál pokud objednám zHC z německého skladu podléhá to dph nebo ne?dík za odpovědi Pavel
Re: Dph
pate píše:Zdravím má už někdo skušenost ...
Četl jsi poslední alespoň 3 stránky tohoto topicu?
Re: Dph
pate píše:Zdravím má už někdo zkušenost viz nové nařízení ohledně DPH nad tuším 22 euro. A dál pokud objednám zHC z německého skladu podléhá to dph nebo ne?dík za odpovědi Pavel
Mezitím co ses probudil došlo v parlamentu ke změně.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=34316&start=25
tak že
jsem to znovu pročetl a krom asi jedné z´mínky na můj dotaz není relevantní odpověd ptal jsem se na osobní zkušenosti s dph a ne na problémy se spožděním balíků a dodací lhůty a co se týče skladu v německu ani slovo
sorry
že nemám čas to tu prohledávat ale jsem rád že se tu vždy najdou milí a ochotní lidé kteří mi odpoví na hloupé otázky a i ti co nelitují psaní a porádí jak najít odpovědi s díky všem Pavel
Není to teď, bude to až od 1.dubna.
Ale klid, ten vyšší limit 150EUR nebyl odjakživa , ale pouze dva roky zpět. A před tím taky balíky sem-tam prošly. Nebude tomu jinak. Celníků bude míň a platy budou mít taky menší. Co jsme si zvolili , to máme.
Ale klid, ten vyšší limit 150EUR nebyl odjakživa , ale pouze dva roky zpět. A před tím taky balíky sem-tam prošly. Nebude tomu jinak. Celníků bude míň a platy budou mít taky menší. Co jsme si zvolili , to máme.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
galnar píše:Moje lipolky a nabíječka z 16.12. se hlásily u Swiss post 21.12. jako "mailed" a zatím ještě čekám.. Druhej drobek s pár prkotinama za cca $12 byl dneska zaplacen. Zajímalo by mě, co dojde dřív.
Můžeš si jen tak ze srandy nechat v nějaké věštírně třeba vyložit karty na to, který den konkrétně přijde který balík. Schválně jak moc budou v té věštírně s tou předpovědí blízko.