prosím o radu kam jít s větroněm na svah? Nejlépe Praha-východ nebo něco takového.
Raná je na to abych to jednou hodil rozbil a jel zase domů moc daleko
Díky za info

kocour píše: Na Zdejcině je dost malý sklon svahu, aby se polomakety větroňů udržely při slabším větru. Na to je dobrá ta elektrika v čumáku.
were píše:kocour píše: Na Zdejcině je dost malý sklon svahu, aby se polomakety větroňů udržely při slabším větru. Na to je dobrá ta elektrika v čumáku.
Jj, proto jsem psal ze Zdejcinu spis ne a rozhodne jenom pri silnejsim vetru.
Ale jinak my ten svah mame moc radi a kdyz funguje termika je to krasne politani.
Na te skale nad Suchomasty jsme jeste nebyli, jestli to nekdy budu zkouset tak jen s nejakym vozembouchem, ale verim ze to tam nosi luxusneJa jsem ale spis na ty mirnejsi svahy
kocour píše:pepin: Na tu skálu se lze vyhrabat jakýmsi traverzem, i tak se leze snad 45 stupňů do kopce. Moji kolegové tam nechávali na stromech značky ze stuh, cesta je trochu (jen trochu) prošlápnutá. Já jsem používal trup od Discuse jako hůl, ale pak jsem hodně dlouho dloubal svinstvo z háčku pro aerovlek. Pak se dam dá jít prakticky po hraně svahu od Suchomast. Nebo nechat auto u uzavřené odbočky k lomu ( to bych se ale neodvážil) hned za vápencovým lomem, když se přijíždí od Berouna a střihnout to přes pole. Ale když to vylezu já v 67 letech, neříkej, že se nedokážeš pro své hobby trochu obětovat. K té Zdejcině - před několika lety jsme tam lítali víckrát, ale náš předseda má k tomu kopci nějakou averzi. Pravděpodobnost, že vítr zeslábne a větroň se neudrží, je bohužel dost velká.