Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
IP nema spolecne s zadnym ze zdejsich uzivatelu, pouzite adresy jsou z oblasti Hradec Kralove - Rychnov nad Kneznou. Takze pan Subrt z Noveho Mesta na Morave to nejspis nebude (ale mozna se prestehoval, nebo pouziva nejake metody k zatajeni prave IP,....).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Vy jste úplně vypatlaný, můžu vás ujistit, že nejsem ten rádoby podvodník. Když jsem dostal silné podezření, že mi peníze přinejhorším ukradl, tak jsem po něm začal pátrat a našel tohle fórum a zaregistroval se zde. Ten odkaz na modelbazaru už jsem našel v pondělí a musím uznat, že si teda vybudoval opravdu "důvěryhodnou" pověst. I když mi peníze nakonec vrátil už bych mu předem žádné neposlal. A ta moje "naivita" jak vy říkáte mi zajistila, že mám peníze zpátky. Nehledě na to, že mám na profilu uveřejněný svoje stránky a to by na Michala moc nesedělo. Navíc Michal neměl důvod zakládat Salamana, když se diskuze skoro na měsíc zastavila a pak by jí znovu takhle rozpoutal? (Zrovna mám jinou IP adresu jsem na intru v Hradci kdyby to někoho zajímalo) 
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 18:58, celkem upraveno 1 x.
Nic nebude...Jaký si to uděláš,takový to máš! Michalmysak123 píše:Zdravím.Chci se vyjádřit k celé vzniklé situaci.S půjčováním dalších a dalších peněz jsem skončil.Hodlám celou situaci řešit tím způsobem, že peníze začnu vracet příští týden.Udělal jsem si seznam pohledávek a postupně budu podle tohoto seznamu vracet platby na vaše bankovní účty.
Nejdříve přijde na řadu: Qwerty, Billy Bob Bean, Salamon ,poté budu vyplácet další.Jsem si plně vědom do jaké situace jsem se dostal, ale chci to nějak vyřešit.Prosím o podporu z vaší strany.Děkuji.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Mít tady pátý příspěvek a starým pardálům spílat .....hmmmmm......odvaha ti teda nechybí -jen co je pravda.......Salaman píše:Vy jste úplně vypatlaný, můžu vás ujistit, že nejsem ten rádoby podvodník. Když jsem dostal silné podezření, že mi peníze přinejhorším ukradl, tak jsem po něm začal pátrat a našel tohle fórum a zaregistroval se zde. Ten odkaz na modelbazaru už jsem našel v pondělí a musím uznat, že si teda vybudoval opravdu "důvěryhodnou" pověst. I když mi peníze nakonec vrátil už bych mu předem žádné neposlal. A ta moje "naivita" jak vy říkáte mi zajistila, že mám peníze zpátky. Nehledě na to, že mám na profilu uveřejněný svoje stránky a to by na Michala moc nesedělo. Navíc Michal neměl důvod zakládat Salamana, když se diskuze skoro na měsíc zastavila a pak by jí znovu takhle rozpoutal? (Zrovna mám jinou IP adresu jsem na intru v Hradci kdyby to někoho zajímalo)
ICQ 638556901
To má být stěr? Myslíš že když jsi na RC mánii déle a máš tudíž daleko víc příspěvků, tak máš nějakou nadřazenost nebo víc zkušeností? Tady jde o princip. Člověk se někoho právem zastane a stane se terčem pomluv stejně jako on. To je nefér. A nikomu nenadávám jenom mě štve, že mě tady dost lidí považuje za Michala Š. který si od pár lidí "vypůjčil" peníze aniž by o tom věděli a to se opravdu nedělá.
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 19:58, celkem upraveno 2 x.
Salaman píše:Myslíš že když jsi na RC mánii déle a máš tudíž daleko víc příspěvků, tak máš nějakou nadřazenost nebo víc zkušeností? Tady jde o princip. Člověk se někoho právem zastane a stane se terčem pomluv stejně jako on. To je nefér.
Ty jsi se někoho právem zastal? Ale, ale...
Ty tak maximálně můžeš říct, že ti po nátlaku vrátil prachy a slibuje zalepit hubu nějakým "darem". Vůbec ti není podezřelé, že člověk, který soustavně obírá kde koho a žebroní o odklad vracení ukradených peněz, má najednou ještě nějaké věci na rozdávání zdarma?
Zlaté oči. Žádné zastal, navíc právem. Vzpamatuj se prosím.
TO NENÍ PRAVDA! on neobírá soustavně lidi a jestli jste tak natvrdlí, tak vám to patří. Já jsem na něj netlačil ale choval se k němu slušně. Jedině tak se dá něčeho docílit. Jenomže marno něco vysvětlovat. To vy byste se měli vzpamatovat. Opravdu mu nezávidím jeho situaci.
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 20:14, celkem upraveno 1 x.
Tu možnost, že by nick "Salaman" založil podvodník Šubert, jsem vytáhl já - trochu jsem se přepočítal a opravdu podcenil, že může existovat hypernaivka, jak ty.Salaman píše:... Člověk se někoho právem zastane a stane se terčem pomluv stejně jako on. To je nefér. A nikomu nenadávám jenom mě štve, že mě tady dost lidí považuje za Michala Š. který si od pár lidí "vypůjčil" peníze aniž by o tom věděli a to se opravdu nedělá.
Citace:
"..A s tím, že takhle okrádá lidi už několik let nesouhlasím není pro to nikde ani jeden důkaz. Před pár měsíci se evidentně namočil do problémů a určitě si z toho vezme zkušenost..."
Není důkaz, chudák si jen půjčil,...
Salaman píše:Zdravím, už jsem naprosto přesvědčen, že vám všem dluh dříve nebo později splatí a stojím si za svým předešlým příspěvkem, kdyby jste s ním chvilku komunikovali, tak vám musí dojít, že naivka nejsem. Dneska mi přišlo na bankovní účet celých 1300Kč, které mi dlužil a ještě mi slíbil, že zdarma pošle plotr: Minigraf Aritma 507 na kreslení plošných spojů jako formu omluvy. Takže bych vás chtěl všechny ujistit, že mu můžete důvěřovat.
Nemám s tím blbem nic společného, nic jsem si od něj neobjednal, nic mi nedluží a těžko na něj kdy obchodně narazím, protože si na tyhle věci snažím dávat pozor.
To ale neznamená, že kdyby mě požádal kamarád o pomoc, že bych se nepřidal k akci vyrazit na něj s klackem. Pokud si u něj totiž někdo něco zaplatí a on to vědomě opakovaně nedodává považuji ho za zločince.
Věřím tomu že i kdyby si na něho za pár měsíců "obchodně " narazil tak s ním budeš naprosto spokojený. Někdo hold systematicky a cílevědomě krade a na něj bych se s klackem taky přidal a někdo se nechá napálit jinými co "legálně" kradou a tím pádem se s nimi sveze - případ Michala.
P.S. Začínám zjišťovat, že toto téma je jenom ztráta času.
Salaman píše:.................někdo se nechá napálit jinými co "legálně" kradou a tím pádem se s nimi sveze - případ Michala.
No vždyť souhlasím.
Sveze se s nima a je to stejný zloděj.
Že se nechal napálit?
Tak dobře, je to zloděj a ještě idiot navíc.
Naposledy upravil(a) JMalik dne stř 05.01.2011 21:23, celkem upraveno 1 x.