Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
AR1 píše:Pokud ty nejseš ten podvodník, tak máte jedno společné - IQ tykve. Ten první si myslí, že systémem pyramidy něco vyřeší, a ty mu to tady zkoušíš žehlit. Ale něco takhle hloupýho jsem už hodně dlouho neviděl. (doufám, že máš ke mě důvěru a jsi se mnou naprosto spokojený).
Když posoudím inteligenci tvého příspěvku, tak se musím smát
Nemám s ním nic společného, jenom cítím že je správné se na něj nevykašlat, což by přesně udělali lidi jako jsi ty, protože znám pozadí toho proč to tu vzniklo.
corona píše:Tu možnost, že by nick "Salaman" založil podvodník Šubert, jsem vytáhl já - trochu jsem se přepočítal a opravdu podcenil, že může existovat hypernaivka, jak ty.
Teď si nejsem jistý jestli jsi to podezření stáhnul nebo ne? A jestli ne, tak se jdi vycpat.
Vzhledem k indicii s lokalitou jsem jaksi od verze s dalším Šubrtovým nickem odstoupil.
Platí tedy, že seš hypernaivka opravdu velkého kalibru.
O Šubrtovi víš prdlajs, ovšem teorie o jeho neposkvrněnosti si konstruovat budeš dál - já třeba vím, že ten zmetek podlézavě nabízel krokové elektromotory (v reálu celkem nehodnotný šunt, jakého všade plno) již v roce 2007.
Proč by nemohl nabízet krokové motory náhodou je to užitečné zboží a každý obchodník se snaží co nejvíc podlézavě aby úspěšně prodal. A to že o něm nic nevím? Vím o něm víc něž kdokoliv na tomhle fóru. Už nějakou dobu ho znám přes ICQ. A neposkvrněný rozhodně není. (To není nikdo).
Salaman píše:Proč by nemohl nabízet krokové motory náhodou je to užitečné zboží a každý obchodník se snaží co nejvíc podlézavě aby úspěšně prodal. A to že o něm nic nevím? Vím o něm víc něž kdokoliv na tomhle fóru. Už nějakou dobu ho znám přes ICQ. A neposkvrněný rozhodně není. (To není nikdo).
Tak už jenom krátce, protože to je škoda času.
Za obchodníka považuji toho, kdo má zveřejněnou adresu na které se vyskytuje, dá se s ním telefonicky komunikovat, je možnost odebrání zboží i přímo ............ a hlavně produkt zaplatím (až na vyjímečné případy) po dodání.
Zbývá už zaplatit poslednímu člověku zde z fóra(byly celkem 3 + Salaman) a dluh mám splacený.A vy si tu klidně plácejte dál.... Když vás to baví.Můžete si tu dál spekulovat, kde jsem vzal peníze na vrácení.Ale mohu vás ubezpečit, že to jsou legálně vydělané peníze, takže bych být váma zavřel klapačku.Zrovna ty, kterým nedlužím ani korunu tu nejvíc nadávají...K těm krokovým motorům: Prodával jsem je,ale copak někdo nemůže prodávat motory ? Co je na tom špatného ?S tímto fórem už nechci nic mít....Mějte se tu hezky
Naku, tak za prvé, nekradu(s hraním jsem skončil,byl jsem naivní a věřil, že ty peníze vždy okamžitě kupujícím vrátím a profit z výhry na bonus.cz si nechám).Bohužel jsem se přesvědčil, že to je jeden velký podvod a že jsem udělal chybu s tím vůbec začínat.Za druhé dluhy postupně vracím a za třetí nevím proč zrovna ty bys tu měl psát.Tobě jsem dluh vrátil.Tak se uklidni....Zajímavé, že ještě před pár dny tady lidi na moji osobu dělali nátlak a když se dnes Salaman ozval, že mu peníze přišly, tak se vám to nelíbí.Tak nevím o, co vám jde....Už se těším až zaplatím svůj poslední dluh u Qwertyho a tomuto fóru plného rýpalů dám jedno velké sbohem.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 22:29, celkem upraveno 3 x.
Mně nepřipadá, že bys byl dobrák, jak se nazýváš.Mně spíš připadá, že se nedokážeš smířit s tím, že se z dluhů ,,vykousávám´´ a peníze vracím.Nejradši bys na mě dál snášel kritiku, jak peníze nevracím, ale bohužel...Musíš si na kritizování už pomalu hledat někoho jiného.Jakmile vrátím poslední dluh, klidně si tu debatuj dál, ale obávám se že už nebudeš mít téma. Komplexy si běž léčit někam jinam, ok ? Naku promiň.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 22:38, celkem upraveno 2 x.
Salaman píše:Přes tak, je flustrovanej z toho že už nemá právo do tohodle kecat
Ajeje, tady zase nějakej suterén hází cizíma termitama
BTW Mysaku to znamení sis na čelo vypálil sám, tak se nediv že ti každej hned nepadne s důvěrou kolem krku. Co čekáš, že ti podvedení budou za vrácení peněz s dojetím děkovat a posílat ti za to kytice a dárkový koše? Měl bys pěkně skromně zalézt něam hluboko do kouta a šoupat uctivě nohama za to, že ti někdo z podfouknutejch v mezičase nerozbil budku nebo nezařídil trestní stíhání. Mimochodem uhrazení škody je pro soud polehčující okolnost, nikoli důvod k beztrestnosti pachatele