vy jste dva kouskové.
Dokapalo vám aspoň , že to co myšáček prováděl má hodně daleko do seriózního obchodování ?
JirkaA píše:BTW Mysaku to znamení sis na čelo vypálil sám, tak se nediv že ti každej hned nepadne s důvěrou kolem krku. Co čekáš, že ti podvedení budou za vrácení peněz s dojetím děkovat a posílat ti za to kytice a dárkový koše? Měl bys pěkně skromně zalézt něam hluboko do kouta a šoupat uctivě nohama za to, že ti někdo z podfouknutejch v mezičase nerozbil budku nebo nezařídil trestní stíhání. Mimochodem uhrazení škody je pro soud polehčující okolnost, nikoli důvod k beztrestnosti pachatele
mysak123 píše:...(s hraním jsem skončil,byl jsem naivní a věřil, že ty peníze vždy okamžitě kupujícím vrátím a profit z výhry na bonus.cz si nechám)...
mysak123 píše:Ne já nečekám, že mi bude někdo za něco děkovat.Tak to laskavě nepřevracej.Spíš bych očekával, že ty kterým (včetně tebe) nic nedlužím budou z ticha.Tady je to spíš naopak.A pokud mi chceš vyhrožovat s nějakým trestním oznámením, tak si vyhrožuj.Tobě nic nedlužím, tak by bylo na místě držet pusu. Tohle by bohatě stačilo. Dík.
Salaman píše:Už vidím jak dáš x Kč za cestu jenom aby si někomu rozbil hubu kvůli tomu že ti dluží stovku, kterou ti navíc ještě chce vrátit. A o jakým trestním stíhání tady mluvíš to je snad nad 5000Kč ne?
mysak123 píše:Už vám dochází argumenty ?
AR1 píše:Hovádko boží..
Přejela mašinka, malýho myšáka
mý nový kalhoty, krví mi zacákal
nohy mu uřízla, jako dvě polínka
byla to ošklivá, hodně zlá mašinka
Myšák si povídá, no a co, vem to čert
byl klidné povahy, tak trochu introvert
nohy mi dorostou, za dva dny, za měsíc
o anatomii neví ten blbec nic
Nechte ho doufati, kdo doufá, přežije
ležíce u trati, pravda ho zabije
Marně volá mámě, není tu pokrytí