Podvodník nabízející různé nářadí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pro JirkaA ,aby měl klidné spaní. Zde na fóru jsem dlužil 4 lidem(včetně Salamana). Nakkovi 400Kč(vrátil jsem), Billy Bob Beanovi 600Kč(vrátil jsem), Salamonovi 1300Kč(vrátil jsem) a Qwertymu 1800Kč(900Kč jsem už vrátil).Takže Qwertymu zbývá ještě doplatit 900Kč a dluhy jsou vyřešeny.Můžeš si to i ověřit, pokud nevěříš.
Toť můj ,,obsáhlý´´ seznam dluhů, na které je tu založena x stránková diskuze.
Toť můj ,,obsáhlý´´ seznam dluhů, na které je tu založena x stránková diskuze.
mysak123 píše:martys Ano chápeš to správně.O krádež peněz nemělo v pravém slova symslu jít.Mělo jít spíš o půjčky o kterých jsem si naivně myslel, že je na 100% budu vracet díky tomu, že budu pořád vyhrávat...
..pak se opravu nediv, že sklízíš co jsi zasel - vylákat z lidí peníze s tím, že už dopředu víš, že slíbené zboži nedodáš, ale takto získané prostředky naopak použiješ pro vlastní potřebu k nějaké hře a pak je po patřičném výdělku budeš vracet.......to není jen nějaká chyba, za kterou se lze jen omluvit - to je parádní podvod kamaráde........prostě si z toho vem pořádný ponaučení a bud za všechny jak píšeš "zdejší rýpaly" a jejich komentáře spíš vděčný....a mlč a už to nedělej, to je to jediný co by jsi kromě vrácení peněz měl udělat.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
Salaman píše:Už vidím jak dáš x Kč za cestu jenom aby si někomu rozbil hubu kvůli tomu že ti dluží stovku, kterou ti navíc ještě chce vrátit. A o jakým trestním stíhání tady mluvíš to je snad nad 5000Kč ne?.................
...............Copak si myslíš že když budu někomu dlužit pár kaček, tak hnedka půjdu do vězení?
Tak já Ti to vysvětlím z mého pohledu.
Pokud mi někdo dluží stovku ( a nevrátí to) takovýmhle způsobem obchodu, investuji klidně 5 000.- abych mu napravil hlavu, že tak se to nedělá.
Jestli někdo spoléhá na to, že ho začnou policajti nahánět až nad 5000,- tak může mít pravdu, ale musí risknout, že pokud podvedl někoho na druhém konci republiky a spoléhá na to, že se dotyčnému nevyplatí to řešit, může se mu stát, že mu přijde nakopat zadek někdo z kamarádů toho podvedeného, který to nemá tak daleko k vyřízení situace.
mysak123 píše:AR1 Přestaň machrovat.Spíš ty bys měl být někde vystaven jako exot.Seš zakomplexovanej blbec, kterej už ani neví co napsat.Doporučil bych ti zajít si k psychologovi.A prosímtě nepiš do tématu, do kterého ti je kulové.
Myslím, že nemáš na to, abys pochopil i jen pouhý text, natož jeho význam, čili nějak se mě tvoje hodnocení mojí osoby nedotýká.
Ale - opět se pleteš - do toho mi není kulové (to má být spisovný výraz nebo co to je?) - mě totiž něco jako seš ty skutečně vadí. Tohle by se mělo hladit, a hladit, a hladit...
http://ar1.rajce.idnes.cz/
AR1 píše:Jen díky tomu, že se na tebe přišlo včas.
Že by tvůj první neurážlivý příspěvek? Ne jen díky tomu že on "včas" přišel na to že pořád vyhrávat nejde.
Naposledy upravil(a) Salaman dne stř 05.01.2011 23:28, celkem upraveno 1 x.
AR1 speciálně pro tebe
Seznam dluhů zde na fóru:
Nakkovi 400Kč vráceno
Billy Bob Beanovi 600Kč vráceno
Salamonovi 1300Kč vráceno
Qwertymu 1800Kč - 900Kč vráceno
Qwertymu zbývá ještě doplatit 900Kč
Můžeš si to ověřit.
Seznam dluhů zde na fóru:
Nakkovi 400Kč vráceno
Billy Bob Beanovi 600Kč vráceno
Salamonovi 1300Kč vráceno
Qwertymu 1800Kč - 900Kč vráceno
Qwertymu zbývá ještě doplatit 900Kč
Můžeš si to ověřit.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 23:41, celkem upraveno 1 x.
AR1 já myslím, že ty nemáš na mnohem víc věcí...Kultura vyjadřování ti nic neříká.
Mám pro tebe smutnou zprávu.Příští týden hodlám uhradit poslední zbývající dluh.Takže nevím, čím budeš potom argumentovat ? Ale ty si určitě něco najdeš.
Mám pro tebe smutnou zprávu.Příští týden hodlám uhradit poslední zbývající dluh.Takže nevím, čím budeš potom argumentovat ? Ale ty si určitě něco najdeš.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne stř 05.01.2011 23:33, celkem upraveno 1 x.
Myšáku, víš co by mě docela zajímalo?
Jestli vrátíš všechny peníze? Všem těm se kterýma jsi takhle obchodoval, nejen klukům odtud z fóra.
Všem - i těm, kteří se na to vykašlali a nechtějí Tě řešit pro pár stovek.
Jestli vrátíš všechny peníze? Všem těm se kterýma jsi takhle obchodoval, nejen klukům odtud z fóra.
Všem - i těm, kteří se na to vykašlali a nechtějí Tě řešit pro pár stovek.
Naposledy upravil(a) JMalik dne stř 05.01.2011 23:39, celkem upraveno 1 x.
JMalik píše:Tak já Ti to vysvětlím z mého pohledu.
Pokud mi někdo dluží stovku ( a nevrátí to) takovýmhle způsobem obchodu, investuji klidně 5 000.- abych mu napravil hlavu, že tak se to nedělá.
Jestli někdo spoléhá na to, že ho začnou policajti nahánět až nad 5000,- tak může mít pravdu, ale musí risknout, že pokud podvedl někoho na druhém konci republiky a spoléhá na to, že se dotyčnému nevyplatí to řešit, může se mu stát, že mu přijde nakopat zadek někdo z kamarádů toho podvedeného, který to nemá tak daleko k vyřízení situace.
Moje snažení se míjí účinkem, protože jsem nikoho nepřesvědčil o tom že nezastávám zloděje a ani nikdy nebudu.