Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Salaman

#196 Příspěvek od Salaman »

JMalik píše:Myšáku, víš co by mě docela zajímalo?
Jestli vrátíš všechny peníze? Všem těm se kterýma jsi takhle obchodoval, nejen klukům odtud z fóra.
Všem - i těm, kteří se na to vykašlali a nechtějí Tě řešit pro pár stovek.
mysak123 píše:JMalik jak jsem psal, hodlám vrátit všechno všude kde jsem si ,,půjčil´´.I když se jednalo o pár stovek.Jsou to peníze jako každé jiné.S vracením jsem začal zde.Jakmile vyřeším toto fórum, budu vracet dál.

Co jsem říkal. Já ho beru za slovo.
Salaman

#197 Příspěvek od Salaman »

AR1 píše:Myšáku, myšáku, táta by měl vzít řemen a názorně ti vysvětlit, co slovo kultura znamená.

Násilí a vulgarita je podle tebe kultura? To je přesný opak kultury. A věř mi že v tvém případě mám co dělat abych se jí držel.
JMalik

#198 Příspěvek od JMalik »

Salaman píše:
JMalik píše:Myšáku, víš co by mě docela zajímalo?
Jestli vrátíš všechny peníze? Všem těm se kterýma jsi takhle obchodoval, nejen klukům odtud z fóra.
Všem - i těm, kteří se na to vykašlali a nechtějí Tě řešit pro pár stovek.
mysak123 píše:JMalik jak jsem psal, hodlám vrátit všechno všude kde jsem si ,,půjčil´´.I když se jednalo o pár stovek.Jsou to peníze jako každé jiné.S vracením jsem začal zde.Jakmile vyřeším toto fórum, budu vracet dál.

Co jsem říkal. Já ho beru za slovo.

Tak dobře Myšáku. Já Tě poprosím až to všechno vrátíš, napiš sem, že je to vyřízené.
Jeden Tvůj zákazník není odtud, neřeší to, tak jsme se po SZ domluvili, že to bude mlčky sledovat a čekat. :wink:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#199 Příspěvek od AR1 »

Salaman píše:
AR1 píše:Myšáku, myšáku, táta by měl vzít řemen a názorně ti vysvětlit, co slovo kultura znamená.

Násilí a vulgarita je podle tebe kultura? To je přesný opak kultury. A věř mi že v tvém případě mám co dělat abych se jí držel.

A co jako ty šašku?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
mysak123

#200 Příspěvek od mysak123 »

JMalik Až to všechno vrátím dám vědět.
JMalik

#201 Příspěvek od JMalik »

mysak123 píše:JMalik Až to všechno vrátím dám vědět.

Budeme čekat. :wink:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od JirkaA »

Salaman píše:

Jasně, vrchol kultury je někoho sprostě podvést a pak mu ještě vynadat za to, že nepadá na kolena za to, že mu podvodníček love milostivě vrátil.

Dostatečný důvod k opovržení je už to, že ho ten podfuk vůbec napadl.
To že má snahu peníze vrátit je malý nepatrný plus, ale není to důvod k úctě a obdivu. Tečka.
OK2WY
mysak123

#203 Příspěvek od mysak123 »

Ale není to ani důvod tady neustále kritizovat a kritizovat.Někteří zde přítomní ani nic jiného neumí.
Naposledy upravil(a) mysak123 dne čtv 06.01.2011 0:08, celkem upraveno 1 x.
Salaman

#204 Příspěvek od Salaman »

AR1 píše:A co jako ty šašku?

To jako nevíš co by si mi krom šaška napsal? No tak co je podle tebe ta kultura? Mlčení je souhlas. A prosimtě nehledej to na wikipedii.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#205 Příspěvek od JirkaA »

mysak123 píše:Ale není to ani důvod tady neustále kritizovat a kritizovat.Někteří zde přítomní ani nic jiného neumí.

Kamaráde do té kapsy sis nadělal sám, tak si to taky pěkně vyžer. Čím míň budeš vyskakovat, tím míň lidí si tě všimne a tím rychleji na tebe zapomenou (a to je to, o co bys ve tvé situaci měl usilovat nejvíc). Neber to z mé strany jako výraz nepřátelství, spíš jako dobře míněnou radu za to malý nepatrný plus, tvoji snahu vyrovnat se s poškozenejma.
OK2WY
mysak123

#206 Příspěvek od mysak123 »

Vypadá to, že někteří si na tomto fóru myslí, že když mají na kontě x tisíc příspěvků, že jsou o něco lepší než jiní.Ale je vidět, že to není až tak těžké nasbírat, pokud píšou samé nesmysly jako např. v tomto tématu.Můžete si pogratulovat, aspoň vám přibylo zase pár příspěvků a tak si můžete opět o stupínek zvýšit své ego a machrovat zase víc. :wink:
Naposledy upravil(a) mysak123 dne čtv 06.01.2011 0:35, celkem upraveno 5 x.
Salaman

#207 Příspěvek od Salaman »

JirkaA píše:Kamaráde do té kapsy sis nadělal sám, tak si to taky pěkně vyžer. Čím míň budeš vyskakovat, tím míň lidí si tě všimne a tím rychleji na tebe zapomenou (a to je to, o co bys ve tvé situaci měl usilovat nejvíc). Neber to z mé strany jako výraz nepřátelství, spíš jako dobře míněnou radu za to malý nepatrný plus, tvoji snahu vyrovnat se s poškozenejma.

Jestli ti to nedošlo tak se tady s váma bavíme jenom pro to, že nás to baví.
Hájit si svou pravdu.
JMalik

#208 Příspěvek od JMalik »

Salaman píše:Jestli ti to nedošlo tak se tady s váma bavíme jenom pro to, že nás to baví.
Hájit si svou pravdu.

Já jsem si doteď myslel, že myšák se tady s náma baví proto, aby se to vyřešilo v klidu, mírnou cestou.
Zbytečně mu to ztěžuješ těmahle kecama.
Salaman

#209 Příspěvek od Salaman »

Mě nejvíc fascinuje to, že ti nic nedluží ale stejně to-nic chceš řešit mírovou cestou. A proto sem píšu protože mě to úplně zaráží a zároveň baví zjišťovat jak kdo na co zareaguje. Podle mě by to probíhalo mírověji kdyby sem Michal nic nenapsal.
JMalik

#210 Příspěvek od JMalik »

Salaman píše:Mě nejvíc fascinuje to, že ti nic nedluží ale stejně to-nic chceš řešit mírovou cestou. A proto sem píšu protože mě to úplně zaráží a zároveň baví zjišťovat jak kdo na co zareaguje. Podle mě by to probíhalo mírověji kdyby sem Michal nic nenapsal.

Jsi naivní. Kdyby se sem nic nenapsalo, tak by to přece nevracel. Je ti jasné vůbec jak to pojal? Napřed to vyřeší tady, protože tu vznikly dost velké tlaky a udělalo se poměrně nebezpečno. Ostatní účastníky bude řešit později (snad :wink: ).
A proč tu o tom slintám , když se mě to zdánlivě netýká? Protože už příště by mohl nějaký další chytrák spolehnout na to, že se nic nestane, pokud přijdou peníze z druhého konce republiky. Jenomže tady se na to právě spolehnout nedá, kluci se znají i na Slovensku a dá se to dořešit.
Takže to je ode mě asi tak všechno, pokud jsi chtěl zjišťovat moje reakce.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“