3-coptera s gyry mám zasebou a bylo to fajn, od té KK bych si sliboval větší stabilitu
ještě tu někdo vzpomínal vlastní desku, je možné udělat pár kusů? třeba jen naleptat desky, osadit bych si osadil sám
speto_sk píše:Ja mam vlastnu dosku, teda kk dosku svojpomocne. Najvacsi problem bol plosak. Ale aj tuto technologiu som zvladol za pomoci modrej folie. Kamosi ma od toho odhovarali ze to je nic moc ale ked videli vysledok, boli prekvapeny. Mysleli si ze je to vymysel. Proste len vytlacim na leserovke na matnu stranu potom zazehlim na plosak , necham vychladnut, stiahnem dole foliu a toner ostane na plosaku a ide sa leptat v chloride. Proste parada. A este aby som setril foliu , vytlacim najprv spoj na kancelarsky papier, vystrihnem o nieco vacsi kus z folie ako je spoj prichytim paskou tam kde je spoj na papiery tak aby matna strana bola na vrchu a vlozim papier do tlaciarne a vytlacim. To je vsetko
kolin píše:Zkoušel někdo tricopter s Mikrokopter deskou? Viděl jsem na webu že to jde, ale zajímá mě zkušenost.
Lítá někomu KKcontroller s originalnim firmwarem v reglech opravdu dobře? Já měl tři TowerPro, (jeden jiná verze hw, stejný obal). Nešlo to. Regl se při nahlých změnách někdy zastavil, jindy nebyl k zastavení. Po flashnutí softem puvodne od B. Konze už zdá se choděj, ale jeden jsem hned zabil (ten odlišný od dvou). Přibržďoval jsem motor prstem při malých otáčkách a luplo v něm, ještě trochu něco dělal, ale prostě jeden fet ko. Čekám na novej, zajímá mě jestli to někomu chodí tak dobře, aby to sneslo srovnání třeba s mikrokopterem.