Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
flubber píše:Jeden balík left HK 16.12.2010 a zatím nic. Vše do 1kg, International registered Air Mail. Vypadá to, že se jim někde zatoulal jeden kontejner
Asi máš pravdu, já jsem v tom kontejneru 16.12 taky a každej den koukám na sledování zásilek jestli to už přišlo do republiky.
galnar píše:Moje lipolky a nabíječka z 16.12. se hlásily u Swiss post 21.12. jako "mailed" a zatím ještě čekám.. Druhej drobek s pár prkotinama za cca $12 byl dneska zaplacen. Zajímalo by mě, co dojde dřív.
Můžeš si jen tak ze srandy nechat v nějaké věštírně třeba vyložit karty na to, který den konkrétně přijde který balík. Schválně jak moc budou v té věštírně s tou předpovědí blízko.
Spíš si hodím kostkou, za to vyložení karet by beztak chtěli prachy. Počítám, že ten ze 16.12. dojde příští nebo až ten další tejden, starosti si začnu dělat až pak. A ten malej už je taky na cestě, včera zaplacen, dneska poslán.
Tak si myslim,ze se asi kontejnery trochu ztraceji.Ja obednal 15.12.2010 , 19-teho to odeslo a porad se nic nedeje.No pamatuju si loni kolem vanoc,jak baliky chodily po dvou mesicich od obednani.Tak to je pruser,protoze plno lidi ma zavazky vuci zakaznikum a tady tim zpozdovanim si ty zakazniky ztraci,kteri prejdou k nekomu jinemu.
Třeba se tvůj ještě do letadla vešel a můj už ne. Docela by mě zajímalo, čím to do toho Singapuru jelo/letělo. Podle toho, jak dlouho jim to trvalo, bych tipoval loď. Byl to kilovej balík s LiPolkama.
Tak jsem se po dlouhém čekání dovolal na hotline pošty a tam mě řekli, že žádný problémy s balíky nemají a dali mě číslo na vstupní poštu pro balíky z jiných zemí, ale tam už nikdo nebyl. Zavolám tam v pondělí, ale to, že nejsou na poště hromady balíků na vyřízení, mě tedy neuklidnilo.
Přemýšlím, jestli ještě počkat do konce týdne a nebo napsat na HK ať začnou hledat. Už jsem s nima v kontaktu v posledním mailu mě žádali, abych telefonicky prověřil, zda ten balík někde neleží na poště a že pak zahájí vyšetřování. Toto prý trvá do 60 dnů. Má s tímto někdo zkušenosti?
me treba sledovani na HK poste porad pise ze je balik nekde v tranzitu ale na ceske poste mi to zrovna vyhodilo ze uz je prevzaty na nasi celnici. tak snad se ti brzy taky rozjede