Vysilac kolem 20 000kc + - 5000
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Vysilac kolem 20 000kc + - 5000
Premyslim ze si koupim novej vysilac. Ted mam Hitec Eclipse. Sem s nim velice spokojen ale chce to neco ponekud mnohem vice programovatelneho. Jakej vysilac by stemi doporucili, jelikoz uz sme s toho nak vypadnul.
Důležité je, se rozmyslet co s tím hodláš provozovat. Letadla, nebo i heliny, jestli lítáš pult, nebo palce .... prostě to za tebe nemůže nikdo vyřešit...
Do těch manuálů se stejně nakonec zahrabat budeš muset...
Podle mne je důležité volit kompromis. Rádio za 25 K koupit můžeš, ale pokud s tím pak budeš honit 4- kanál model, tak to jsou vyhozené peníze...
Je to prostě na tobě. Já měl FC 28, tet létám MC 22S - moc dobrý stroj a syntéza je dnes výhodou, ale kdybych létal palce, tak mi určitě stačí JR 9XII ....
Toto jsou rádia, která zvládnou cokoliv, od heli až po složité větroně...
Asi bych doporučil syntézu....
Mltiplex bych asi nebral (kvůli PCM)
Toš tak, no
Do těch manuálů se stejně nakonec zahrabat budeš muset...
Podle mne je důležité volit kompromis. Rádio za 25 K koupit můžeš, ale pokud s tím pak budeš honit 4- kanál model, tak to jsou vyhozené peníze...
Je to prostě na tobě. Já měl FC 28, tet létám MC 22S - moc dobrý stroj a syntéza je dnes výhodou, ale kdybych létal palce, tak mi určitě stačí JR 9XII ....
Toto jsou rádia, která zvládnou cokoliv, od heli až po složité větroně...
Asi bych doporučil syntézu....
Mltiplex bych asi nebral (kvůli PCM)
Toš tak, no
Podla mna je jasna volba Futaba FF9 (T9CP-SUPER)
velmi dobra cena a kvalita...
http://fly-fan.internetshopping.sk/
velmi dobra cena a kvalita...
http://fly-fan.internetshopping.sk/
- los_carlos
- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ted Eclipse ale mam ho v pultu. Takze palcova v pultu. Chsi s tim letat v podtsate zatim jen na letadlech. Ted du stavet P-38 , jak sme se tady s klukam abavili jiz drive a tam potrebuju dost kvalitni vysilac a hlavne s hromadou funkci. Prozatim vyhrava FF9 a MX22. Nemate nahodou k temt vysilacum recenzi nebo neco podobneho? Popripade i navod k pouzivani ale v nasem jazyce.
- k.a.r.e.lll
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysilac kolem 20 000kc + - 5000
flyhawk píše:Premyslim ze si koupim novej vysilac. Ted mam Hitec Eclipse. Sem s nim velice spokojen ale chce to neco ponekud mnohem vice programovatelneho. Jakej vysilac by stemi doporucili, jelikoz uz sme s toho nak vypadnul.
Taky by se mi líbilo bejt takhle bohatej... Teď zrovna plánuju koupit Eclipse.
Špejle pohybující se spořádaně vzduchem
jsou fascinující - jedno zda borové, nebo z uhlíku…
jsou fascinující - jedno zda borové, nebo z uhlíku…